- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
- Konu Sahibi Mathilda leon
-
Aynen !!!!!!!Akp şu an verdiği tam yetkiyi çok önceden verseydi keşke
Bu cümlede Pkk sempatizaniymisim gibi göstermek, dogru degil.
Calisiyorum ve arada bir bakiyorum kk`ya.
anlamadim ?nedense bunu gördün oliva ilginç
Bak böyle alıntılayıp gerçek düşüncelerini yaz,konuşalım anlaşalım.Bu cümlede Pkk sempatizaniymisim gibi göstermek, dogru degil.
.
Şu yukardaki mesaja cevap yazmışım.Onlar gibi sizlerde bu oyunu cok güzel oynuyorsunuz, zaten plan bu, lanetlemek, ötekilestirmek, küfürler yagdirmak, beddua etmek, düsman yaratmak, kin güdemek,hersey istedikleri gibi oluyor ama maalesef sadece sizler inaniyorsunuz.
Ve evet hala aynı fikirdeyim.Eğer TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ya söylenilenlerden rahatsızsan açıkça yaz.
Öyle alengirli,ben insanım,insancılım demekle kürtleri koruyorsan buradaki hiçbir insan KÜRT halkına bu tarza bir yorum yapamaz.Emin ol linç edilir,ve bunu bende yaparım.
anlamadim ?
YokHic bir devlet, hic bir yonetici devlete ait sirlari vatandaslariyla paylasmaz ki.
Bak böyle alıntılayıp gerçek düşüncelerini yaz,konuşalım anlaşalım.
Mesajın devamını ve neden yazıldığını da yazayım ben buraya.
Şu yukardaki mesaja cevap yazmışım.
Ve evet hala aynı fikirdeyim.
Bizler burda KÜRT HALKINA küfür ,hakaret vs... etmediğimize ve etmeyeceğimize göre,yazdıklarımın arkasındayım.
M matmazeldepresif cigim su an ögle tatlindeyim ve sana 1 Saat vaktim var hayatim, nedir sorun cevapliyayim
şimdi bunlara melek diyen,bunları kınamayan kimler . ya ben anlamıyorum. oliviaya pkk yı savunuyorsun sen yazıldı. oliviayı tanıyorum. alakası yok.Yıl 2010 yer Hakkari merkez eşimle alışveriş için çarşıya çıktık ve benim yanımda eşime saldırdılar kaç kişi olduklarını yüzlerini bile ifade verirken hatırlamıyordum. Doğuda asfalt diye birşey olmaz her taraf kaldırım taşıdır ki olaylarda söküp kullansınlar diye onunla saldırdılar eşime burnu kırıldı ben çığlık çığlığa yardım istiyorum üstü başı kan içinde eşimin bir kişi geldi Allah ondan bin kere razı olsun cennetine koysun o kadar kişinin arasından çekip aldı eşimi arabaya bindirdi uzaklaştırdı bizi emniyete gittik ifade veriyoruz. Kişileri bulup getirdiler teşhis edeceğim eşimi hastaneye rapor almaya götürdüler ben tekim tek teşhis ediyorum hiçbirine bakamadım sinir krizi geçirdim. Benim hafızamdan nasıl silinecek peki bunlar ne kadar kolay kınıyorsunuz ne kadar melek değil mi onlar ben konuştukça faşist oluyorumya hani evet faşistim gram içim sızlamadı hepsinin sonu böyle olur inşallah
matmazel nasıl görmesin. sen olmadığın halde böyle yaftalansan görmezmisin.nedense bunu gördün oliva ilginç
konu ile alakasi yok, ama merak ettim, Almanya'da VW olayi patlak verdikten sonra, Almanya hukumetinin bu uygulamadan haberdar olduguna dair bir suru seyler iddia edilmis basinda. ki sonrasi BMW de geldi. Bence haberleri olmamasinin imkani yok.Yokjaviera , inan bu cümlen ne yazikki dogru degil. Arap ülkelerini bilemem ama Avrupa`da hersey acik ve net. Biz halk olarak herseyi cok güzel takip edebiliyoruz.
Aslında sorun nerde biliyor musun?ben iki kez sordum sanırım bu senin üçüncü soruşun gerçek düşünce ne daha net ol diye
ama oliva sürekli aynı soruları soruyor sanki biz devletin başındaymışız gibi sorduğu sorularda ortak fikrimiz aynı şeyi bizde soruyoruz diyorum diyorsun parkon
Olivia dön dolaş yine aynı yerde
parkon kim, pkknın lanetlenmesinden rahatsız olan.Aslında sorun nerde biliyor musun?
Bazı arkadaşlar bizim Kürt düşmanı olduğumuzu düşünmek istiyorlar.
Çünkü bunu ıspatlayıp kafalarındaki Kürt mağduriyetini ıspatlamış olacaklar.
Halbu ki bizde kendimizi ve ne dediğimizi bildiğimiz için bu sefer bizim kafamızda bir acaba oluşuyor.
''Acaba pkk nın lanetlenmesinden neden rahatsız olunuyor '' diye düşünmeden edemiyoruz.
Yanlış düşüncede imişim onu açıkladı olivia,ben inandım.
Bakalım biz onları ne zaman inandıracağız bizim hakkımızda yanlış düşündüklerine.
matmazel nasıl görmesin. sen olmadığın halde böyle yaftalansan görmezmisin.
Orda duralım oky.matmazel nasıl görmesin. sen olmadığın halde böyle yaftalansan görmezmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?