Sırt agrısı

Behrim

Suclamak anlamktan daha kolaydır
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
613
657
18
Kızlar hamileligin ilk gunlerinde aşırı sırt agrısı normal mi siz yaşadınız mı

Kızlar hamileligin ilk gunlerinde aşırı sırt agrısı normal mi siz yaşadınız mı
benimde adetim 2 gün gecikti yarın test yaptıracağım. bende hamile olduğumu düşünüyorum ve dayanılmaz bir sırt ağrım var iki gündür. eğer hamileysem normaldir herhalde :)

Hamileligin sonlarina dogru sirtta agri oldugunu duydumda ilk haftalarda duymadim..

benimde adetim 2 gün gecikti yarın test yaptıracağım. bende hamile olduğumu düşünüyorum ve dayanılmaz bir sırt ağrım var iki gündür. eğer hamileysem normaldir herhalde :)
Akintin varmı canm benimde adetten sonra basladı ve haalaada var daha cok yeniyix inş 7 gun sonra gidecez ultrasonda bakilacak

Bende oluyor sırt ağrısı ama fazla değil tabii . Hatta psikolojik mi bilmiyorum ama hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta kadar önce başladı . Normalde yoktu .

Bende oluyor sırt ağrısı ama fazla değil tabii . Hatta psikolojik mi bilmiyorum ama hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta kadar önce başladı . Normalde yoktu .
Canm pskolijik bakma bende adetten hep bi hafta onve midem bulaniyordu zannediodum pskolojik tir gercekten rahatsızmişim :DD bu ayda sırtım midem bulaniodu yine stres pskolik zannettim esim zorla test tutturdu hamile ciktim halada şokteyim etkisini atmiş deqilim

Back
X