- 5 Haziran 2015
- 255
- 53
- Konu Sahibi bayankapriss
Arkadaslar sis leke kremi kullanip iyi sonuc alan tavsiye eden var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman kullandin sen canim baska bisey leke yapmis olabilir mi ben leke icin degilde cukurluklar var yuzumde onun icin kullanmayi dusunmustum ama uyarin icin tesekkurlerarkadaşlar sakın kullanmayın başta geçiyomuş gibi oluyo ama sonradan daha kötü leke yapıyo benim alnımda kahverengi yara oluşmuştu kabuğu geçene kadar leke yaptı bile
nerden aldın ne kadara aldınSelam bende lekelerden özellikle akne lelekerinden çok çektim...fakat ben diona leke kremi ile çözüme ulaşıyorum...yaklaşık 20 gün oldu kullanmaya başlayalı gayet memnununum...
Bana pek gerçekçi gelmedi açıkcası .kullanan var mı başla diona leke kremini arkadaşlar
gerçekçi gelmeyen nedir
Şu ana kadar 8 üyelik tespit ettim Safir TahtKaç üyeliğin var merak ettim , neyse yönetime bildireyimde ne kadar gerçekçi olduğun belli olur yakında .
Vay be bu kadarını tahmin etmemiştim , sıkı çalışmış .Şu ana kadar 8 üyelik tespit ettim Safir Taht
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/diona-leke-kremi-hakkinda.844042/Vay be bu kadarını tahmin etmemiştim , sıkı çalışmış .