- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi hazal_diren
-
ilk kez böyle birşey başıma geldi. yaklaşık son 1 aydır sırtımın üst kısmı ve omzum berbat bir halde. yüzümde ise bir sorun yok. aynı ergenlik sivilcesi gibi ağrılı, cerahatli sivilcelerdi, biraz biraz ağrılı durum geçti gibi ama sivilceler aynen duruyor. berbat görünüyorlar ya.ne yapabilirim? kükürtlü sabun kullansam acaba iyi olur mu? ya da önerebileceğiniz birşey var mı? ergenliğimde bile böyle sivilce sorunum olmamıştı.
ilk kez böyle birşey başıma geldi. yaklaşık son 1 aydır sırtımın üst kısmı ve omzum berbat bir halde. yüzümde ise bir sorun yok. aynı ergenlik sivilcesi gibi ağrılı, cerahatli sivilcelerdi, biraz biraz ağrılı durum geçti gibi ama sivilceler aynen duruyor. berbat görünüyorlar ya.ne yapabilirim? kükürtlü sabun kullansam acaba iyi olur mu? ya da önerebileceğiniz birşey var mı? ergenliğimde bile böyle sivilce sorunum olmamıştı.
Aynı problem bende de var. strestende çoğalıyor. bir de izi kalıyor tam geçmiyor geçince . off
Alnımda sivilceye meyilli izler var hani kücük kücük sivilceler olur ya iste onlardan ne yapmam lazim okullarin acilmasina az kaldi ve gitmesi lazim evde ne uygulayabilirim gecmesi icin bi kiz var okulda cildinde hic bir sey yok cok kiskaniyorum lutfen yardimci olunn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynı durum bu sene benimde başıma geldi doktorada gittim bu yüzden antibiyotik kullandım ama geçmedi.. sonra biraz araştırdım deniz ve güneşlenmek çok iyi geliyormuş bu tarz sivilcelere 2 gündür denize giriyorum ve birer saat güneşlendim şu an sırtım omuzlarım pürüzsüz oldu gerçekten tuzlu su ve güneş çok iyi geliyor imkanın varsa mutlaka denize gir canım
iz mi kalıyor? ben güneşte yandım bir de üstüne. umarım iz olmaz ya
geçtiğine sevindim gerçekten kükürtlü sabun oldukça etkiliteşekkürler paylaşım için.
bu arada, kullandığım kükürtlü sabun işe yaradı. sivilceleri kuruttu. pürüzler tek tük var artık.
evet canım dogal sabunlardan kullan ben oyle yaptım hatta sabunu kendim yapıyorumilk kez böyle birşey başıma geldi. yaklaşık son 1 aydır sırtımın üst kısmı ve omzum berbat bir halde. yüzümde ise bir sorun yok. aynı ergenlik sivilcesi gibi ağrılı, cerahatli sivilcelerdi, biraz biraz ağrılı durum geçti gibi ama sivilceler aynen duruyor. berbat görünüyorlar ya.ne yapabilirim? kükürtlü sabun kullansam acaba iyi olur mu? ya da önerebileceğiniz birşey var mı? ergenliğimde bile böyle sivilce sorunum olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?