Lekeler, Çiller sis leke kremi hakkinda

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar sakın kullanmayın başta geçiyomuş gibi oluyo ama sonradan daha kötü leke yapıyo benim alnımda kahverengi yara oluşmuştu kabuğu geçene kadar leke yaptı bile

arkadaşlar sakın kullanmayın başta geçiyomuş gibi oluyo ama sonradan daha kötü leke yapıyo benim alnımda kahverengi yara oluşmuştu kabuğu geçene kadar leke yaptı bile
Ne zaman kullandin sen canim baska bisey leke yapmis olabilir mi ben leke icin degilde cukurluklar var yuzumde onun icin kullanmayi dusunmustum ama uyarin icin tesekkurler

Selam bende lekelerden özellikle akne lelekerinden çok çektim...fakat ben diona leke kremi ile çözüme ulaşıyorum...yaklaşık 20 gün oldu kullanmaya başlayalı gayet memnununum...

kendi web sayfasından aldım.... ... fiyatı 129 tl gayet memnunum...yüzüme uyguladıkdan sonra 20 dk bekliyorum emmesi için sonra günlük nemlendiricimi sürüyorum...bende akne sivilce lekesi kalıyor çünkü...

Son düzenleyen: Moderatör:
slm gerçekten bildiniz bi ürün varmı gönül rahatlıgıyla alıp kullanmak istiyorum maddiyatı yüksek olsun bi önemi yok yeterki manevi olarakbeni rahatlatsın lütfeeeen

ben diona leke kremi kullanıyorum gayet memnunum çok krem denedim ama sanırım bu sefer doğru ürün...tavsiye ederim...

X