Soktayim bende silopide ogretmenim
nasıl bitecek munemm nasıl bitecek ha bire besleniyor bunlarr.. sıkıldım artık bu haberlerden.. haber izlemek istemiyorumm..Maksat öğretmelerin Gözünü korkutmak, çocukların Eğitimini engellemek, engelleyecekler ki devlet sahip çıkmıyor, Öğretmenleri bile burdan gidiyor, kaderimizi biz kendimiz yaratacağız desinler
Şu pkk yok olsun bitsin inşalllahhhhh, çoluk çocuk sevindireceğim.
Allah yardımcınız olsun,zor işiniz.Soktayim bende silopide ogretmenim
nasıl bitecek munemm nasıl bitecek ha bire besleniyor bunlarr.. sıkıldım artık bu haberlerden.. haber izlemek istemiyorumm..
doğru söze lafım yoktur.. ve ne kadar haklısın..Valla ben ne zamandır tv açıpta şehit haberi dinlemedim, içim almıyor, kanıma dokunuyor, siyasileri bile dinlemeye tahammülüm yok TV'de.
Nasıl mı bitecek Kakao, devlet, siyasiler birbirini yemeyi, birbiri üstünden siyaset yapmayı, açık aramayı bırakacak, şehitler üzerinden reklam yapmayacak, çözüm sürecini çöpe atacak, İmralı'yı muhatap almayı bırakacak ve kesinlikle orda yatan tecrit edilip öyle o parti bu parti adamlarıyla görüşmesine izin verilmeyecek, son derece donanımlı, acemi asker değil, daha önce dağlarda görev yapanlardan oluşan eğitimli ordu kuracak, ki çok gönüllü asker var bu konuda, TSK'yı valilik izninden çıkaracak, şimdi geçici süre çıkardı ama süreklilik olması lazım, askeriyeye ciddi kaynaklar aktaracak ve gece karanlığından faydalanarak kaçtılar Dönemi'ne son verip beyinlerine bomba yağdıracak, gerekirse Doğu Halkını, polisi, öğretmeni, memuru ordan alıp başka yerlere yerleştirecek, orda sadece teröristleri bırakacak ve hepsi Ölene kadar durmayacak, bu arada Sınıra da koca koca duvarlar çekecek, sinek uçmayacak.
Kızlar arkadaşımı da kaçırmışlar sonradan bırakmıştır bende dicle ye gidiyorum
Valla ben ne zamandır tv açıpta şehit haberi dinlemedim, içim almıyor, kanıma dokunuyor, siyasileri bile dinlemeye tahammülüm yok TV'de.
Nasıl mı bitecek Kakao, devlet, siyasiler birbirini yemeyi, birbiri üstünden siyaset yapmayı, açık aramayı bırakacak, şehitler üzerinden reklam yapmayacak, çözüm sürecini çöpe atacak, İmralı'yı muhatap almayı bırakacak ve kesinlikle orda yatan tecrit edilip öyle o parti bu parti adamlarıyla görüşmesine izin verilmeyecek, son derece donanımlı, acemi asker değil, daha önce dağlarda görev yapanlardan oluşan eğitimli ordu kuracak, ki çok gönüllü asker var bu konuda, TSK'yı valilik izninden çıkaracak, şimdi geçici süre çıkardı ama süreklilik olması lazım, askeriyeye ciddi kaynaklar aktaracak ve gece karanlığından faydalanarak kaçtılar Dönemi'ne son verip beyinlerine bomba yağdıracak, gerekirse Doğu Halkını, polisi, öğretmeni, memuru ordan alıp başka yerlere yerleştirecek, orda sadece teröristleri bırakacak ve hepsi Ölene kadar durmayacak, bu arada Sınıra da koca koca duvarlar çekecek, sinek uçmayacak.
Iste bu !!!Valla ben ne zamandır tv açıpta şehit haberi dinlemedim, içim almıyor, kanıma dokunuyor, siyasileri bile dinlemeye tahammülüm yok TV'de.
Onyıl oldu evimden tv yi kaldırdım izlemiyor izletmiyorum hiçte aramıyoruzValla ben ne zamandır tv açıpta şehit haberi dinlemedim, içim almıyor, kanıma dokunuyor, siyasileri bile dinlemeye tahammülüm yok TV'de.
Onyıl oldu evimden tv yi kaldırdım izlemiyor izletmiyorum hiçte aramıyoruz
Lanet olası alet insana şekil veriyor
Öğretmenlerimizin biran önce tekbir kıllarına zarar gelmeden evlerine ailelerine öğrencilerine dönmesini dilerim devlet isterse bunu sağlıyabilir
Görev bölgelerini terketmişlermi bari bilgin varmıöğretmenleri zaten bırakmışlar canım, önce kaçırıp pkk propagandası yapıp bırakmışlar, maksat korku salmak ve görev bölgelerini terk etmelerini sağlamak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?