sırtımdan vuruldum helal olsun be onlara!!

bu çocuk senin sevgilin değil, nişanlın değil sözlün değil, sana karşı bi sorumluluğu yok, belkide sana verdiği mavi boncuktan her kıza dağıtıyo, bence sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun
esas darbeyi sözde sevgilinden değil arkadaşından yemişsin, o da sözde arkadaşın değilse tabii

Çocuk senin onu sevdiğini biliyordu ama o seni sevmiyordu.
Sen kendi kendine gelin güvey oluyordun. Kendi kendine olayı büyütüyordun.
Diğer konudan biliyorum seni.
Yaptıkların o kadar çocukça ki.:19:
Sanki senin sevgilindi , büyük bir aşk yaşamıştın da şimdi böyle abartıyorsun. :D
Ama arkadaşın için bir şey diyemeyeceğim. Ona kızmakta haklısın.
Elimi tuttuğunu biliyordu ne demek ayrıca.? :D
Elini tutunca ilişki mi yaşamış oldunuz ? Ya da sana aşık olduğunun belirtisi mi bu ? :D
İlahi..

Son düzenleme:
Sanırım ''Geoshuk'' yabancı ülkede yaşıyor yazım hatası da o yüzden. Bence çokta üstüne gitmemek lazım, zaten yeterince üzgün.
Asıl konuya geleyim; Seni sevmemiş, sevmiş olsaydı zaten o arkadaşın gibi görünen düşmanınla ilişkiye başlamazdı. Merak etme, o adam sana bugun bunu yapıyorsa, zamanı gelince o arkadaşına sana yaptığını yapacaktır. Sen ikisinin gerçek yüzünü öğrenmiş oldun, boşver senden uzak olsunlar.

üslubuna,kafaya taktığın olaylara bakarak 16-17 yaşında olduğunu düşünüyorum.

üzülme o yaşlarda olur öyle arada:32:

Güzelim Türkçemizi katlediyorsunuz ya bravo.
o nedir öyle yaaa. okunur bir dille yazsanıza.
Hey Allah ım ya rabbim sinir olmamak mümkün değil.

ama ben eski konularına göz attım

yani o COJUK 150 kere falan seni istemediğini söylemiş, tatilde taş verdi anahtarlık verdi aşık oldum demişsin, ilişkiniz olmamış ki.. beni bekletti demişsin de eski yazdıklarından hiiiç öyle bi bekletme falan anlaşılmıyor. çocuk kaçtıkça, arkadaşız dedikçe sen beni seviyor moduna girmişsin.
büyütme bu kadar gören de 40 yıllık kocan arkadaşınla kaçtı zanneder..

dünyada erkek mi kalmadı tatlım ya? git seni seven değerini bilen ve de senin de sevebileceğin birini bul. acı çekmekten zevk mi alıyosun nedir?

Son düzenleme:
Yazı tarzından anladığım kadarıyla yaşın küçük sanırım.
Böyle şeyler olur ergenlikte, unutursun "cojuk"u başkasını bulursun birşey olmaz.

Sanırım ''Geoshuk'' yabancı ülkede yaşıyor yazım hatası da o yüzden. Bence çokta üstüne gitmemek lazım, zaten yeterince üzgün.
Asıl konuya geleyim; Seni sevmemiş, sevmiş olsaydı zaten o arkadaşın gibi görünen düşmanınla ilişkiye başlamazdı. Merak etme, o adam sana bugun bunu yapıyorsa, zamanı gelince o arkadaşına sana yaptığını yapacaktır. Sen ikisinin gerçek yüzünü öğrenmiş oldun, boşver senden uzak olsunlar.

yabancı ülkede yaşayanlara istemiyorum yerine istemiorum demek mi öğretiliyor okullarda

yabancı ülkede yaşaması yanlış yazmasının özürü olamaz, yabancı uyruklu biri olsa dahi özen göstermeli, doğru yazmaya çalışmalı, türkçemiz bu saygıyı hakediyor. Biz yabancı dili bu şekilde kullansak topa tutarlar bizi, rezil ederler.

O ''cojuğu'' birgün kesin unutacaksın, ve bu zaman çok uzak değil bence
Gerçekten sevdiğin sevildiğin bir ilişkiye başladığında aklına bile gelmicek emin ol
Bu yüzden o '''cojuğu'' takıpta kendini üzme derim.. ;)

Son düzenleme:
insanlarla iletişim kurmak için düzgün konuşmak düzgün yazmak şarttır

bizimle kurduğun iletişim hiç sağlıklı değil seni anlamak bile mümkün değil

çevrendekilerin de seni yanlış anladığını düşünüyorum yani o çocuğu olan kadın erkek arkadaşını sevdiğini ve o erkekte senin onu sevdiğini anlamamış

acaba neden? konuştuğun dili ne yazabiliyor, ne de konuşabiliyorsun sanırım

biz türkler bu bir dil bir insan iki dil iki insan olayını hiç öğrenemedik

marifet 2 dili de aynı anda düzgün kullanabilmekte ondan az bundan birazla bu iş olmuyor

hele şu yurtdışından tatile gelenler ııııı ne diyordunuz siz ıııı demiyorlar mı deliriyorum

bi insan hele ki ana dilini bu kadar neden maskara eder

kimsenin buna hakkı yok

Bence o çocuk değilde arkadaşın arkandan vurmuş seni.
Oluyor hep böyle şeyler kimseye güvenilmiyor...

yabancı ülkede yaşayanlara istemiyorum yerine istemiorum demek mi öğretiliyor okullarda

Bu ülkede ne kadar ingilizce öğretiliyorsa, ya da insanlar ne kadar doğru konuşuyor/yazıyorsa, yabancı ülkede de o kadar öğretiliyordur. Yabancı ülke diyoruz farkındaysanız, Ana dilleri de Türkçe değil ayrıca!

Back
X