Sırtını dönen koca..

boga_hatunu

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
935
1.109
113
Selam..
Evlendiğimizden beri bu adam böyle afedersiniz o işten sonra sırtını dönüp horul horul horluyor ben kendimi kullanılmış veya bir metaa gibi hissediyorum..
Erken boşalmasıda var söyleyince bir gün kısa olur birgün uzun olur deyip beni geçiştiriyor..
Anlayacağınız 2 dk yüz yüze sabaha kadar sırt sırta olmaktan ibaret yatak paylaşımımız..

Selam..
Evlendiğimizden beri bu adam böyle afedersiniz o işten sonra sırtını dönüp horul horul horluyor ben kendimi kullanılmış veya bir metaa gibi hissediyorum..
Erken boşalmasıda var söyleyince bir gün kısa olur birgün uzun olur deyip beni geçiştiriyor..
Anlayacağınız 2 dk yüz yüze sabaha kadar sırt sırta olmaktan ibaret yatak paylaşımımız..

Sırtını dönüp yatmamasını sarılarak uyumak istediğinizi söylediniz mi?

Sirtini donmeyen erkek varmiki.burda yuzde 50 in ayni ayni sorunu var. Hep bir A..ile uyumak sorunu.

4 yıl oldu evleneli. Bi kez Söylediğimde daha rahat uyuyormuş diğer türlü. Daha sonra yine dediğimde kadın ruhundan anlamıyorsun falan benide farklı olmamakla suçladı..
Yani hem kel hem fodul..

4 yıl oldu evleneli. Bi kez Söylediğimde daha rahat uyuyormuş diğer türlü. Daha sonra yine dediğimde kadın ruhundan anlamıyorsun falan benide farklı olmamakla suçladı..
Yani hem kel hem fodul..

Bi iki kere benim eşim öyle dedi mesela sağ tarafıma daha rahat yatıyorum dedi. Madem öyle gel yer değiştirelim dedim. Öyle çözüm bulduk :) hep yüzyüze uyuruz. Gece ayıldığımız zaman birimizin sırtı dönük olsa diğerimiz ona arkadan sarılıp öyle uyuyor.
Siz de yer değiştirmeyi önerin. İstemezse siz sarılın arkadan. Kendini suçlu hissetsin

Siz alistirmaya calisin.. sarilarak uyumak mimkun degil ama yatinca uzanin koluma sarilin uykunuz geldiginde donup uyursunuz.. birbirinize sicaklik katar.. benim esimde bilmezdi gormemis sarilma duygusunu bilmezdi, benden gore gore ogrendi, sizde deneyin.. umarim uyumludur esiniz

o iş bittikten sonra banyo olmuyormusuunuz ?
Ben 6 yıllık evlıyıyım 1 kere bile böyle bır olay başıma gelmedi .
Biz birliktelikten sonra banyo olur abdest alırız. Banyo olduktan sonra doğal olarak yorgunluk kalkıyor zaten ..

Yüz yüze uyumayı sevmem ben
Erken boşalma için tedavi olabilir
Ön sevişmeyi uzun tutun
Aranızda duygusal eksiklik var sanırım
Romantizm katın derim

Erken boşalma var tedaviyi kabul etmez..

Erken boşalmanın çaresi aynı günde 2-3kere birlikte olmak. Benim eşim hep der. İlki 10dakka sürüyorsa ikincisi yarım saat üçüncüsü de 1saat falan böyle artıyor boşalma süresi. Aklınızda bulunsun. Bide sizin orgazm olmanız için üstte olduğunuz pozisyonu deneyin. :oops:

Hayır hatta ben afedersiniz tam zevk alacakken o boşalıyor daha sonra bitiyor zaten..
Çok çok nadir 2.ciyi dener eşim birde biz sık ilişkiye girmiyoruz :110:

o iş bittikten sonra banyo olmuyormusuunuz ?
Ben 6 yıllık evlıyıyım 1 kere bile böyle bır olay başıma gelmedi .
Biz birliktelikten sonra banyo olur abdest alırız. Banyo olduktan sonra doğal olarak yorgunluk kalkıyor zaten ..
Süpersiniz :KK9:

• Beğen
Reactions: H E
Önsevişme sırasında tatmin etmiyor mu elle veya oral yapmalı ya da ilişki sonrasında rahatlatmalı

Back
X