Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benimde adetim 2 gün gecikti yarın test yaptıracağım. bende hamile olduğumu düşünüyorum ve dayanılmaz bir sırt ağrım var iki gündür. eğer hamileysem normaldir herhalde :)
benimde adetim 2 gün gecikti yarın test yaptıracağım. bende hamile olduğumu düşünüyorum ve dayanılmaz bir sırt ağrım var iki gündür. eğer hamileysem normaldir herhalde :)
Bende oluyor sırt ağrısı ama fazla değil tabii . Hatta psikolojik mi bilmiyorum ama hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta kadar önce başladı . Normalde yoktu .
Bende oluyor sırt ağrısı ama fazla değil tabii . Hatta psikolojik mi bilmiyorum ama hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta kadar önce başladı . Normalde yoktu .
Canm pskolijik bakma bende adetten hep bi hafta onve midem bulaniyordu zannediodum pskolojik tir gercekten rahatsızmişim D bu ayda sırtım midem bulaniodu yine stres pskolik zannettim esim zorla test tutturdu hamile ciktim halada şokteyim etkisini atmiş deqilim