Sivilceli Ciltler Sırtta cikan sivilceler..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mSsLaDy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
70
0
benim cildim yagli fakat yuzumde falan sivilce yok tek sorunum sirtimda cikan sivilceler bundan nasil kurtulabilirim? :2:
 
benim cildim yagli fakat yuzumde falan sivilce yok tek sorunum sirtimda cikan sivilceler bundan nasil kurtulabilirim? :2:







kese var ya hamam keseleri onlarla kese yapmazsam benimde biraz çıkabiliyor ama sivilceliyken yapma sivilceleri nasıl giderirsin bilemiyorum canım ama gittikten sonrada haftada bir kese yaptır hem sivilceyi önlüyo hemde bacaklarına kalçana yap selülit olayını önlüyor...
 
benim ara ara omuzlarda çıkabiliyor sivilceler hatta kimisine dokununca acıyor..o zamanda hep kilo alıyorum bir süre sonra..yani kilo almaya başlayacağımda oluyor genelde..sırtımdada oluyor bazen oda sıcaklardan yada yediklerimdendir diye düşünüyorum..belki öyle birşeydir sendeki de..

bu arada bir başlıkta hatta temin baktığım başlıkta kükürtlü sabunu yüzünde kullanan ve faydasını görenler vardı burada yüzünde kullanma diyen arkadaşlar olmuş kararsız kaldım ..herkeste farklı sonuç sanırım..
 
Benim omuzumda çok minik ve cok fazla sivilce var. Hiç acı felan yok ama cok şikayetçiyim bu durumdan. Kükürt sabunu dısında ne önerirsiniz?
 
sabah nadixa akşam clındox jel kullanın birde banyo sırasında yosun özlü cilt temizleyici likid daha etkili olur
 
X