sırtımdan vuruldum helal olsun be onlara!!

zafya

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
3.670
1.497
398
İstanbul
arkadaslar 1 seneden berı sevdıgım bırı vardıııııııı..

vardı dıorum vardı artık tamamen öldurdum ıcımde.. cunku benım bi konustugum arkadasım var.. ustelık oglu var 5-6 yaslarında.. bosanmıs... o cocugu sevdıgımı bılıyordu..ve ve veeeeeee

ve bugun ılıskılerı baslamışşş.. face sayesınde ogrendım.. hıcccccc beklemessdımmm yazıklarrrr olssunnnnnnnnnnn

ben ıse saftırık gıbı 2sıde yanı hem cocuk hem kız benım cocuku sevdıgımı bılıorduu....ustelık kıza herseyı cıcukla aramızdakılerı anlatmıstım...

resmen sırtımdan vuruldum 2 sınıde allaha havale ettımm..helall olssunn bee helal olssnnn

artık tamamen öldurdum.. herzaman dedıgım gıbı hem bu dunyada hem dıger dunyada hakkımı helal etmıorum ezanlar hurmetıne!!!

Son düzenleme:

vardı dıorum vardı artık tamamen öldurdum ıcımde.. cunku benım bi konustugum arkadasım var.. ustelık oglu var 5-6 yaslarında.. bosanmıs... onu sevdıgımı bılıordu..ve ve veeeeeee

ve bugun ılıskılerı baslamışşş.. face sayesınde ogrendım.. hıcccccc beklemessdımmm yazıklarrrr olssunnnnnnnnnnn

ben ıse saftırık gıbı 2sıde yanı hem cojuk hem kız benım cojuku sevdıgımı bılıorduu....

resmen sırtımdan vuruldum 2 sınıde allaha havale ettımm..

artık tamamen öldurdum.. herzaman dedıgım gıbı hem bu dunyada hem dıger dunyada hakkımı helal etmıorum ezanlar hurmetıne!!!

sevdiğim biri var derken, gerçek bi ilişki mi uzaktan platonik bir aşk mıydı senin ki, biraz karışık yazmışsın orayı anlamadım

Son düzenleme:
platonık dııldı ama cojuk benı bekletıordu bende onu sevdıgımden onu bekledım.. bana karsı bısıler oldugunu hısedıordum... benı cagırmalar, onun ulkesındeyken elımı tutmalar fılan.. bana karsı bısıler oldugunu sezıordum ama 2 aydan berı konusmuorduk o cojukla..

kız ıse herseyı bılıordu.. cojukdan hoslandıgımı fılan benım elımı tuttu fılanda demıstım kıza..

sevdiğim biri var derken, gerçek bi ilişki mi uzaktan platonik bir aşk mıydı seni ki, biraz karışık yazmışsın orayı anlamadım

sizi sevseydi, ne bu zamana kadar bekletirdi, ne de başkasıyla birlikte olurdu

demek ki arkadaşınızı seviyormuş çocuk pardon çojuk

anlaşılan platoniktiniz.sevdiğiniz çocuk sevdiğinizi bilmediği halde suçlu olabileceğini düşünmüyorum.ama arkadaşınız bildiği halde bu durumu önce size açıklması gerekirdi,en azından uyarı yapması doğru olurdu,sosyal paylaşım sitesinden öğrenmeniz hoş olmamış.demekki o insan hakkınızda hayırlı değilmiş,bunu erken farketmiş olmanız iyi,arkadaşınızda arkadaş değilmiş..hakkınızda hayırlısı olsun bir daha görüşmemek hayrınıza olacaktır.

platonık dııldı ama cojuk benı bekletıordu bende onu sevdıgımden onu bekledım.. bana karsı bısıler oldugunu hısedıordum... benı cagırmalar, onun ulkesındeyken elımı tutmalar fılan.. bana karsı bısıler oldugunu sezıordum ama 2 aydan berı konusmuorduk o cojukla..

kız ıse herseyı bılıordu.. cojukdan hoslandıgımı fılan benım elımı tuttu fılanda demıstım kıza..

Sıkma tatlım canını, olan olmuş artık. Güvenilir insanlarla olmalısın, böyle yanar döner tiplerle değil.. Zaten adı konmuş bir ilişkinizde yokmuş, muhtemelen buna güvenerek davranmışlardır böyle..

Bir de alakasız olacak ama cojuk yazmasan olmaz mı ? Güzel Türkçemizi güzel kullanalım..

Son düzenleme:
Bu ne bicim bir yazisma tarzidir ya yani konunu okuyasim gelmedi bu nasil bir tarz nasil bir akim anlamadim:20:

cojuk bılıordu sevdıgımı kızda bılıordu..ustelık neler yasadıgımızı kıza bıle anlatmıstım.. akıl alma amaclı... kıza cojugu solerdım anlatırdım

artık ne o kız benım arkadasım, ne o cjuk benım sevgılım olamaz artık.. 2sınıde öldurdum..

anlaşılan platoniktiniz.sevdiğiniz çocuk sevdiğinizi bilmediği halde suçlu olabileceğini düşünmüyorum.ama arkadaşınız bildiği halde bu durumu önce size açıklması gerekirdi,en azından uyarı yapması doğru olurdu,sosyal paylaşım sitesinden öğrenmeniz hoş olmamış.demekki o insan hakkınızda hayırlı değilmiş,bunu erken farketmiş olmanız iyi,arkadaşınızda arkadaş değilmiş..hakkınızda hayırlısı olsun bir daha görüşmemek hayrınıza olacaktır.

Bu ne bicim bir yazisma tarzidir ya yani konunu okuyasim gelmedi bu nasil bir tarz nasil bir akim anlamadim:20:

cocuk bılıordu sevdıgımı kızda bılıordu..ustelık neler yasadıgımızı kıza bıle anlatmıstım.. akıl alma amaclı... kıza cocugu solerdım anlatırdım

artık ne o kız benım arkadasım, ne o cocuk benım sevgılım olamaz artık.. 2sınıde öldurdum..

Son düzenleme:

Sıkma tatlım canını, olan olmuş artık. Güvenilir insanlarla olmalısın, böyle yanar döner tiplerle değil.. Zaten adı konmuş bir ilişkinizde yokmuş, muhtemelen buna güvenerek davranmışlardır böyle..

Bir de alakasız olacak ama cojuk yazmasan olmaz mı ? Güzel Türkçemizi güzel kullanalım..

açıkcası ben yazı tarzından konuya odaklanamadım yani kelimeler rahatsız etti
keşke dilimizi daha düzgün kullanabilsek konuyla ilgisi yok ama

vardı dıorum vardı artık tamamen öldurdum ıcımde.. cunku benım bi konustugum arkadasım var.. ustelık oglu var 5-6 yaslarında.. bosanmıs... o cojugu sevdıgımı bılıordu..ve ve veeeeeee

ben ıse saftırık gıbı 2sıde yanı hem cojuk hem kız benım cojuku sevdıgımı bılıorduu....ustelık kıza herseyı cıjukla aramızdakılerı anlatmıstım...

resmen sırtımdan vuruldum 2 sınıde allaha havale ettımm..helall olssunn bee helal olssnnn

Biz küçükken arkadaşımızın eski sevgilisine yan gözle bile bakmazdık. Zaman değişmiş demek ki.

Bir de cojuk nedir? Türk Dil Kurumu sözlüğüne baktım fakat bulamadım?

bu devırde kımseye guvenılmıyor .ne adam akıllı bı arkadas nede

adam akıllı tam manasıtla es/sevgılı dıye bırsey yok .

herkes bırbırının kuyusunu kazıyor .

sen kaybetmedın canım onlar kaybettı .

kazandım sanan o saftırık arkadasın en buyuk kayıbı yasıyor aslında

ne yanı sımdı ,senın eskın sevgılın gıdıpde o coluklu cocuklu kadınla

evlenecekmı ? tabıkıde hayır ! o saftırık arkadasın anca kendını kandırır

yazık ettı kendıne bellıkı cocuk resmen gonul eglendırecek kadınla .

aman salla gıtsın ıkısınde .bı soz vardır;

aynaya baktıgında gordugune ve yukarıya baktıgında goremedıgıne guven dıye

aynen boyle canım .bu devırde kımseye guven olmaz .

aynenn bu devırde kımseye guvenılmıyor.. tşk ederım yorumun ıcın :14:

bu devırde kımseye guvenılmıyor .ne adam akıllı bı arkadas nede

adam akıllı tam manasıtla es/sevgılı dıye bırsey yok .

herkes bırbırının kuyusunu kazıyor .

sen kaybetmedın canım onlar kaybettı .

kazandım sanan o saftırık arkadasın en buyuk kayıbı yasıyor aslında

ne yanı sımdı ,senın eskın sevgılın gıdıpde o coluklu cocuklu kadınla

evlenecekmı ? tabıkıde hayır ! o saftırık arkadasın anca kendını kandırır

yazık ettı kendıne bellıkı cocuk resmen gonul eglendırecek kadınla .

aman salla gıtsın ıkısınde .bı soz vardır;

aynaya baktıgında gordugune ve yukarıya baktıgında goremedıgıne guven dıye

aynen boyle canım .bu devırde kımseye guven olmaz .

sizin sevgilinizle, yakın arkadaşın mı birlikte olmaya başlamışlar. Anlamışmıyım.

Back
X