sisell41 Burun Estetiği Ameliyatıb

sisell41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
22
0
86
Kocaeli
Merhaba kızlar, 11mart2009 çarşamba günü Dr.Naci Çelik tarafından gerçekleştirilen nefes alma problemlerinin giderilmesi ve şeklin düzeltilmesine yönelik 3 saat süren bir ameliyat geçirdim. Bugün 2 nisan2009, 3 haftayı geride bıraktım ve burnumun içindeki ve dışındaki şişlikler büyük ölçüde indi. Albüme resim ekledim isteyenler bakabilir.
Sağlıklı günler...
:lepi:

cnm çok güzel olmuş:)eski burnunda güzelmiş:)saglıkla kullan inş yeni burnuşunu:)

çok geçmiş olsun peki canım ağrın varmıydı nasıl geçti bu sürecin çok morarma oldumu
açık teknikmiydi ameliyatın a.s

Krema2008, ilk birkaç gün ağrı kesici hap kullandım ama ağrım hiç olmadı. Morarma oldu ancak çok azdı ilk 3 günde oluştu ve geçti hemen, gözlerimde ise kanlanma bile yoktu. Ameliyatım açık teknikle yapıldı.

cok guzel, hem tasarim olarak hemde estetigi guzel !
yanliz onden cekilmis onceki burnunla simdiki burnunun resmini ekleyebilirmisin acaba?
simdiden tsk ederim

meltoo:) çok teşekkür ederim, vallaha gençleşmişim dimii?? ay çok hoşuma gitti bu yorum:)) sağolasın.
maniac ve kissmett, sizlere de teşekkür ederim, kissmett senin sonucunu da heyecanla bekliyoruz, inşallah herşey gönlünce olur.
Önden resim koymadım arkadaşlar, çünkü 3. haftada çekildi resim ve hala şişlikler var burnumda, yanıltıcı olsun istemedim.
Herkese sağlıklı günler diliyorum...

kismet dort gozle bekliyrum klendi burnummus gibi seninkini hihi insallah iy gecer hersey
azkalmis baksanaaaa

Esinnnn sağolasın teşekkürler...
Naci Çelik yaptı ameliyatımı, sorunsuz ve hızlı bir iyileşme dönemi yaşadım Allah'a şükürler olsun, doktorumun becerisi ve uzmanlığı konusunda çok şanslıydım. ınşallah rinoplasti düşünen tüm arkadaşlar iyi doktorlara rastlarlar ve istedikleri sonuçlara ulaşırlar.

cnm çok güzel olmuş burnun güle güle kullan sorması ayıp ne kadara mal oldu ameliyat sevgiler..a.s.

dutpekmez, iltifatın için teşekkürler:)
Buradan bir rakam yazmam hoş olmaz diye düşündüm, sonuçta her ameliyat kişiye ait sorunların giderilmesi için ayrı özellikler taşıyor, ayrı işlemleri kapsıyor.
Özeline cevap yazıyorum, sevgiler...

cnm ben de fiyatı merak ediyorum. özelden yazabilir misin? şimdiden teşekkküüüürrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…