Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Bu cümlede Pkk sempatizaniymisim gibi göstermek, dogru degil.

.
Bak böyle alıntılayıp gerçek düşüncelerini yaz,konuşalım anlaşalım.
Mesajın devamını ve neden yazıldığını da yazayım ben buraya.
Onlar gibi sizlerde bu oyunu cok güzel oynuyorsunuz, zaten plan bu, lanetlemek, ötekilestirmek, küfürler yagdirmak, beddua etmek, düsman yaratmak, kin güdemek,hersey istedikleri gibi oluyor ama maalesef sadece sizler inaniyorsunuz.
Şu yukardaki mesaja cevap yazmışım.
Ve evet hala aynı fikirdeyim.
Bizler burda KÜRT HALKINA küfür ,hakaret vs... etmediğimize ve etmeyeceğimize göre,yazdıklarımın arkasındayım.

senin sordugun soruyu aslinda hepimiz dusunuyoruz olivia , devlet sirri neden vardir, neden olmak zorundadir?

bu sadece bizim ulkemize ait bir durum olsa, yine sorgulariz, sorguluyoruz da, ama evrensel birsey bu. Hic bir devlet, hic bir yonetici devlete ait sirlari vatandaslariyla paylasmaz ki.
kaldi ki, kim diyebilir biz tam bagimsiz kendi kendimizi yonetebilen bir ulkeyiz?
Izin verilmiyor. kendimizi yonetmemize engel olan statukolar ne ise, PKK yi da sonlandirmayan o. Isidi de digerlerini de.

vurur yuze ifadesi
ne oldu öldün mü bitanesi

Cocuklarin ellerine silah verip video cekmeye benzemiyor degil mi Haci Birlik? El kadar bebeleri kandirip terorizmi aklina sokarken cok guzeldi dimi? Atesin bol olsun.

Mezarlik bombalamaya da deginilmis siz de olulerinize saygi duyup cephanelige cevirmeseydiniz canisi.

Terör örgütü Pkk`ya söylenenlerden rahatsiz degilim, tam aksine en okali küfürleri yapmasini cok iyi bilirim o örgüte. Ama ne yazikki, küfürle, lanetle, bedduayla bir yere varilmiyor.
Bizlerin, hem küfürde yapalim, hem beddua`da edelim ammmaaaaaa hükümetimize sorabilelim niye insanlar ölüyor ???
Neden baris saglanamiyor yillardir ????

Hic bir devlet, hic bir yonetici devlete ait sirlari vatandaslariyla paylasmaz ki.
Yok javiera , inan bu cümlen ne yazikki dogru degil. Arap ülkelerini bilemem ama Avrupa`da hersey acik ve net. Biz halk olarak herseyi cok güzel takip edebiliyoruz.

ben iki kez sordum sanırım bu senin üçüncü soruşun gerçek düşünce ne daha net ol diye

ama oliva sürekli aynı soruları soruyor sanki biz devletin başındaymışız gibi sorduğu sorularda ortak fikrimiz aynı şeyi bizde soruyoruz diyorum diyorsun parkon

Olivia dön dolaş yine aynı yerde

şimdi bunlara melek diyen,bunları kınamayan kimler . ya ben anlamıyorum. oliviaya pkk yı savunuyorsun sen yazıldı. oliviayı tanıyorum. alakası yok.
ben nasıl düşünüyorsam nasıl bakıyorsam öyle bakıyor olaylara.
sadece şu görüntü hoş değil,rahatsız edici dendi. ve insanız bize yakışmaz dendi.
senin yaşadığın olaylada bu konunun ilgisini çözemedim

Yok javiera , inan bu cümlen ne yazikki dogru degil. Arap ülkelerini bilemem ama Avrupa`da hersey acik ve net. Biz halk olarak herseyi cok güzel takip edebiliyoruz.
konu ile alakasi yok, ama merak ettim, Almanya'da VW olayi patlak verdikten sonra, Almanya hukumetinin bu uygulamadan haberdar olduguna dair bir suru seyler iddia edilmis basinda. ki sonrasi BMW de geldi. Bence haberleri olmamasinin imkani yok.
belki daha baska bir konu ama, temelde ayni noktaya temas ediyor., cok acik ve net olan Avrupali idareciler, neden milyarlarca insanin canina gizlice (hadi bizimkine gore daha insaflica) kastetti?
bugun ABD de neden hala kulelere kendilerinin saldirdigi konulari tartisiliyor.
bilmiyorum, bana dedigin gibi gelmiyor.
zaten dunya'yi yoneten 7 aile var oldugu soylenir bir cok kaynaklarca, bir ara vakit bulunca bunun uzerine okumak istiyorum:/

Eger bende net degilsem, daha ne diyeyim sana M matmazeldepresif
Konuya dönecek olursak. Dün bu haberi bu sitede okudum, sonra arastirdim ve dogru cikti.
Bugün yine gözüme calinca yorumlarinizi okudum ve üzüldüm, suna üzüldüm, sadece lanet ve beddua ama hic biriside sorgulama yok.
Bende diyorumki, evet lanetliyorum, bedduada ediyorum, ama bununla ne yazikki ölülerimiz gelmeyecek geriye.
Buralara niye geldik ? Bunlarida sorgulayalim beraber.
Neden insanlarimiz su an ölüyorlar ? Ve neden bizlerde bu haberde oldugu gibi baska öleni yerlerde sürüklüyoruz. Neden bu daha önce cözülmedi bu problemler ? Neden insanlar ölüyor ? Neden bitmiyor ???
Biriniz dediki islerine gelmiyor, bende diyorumki evet aynen öyle !!!

Aslında sorun nerde biliyor musun?
Bazı arkadaşlar bizim Kürt düşmanı olduğumuzu düşünmek istiyorlar.
Çünkü bunu ıspatlayıp kafalarındaki Kürt mağduriyetini ıspatlamış olacaklar.
Halbu ki bizde kendimizi ve ne dediğimizi bildiğimiz için bu sefer bizim kafamızda bir acaba oluşuyor.
''Acaba pkk nın lanetlenmesinden neden rahatsız olunuyor '' diye düşünmeden edemiyoruz.
Yanlış düşüncede imişim onu açıkladı olivia,ben inandım.
Bakalım biz onları ne zaman inandıracağız bizim hakkımızda yanlış düşündüklerine.

parkon kim, pkknın lanetlenmesinden rahatsız olan.
evet soruyorum bunu devamlı. cevap bekliyorum.
yııllardır bu bölümdeyim. başka bölümlere bakmıyorum bile.
ama pkkyı öven,lanetlemeywn bir kişi görmedim konularda hatta öven. ya ben kaçırdım yada yanlışlık var

matmazel nasıl görmesin. sen olmadığın halde böyle yaftalansan görmezmisin.

valla oky ben ne kimseyi suçluyorum ne yaftalıyorum ne ayrımcılık nede ırkçılık yapıyorum.

sadece iftirayı nasıl attılar deyince gayet masumane kim iftira attı diye sordum..hepsi bu

benim kızgınlığım bunu sende herkeste bilir pkk ya ve teröredir.burdaki üyelerle fikir ayrılığım olsa bile bunu saygı çerçevesinde sürdürürüm...tartışmam yorumu alı bambaşka şekle getirmem neyse odur.

oliva yazdım bir kaç kere aynı soruyu parkon da sordu bu soruya net cevap vermektense başka başka konulara yöneldi ki bu konularda hem fikirim diyorum o sorduğu sorular var ya pkk neden bitmedi vb.aynı düşüncedeyim sıkıntı yok.

matmazel nasıl görmesin. sen olmadığın halde böyle yaftalansan görmezmisin.
Orda duralım oky.
Ne münasebet yaftalamak?
Bizim pkk yı lanetlediğimiz mesajlardan çıkıpta kürt düşmanlığını çıkartıp ben hümanistim ayaklarına yatılıyorsa amacın ne diye sorarım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…