Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle. Eğer ki psikolojikse sizde stres yaratan şeylerle çalışmanız ağrılarınızın geçmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra melisa çayı gibi çayların rahatlatıcı etkisi vardır. Fakat bilinçsizce içmek yerine ne sıklıkta, ne kadar içebileceğinizi öğrenmenizi tavsiye ederim.
Sanırım haklısınız, şimdi bakındım boyun düzleşmesi gibi..Beyin cerrahına gidilmeli yazıyor çoğu yerde de.Ben doktorumu yanlış seçmişim sanırım.geçmiş olsun.boyun düzleşmesi belirtilerine benziyor.beyin cerrahına gitmenizde fayda var. sırt ve omuz egzersizlerine bakın netten kendinizi yormadan gun içinde yapın.
doktora gittiniz mi yani mr falan çekildi mi?
Fizik tedavi uzmanına gittim fakat mr çekmedi, el parmak uçlarımı kapatıp açtırdı bi kaç kez, kolumu havaya kaldırttı vs. gibi bu tarz hareketler yaptırdı.
Ağrı veya kasılma var mı gibi sordu o kadar..
Parmak uçlarımı kaparken yani birbirine değdirdiğimde hafif uyuşukluk vardı, hala var.
Annemde ayni sizin tarif ettiginiz agrilar senelerdir vardi, neler neler yapti gecmedi, masajlar, fizyoterapi, bes kere hastanelere yatti agrilar cok olunca, türkiyede (biz yurtdisindayiz) doktorlara gitti, hastanelerde kontrol oldu, cesitli ilaclar aldi, psikolojik tedavi gördü, anti-depresivan ilaclar, dinlenme tesisleri- kur yerleri, sifali sular vs...hicbirsey fayda etmedi.
En sonunda bir hafta uzman bir hastanede yatti ve bastan asagi, tomografi, kan, idrar, kalp, psikolojisi hersey ama hersey incelendi ne olabilir diye ve sonuc olarak Kas iltihabi cikti!!!
Yani vücudundaki kaslar iltihap oluyormus, özellikle cok seker tükettigi zamanlar veya üsüttügü/disardan bakteri/virus kaptigi zamanlar agrilardan duramiyormus bu yüzden. Sodali icecekler (Su, cola...) Hazir gidalar, unlu gidalar (ekmekde), seker vs tedikliyormus, doktor seker senin icin resmen zehir demis.
Bu yönden bir arastir bakalim belkide sendede cikar.
Gano excel kapsül hamile bayanlar kullanabiliyormu bilen varmı ? Veya kullanan ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi olur canım ya merak ediyorum hamilelik şüphelerim var hayirlisiyla yarin belli olucak inşallah. Kullansam bi zararı varmı bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?