Şişe Çevirmece :D

AdukeT

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
371
4
0
- Yurtdışı
(Baş Not: Cevabını verdiğimiz soruyu beğenirsek, soruyu soran arkadaşımız aldığı cevabı kaynayıp gitmeden bulabilir. "Beğen"meyi ihmal etmeyelim.)

Bu oyunu az çok hepimiz oynamışızdır Değil mi? :27:

Halka oluşturmuş oyun üyelerinin arasında bir nesne döner ve ucu kime dönükse ona sorardık yaratıcı sorularımızı :52:

Şimdi burda bir halka oluşturduğumuzu farzedelim, şişenin ucu yeni gelen üyeyi göstersin :8:

Üstte yazan soruya cevap vererek yeni bir soruyu bir sonraki üye için soralım. Bakalım ne kirli çamaşırlar dökülcek buraya :53::52::52::52:

Umarım çok ilginç sorularla karşı karşıya kalacağız :1::emir_bebek:

Son düzenleme:
Ettim tabi,sevgilisi kim merak ettim;yolumun üstüydü zaten:d
sen hiç seni kardeşi gibi gören birine aşık oldun mu:/

Aldatmadım ! Çok seviyorsam aşırı sadık olurum gözüm başkasını görmez, eğer sevmiyorsam daa ne diye devam ettireyim hemen ayrılırım .
Alttaki üyecik hiç şımarayım derken rezil oldun mu :1:

Çook, işyerinde sek sek oynarken ya da dans ederken, birilerine yakalandığım oldu :)) Artık şımarmamayı öğrendim. işyerinde tabii, özel hayatımda hala şımarığım :)

Annenden ya da babandan hiç dayak yedin mi?

oldu ama onsuz da olabiliyormuş geç öğrendim.
hiç çaresiz kaldığın zamanlar oldu mu

hayır.
hiç senden yaşta büyük birine aşık oldun mu

özlem beni mutsuz eden en öncelikli şey şuanda
hiç hırsızlık yaptın mı (eve girmeyi kastetmiyoruz heralde ufak da olsa birşey çalmak)

Tanımamam gereken insanları tanıdığım gün yaşadım en büyük pişmanlıklarımı.

Yolda tam karşından gelen bir erkeğin ilk neresine bakarsın? :86:

hiç erkek arkadaşın aldattın mı?

Aldattım. O da beni aldatmış ohhh iyi ki yapmışım :D Aldattım derken kimsenin elini bile tutmadım, sadece hoşlaşarak bakıştığım biri oldu :37: Ama kendisi maşallah başka bir hat bile kullanmış geberesi pislik :53: :52:

Alttaki sıkı dur soruyorum:

"Yerin dibine girdim" diyebileceğin kısa bir anını anlat bakem :52::51:

(Parantez içinde söylüyorum kızlar buna da bi bakar mısınız? Hangi renk seçmeliyim sizce? http://www.kadinlarkulubu.com/yatak...asi-takimimiz-hangi-duvar-rengi-hos-olur.html)

Son düzenleme:
evet eşimin kilomla ilgili yaptığı soğuk espriler çok kızmış ve yerin dibine geçmiştim..
şimdi alttaki söle bakalım kaç kere gerçekten aşık oldun.:34::27:

Back
X