Sırt ağrısı ?

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
Bata 8 gün var. Bu aydan hic umudum yok. Ama agrılarım beni umutlandırıyo. ( umutsuz yaşanmaz :) )
Oysaki bu agrılar gecen ay da vardı ve sonuç kırmızıydı.

Şimdi iş yapıyorum yaptıkca sırtım yani sırt mı oluyo kalcanın yukarısı agrıyo ve ara ara kasığımda sancı oluyo geriliyo falan özellikle iş yaparken… Bu tarz agrılar hangi durumlarda olur ?

Buarada yaptığım iş de ev süpürme gibi basit ev işleri

Benim de o Ağrı'larla başladı Can'ım belim kalçam kasığım ve hala ağrıyor

Benim de o Ağrı'larla başladı Can'ım belim kalçam kasığım ve hala ağrıyor

Bata 8 kala erken mi olur belirti icin yoksa normal mi acaba ? Bide daha öncede agrıyomuydu senin bu bölgeler.

Benim önceden yoktu ama nezamanki cocuk düşünmeye başladım agrılar belirdi her ay :)

Bata 8 kala erken mi olur belirti icin yoksa normal mi acaba ? Bide daha öncede agrıyomuydu senin bu bölgeler.

Benim önceden yoktu ama nezamanki cocuk düşünmeye başladım agrılar belirdi her ay :)
Benim adet Zaman'ı olacağım gün ağrırdı be sadece karnım ağrıyodu. Benİm adete Bi hafa kala başladı bel ağrım

Adetime bir hafta kala başladı bel ağrısı gebe olduğumu öğrendim hala ağrıyor umarım hamişsindir sen yine de çok iş yapma basit de olsa dikkat et Allah'ın hikmeti belli olmaz. Tek ilişkşyle hamile kaldım ben örneğin !

Bbm de sirtin 1 kac gundur cok agriyor kasiklarim ve belimdede var biraz ama test yaptim.negatf ti 6 gun kala erken gebelik testi ovulasyon yaptim bugun ikinci cizgi var ama daha acik umutlnmak istemiyrm erken test negatf cikti cunku

Bnde 5+2 gunluk karin agrim durmuyo felaket degil ama agri var. Sırtımada vuruyo arada. doktora gittim bi sorun yok dedi.doktor bebek gorundu bu arada ondanmi acba rahimmi genisliyoki napiyo bilemedim kalbi olusyo ya hani normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…