sırt, omuz, boyun ağrılarım..

zaric

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
154
15
0
Ankara
Arkadaşlar arama butonunu kullanarak "sırt ağrısı" şeklinde arattım fakat forum genelinde alakasız konularla karşılaştım.
Benim bu aralar en büyük problemim sırt ve omuzlarımdan boynuma-enseme ilerleyen ağrılar..
Öyleki işten eve geldiğimde ağrı kesici-kas gevşetici ilaç almadan kendime gelemiyorum, fakat hapın etkisi bir kaç saat sonra geçiyor.Ayrıca bildiğiniz üzere hergün kullanılan haplar karaciğeri zorluyor, bu sebepten hap içmekten de kaçınmak istiyorum.
Geçen hafta bir fizik tedavi uzmanına göründüm fakat bir kas gevşetici sprey bir de ağrı kesici hap dışında bir öneride bulunmadı.Ağrılarımın sinirsel kasılmalarımdan, psikolojik gerginliğimden kaynaklanabileceğini söyledi.Her hangi bir egzersizden de bahsetmeden diğer hastaya geçti.
Masa başı bir işte çalışmıyorum ki bundan kaynaklanan bir ağrı olsun gibi düşünmüştüm ben de zaten, stresten kaynaklı olabileceği aşikar.
Sizde de bu tarz kas ağrıları varsa ve çözüm bulduysanız, belki evde uygulanabilcek bitkisel çözümler veya egzersizler tavsiye edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle. Eğer ki psikolojikse sizde stres yaratan şeylerle çalışmanız ağrılarınızın geçmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra melisa çayı gibi çayların rahatlatıcı etkisi vardır. Fakat bilinçsizce içmek yerine ne sıklıkta, ne kadar içebileceğinizi öğrenmenizi tavsiye ederim.

geçmiş olsun.boyun düzleşmesi belirtilerine benziyor.beyin cerrahına gitmenizde fayda var. sırt ve omuz egzersizlerine bakın netten kendinizi yormadan gun içinde yapın.

Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle. Eğer ki psikolojikse sizde stres yaratan şeylerle çalışmanız ağrılarınızın geçmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra melisa çayı gibi çayların rahatlatıcı etkisi vardır. Fakat bilinçsizce içmek yerine ne sıklıkta, ne kadar içebileceğinizi öğrenmenizi tavsiye ederim.

Araştırıcam melisa çayını, teşekkürler..

ben kendimi bildim bileli omuz sırt boyun ağrılarım var. bunun tek çaresi egzersiz ve masaj. yüzmeye gidebiliyosan git yada plates de iyi geliyomuş. doktorum bana boyun için egzersiz verdi onları düzenli yapınca da düzeliyo. ilaç kesinlikle çözüm değil

geçmiş olsun.boyun düzleşmesi belirtilerine benziyor.beyin cerrahına gitmenizde fayda var. sırt ve omuz egzersizlerine bakın netten kendinizi yormadan gun içinde yapın.
Sanırım haklısınız, şimdi bakındım boyun düzleşmesi gibi..Beyin cerrahına gidilmeli yazıyor çoğu yerde de.Ben doktorumu yanlış seçmişim sanırım.

doktora gittiniz mi yani mr falan çekildi mi?

Fizik tedavi uzmanına gittim fakat mr çekmedi, el parmak uçlarımı kapatıp açtırdı bi kaç kez, kolumu havaya kaldırttı vs. gibi bu tarz hareketler yaptırdı.
Ağrı veya kasılma var mı gibi sordu o kadar..
Parmak uçlarımı kaparken yani birbirine değdirdiğimde hafif uyuşukluk vardı, hala var.

bende de var boyun düzleşmesi illet bi hastalıktır. stres olursanız ağrılar daha da artar. çok korkmayın düzenli egzersizlerle ağrıları yok edebilirsiniz.ben ilacı ilk aylarda falan kullandım şimdi kullanmıyorum düzenli egzersiz yapıyorum sadece.

Fizik tedavi uzmanına gittim fakat mr çekmedi, el parmak uçlarımı kapatıp açtırdı bi kaç kez, kolumu havaya kaldırttı vs. gibi bu tarz hareketler yaptırdı.
Ağrı veya kasılma var mı gibi sordu o kadar..
Parmak uçlarımı kaparken yani birbirine değdirdiğimde hafif uyuşukluk vardı, hala var.

nörolojiye gitmek gerekiyor mr çekiyorlar
ben de aynı problemlerle gittim daha çok belimde sorun vardı fıtık şüphesiyle gitmiştim
bel düzleşmesi varmış
tedavisi de yok ilaç veriyorlar işte ağrı kesici
bitkilerden de işe yarar bir şey çıkacağını sanmam
iskelet sistemiyle alakalı daha çok
aslında egzersiz yapmak çok işe yarıyormuş ama ben üşengeçliğimden ağrıları çekmeye devam ediyorum
bence bir an önce gidin siz de bi baktırın

Annemde ayni sizin tarif ettiginiz agrilar senelerdir vardi, neler neler yapti gecmedi, masajlar, fizyoterapi, bes kere hastanelere yatti agrilar cok olunca, türkiyede (biz yurtdisindayiz) doktorlara gitti, hastanelerde kontrol oldu, cesitli ilaclar aldi, psikolojik tedavi gördü, anti-depresivan ilaclar, dinlenme tesisleri- kur yerleri, sifali sular vs...hicbirsey fayda etmedi.

En sonunda bir hafta uzman bir hastanede yatti ve bastan asagi, tomografi, kan, idrar, kalp, psikolojisi hersey ama hersey incelendi ne olabilir diye ve sonuc olarak Kas iltihabi cikti!!!
Yani vücudundaki kaslar iltihap oluyormus, özellikle cok seker tükettigi zamanlar veya üsüttügü/disardan bakteri/virus kaptigi zamanlar agrilardan duramiyormus bu yüzden. Sodali icecekler (Su, cola...) Hazir gidalar, unlu gidalar (ekmekde), seker vs tedikliyormus, doktor seker senin icin resmen zehir demis.

Bu yönden bir arastir bakalim belkide sendede cikar.

Annemde ayni sizin tarif ettiginiz agrilar senelerdir vardi, neler neler yapti gecmedi, masajlar, fizyoterapi, bes kere hastanelere yatti agrilar cok olunca, türkiyede (biz yurtdisindayiz) doktorlara gitti, hastanelerde kontrol oldu, cesitli ilaclar aldi, psikolojik tedavi gördü, anti-depresivan ilaclar, dinlenme tesisleri- kur yerleri, sifali sular vs...hicbirsey fayda etmedi.

En sonunda bir hafta uzman bir hastanede yatti ve bastan asagi, tomografi, kan, idrar, kalp, psikolojisi hersey ama hersey incelendi ne olabilir diye ve sonuc olarak Kas iltihabi cikti!!!
Yani vücudundaki kaslar iltihap oluyormus, özellikle cok seker tükettigi zamanlar veya üsüttügü/disardan bakteri/virus kaptigi zamanlar agrilardan duramiyormus bu yüzden. Sodali icecekler (Su, cola...) Hazir gidalar, unlu gidalar (ekmekde), seker vs tedikliyormus, doktor seker senin icin resmen zehir demis.

Bu yönden bir arastir bakalim belkide sendede cikar.

Sanırım benim ağrılarımın devam etmesinin tek sebebi bu; sadece tek bir uzmanlık alanına görünmüş olmam.Fizik tedaviyle kısıtlamamalıydım sırt,omuz ve boyun ağrılarımı.
Bilinçsizce o alana odaklanmışım ben.
En kısa zamanda beyin cerrahına da görüneceğim.

biri sırt ağrısı mı dedi... evet işte benden bahsediyor galiba dedim :53:

sırtım çok ağrıyor benimde, tüm kaburgalarım resmen...

duruş bozukluğundan olduğunu düşünüyorum. sürekli ders çalışıyorum ondan olabilir belki.

annecim kremlerle ovuyor sağolsun.

araştırdım netten bi kaç basit egzersiz tavsiye ediliyor
ama ağrılar ciddi derece ise doktora görünmekte fayda var tabiki.

rabbim şifa versin

öncelikle geçmiş olsun canım. benim bi arkadaşım bu ağrılar yüzünden yatakdan kalkamaz hale gelmişti doktorlar hiç bişein olmağını söylediler sadece ilaç verip yolluyorlardı gano excelin ürününü kullanmaya başladı şimdi bütün ilaçları bıraktı. bu gano excel ürünlerinin içinde reishi mantarı var vücuttaki herşeye iyi geliyor bu bi çeşit gıda takviyesi çaı kahvesi kapsülü falan var benm bi rahatsızlığım yok sadece kahvesini almıştım eskiden 8 saat uyku yetmiyordu sabahları kalkamıyordum şimdi 5 saatlik uykuyla çok dincim bi araştır dene istersen

Gano excel kapsül hamile bayanlar kullanabiliyormu bilen varmı ? Veya kullanan ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gano excel kapsül hamile bayanlar kullanabiliyormu bilen varmı ? Veya kullanan ?

Ben de tam bilmiyorum kapsülü ancak seni Gano nun tüm ürünlerini detaylı bilen birisine yönlendirebilirim?

İyi olur canım ya merak ediyorum hamilelik şüphelerim var hayirlisiyla yarin belli olucak inşallah. Kullansam bi zararı varmı bilmiyorum

İyi olur canım ya merak ediyorum hamilelik şüphelerim var hayirlisiyla yarin belli olucak inşallah. Kullansam bi zararı varmı bilmiyorum

Sabahtan arar görüşürsün canım öyleyse, Muazzez ismi 0532 769 98 30

Hayırlısı olsun inşallah

Oncelikle gecmis olsun enkisa zamanda beyin cerahina gorunup mr cektirmenizi tavsiye ederim zira boyun fitigi olabilir yanlis yonlerdirmek istemem ama benim esiminde koll ve sirt ense agrilari vardi hep fizyoterapistlere gitti kulunc dediler masaj yaptirdi son zamanlarda geceleri bile uyuyamaz hale geldi sol elinin 3 parmaginda uyusma ve his kaybi kolundada guc kaybi olustu. Israrim uzerine beyin cerahina gitti ve fitigi patlamis acil ameliyat dedi doktor.sirf mr dan korktugu icin masajlara fizyoterapitlere gitti muhtemelen bu masajlar sonunda fitiktanda haberimiz olmadigi icin muhtemelen fitik patladi agrilari dayinilmaz bir hal alinca mr kacamadi ameliyat oldu.nacisane beyin cerahina gidip mr cektirmenizde fayda var simdiden gecmis olsun dileklerimle..

Back
X