Şişirdi beni bu manyak adam

Albatrosanda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
1.438
2.359
133
Ay şiştim artık ya şiştim bir erkek bu kadar mı mantıklı olur ya özlemeye bile mantıkla mı yaklaşır duygularını doğru düzgün belli etmez üstüne de ketum olur bu başak erkekleri hep mi böyle. Niye bu kadar geçinmesi zor ya sürekli sabır mı göstericem ben sürekli pohpohlicak mıyım bu adamı. Sürekli canım cicim aşkım mı dicem. Ya ben hayatımda bu kadar herşeyi planla programla yapan bi adam görmedim kafayı yedirtecek bana artık. Mantıkçı plancı ketum analizci işkolik bi de üstüne başka şehirde. Telefonlarımız sevişiyor resmen. Ay bana geldiler neyse

38 yıllık ömrü hayatımda telefonların sevişmesini de duydum ya...

Başak erkeği ile evli olan bir kadın olarak baya güldüm...
Allah yardımcınız olsun, ama malesef böyleler.
Herşeye mantıkla yaklaşıp, sinirli anınızda bile sakin kalabiliyorlar ya, insanı çatlatan nokta o oluyor.

Hoş benim eşimi dünyalara değişmem...
Ama zor adamlar vesselam...

Basak erkeği ? Almym ben benim gibi bir terazi için intihar sebebi.
Eski eşim başaktı. Malesef bunlar böylee

Akrep erkeğini tanımlayabilecek var mı ? Kız sen en azından bi tanı koymuşsun ben kocama onu koyamıyorum bile düşün halimi

Başak erkeği mi? Bilmez miyim benim sevgilim de çok temiz düzenlidir. Aslında şikayetçi değilim ama bazen benden beter düzenli oluyor mesela bi kere yağmur öyle felaket yagıyordu ki ben o an eşyaları rasgele arabaya atıp kendimi de arabaya atmayı düşünürün. Ama bizimki bizi yagmurda sırılsıklam etti yine de her şeyi düzenli ni şekilde bagaja koydu. En son ama bana geldiler o yüzden bazı şeyleri salladım. Böyle anlatda çekilmiyorkar evet. Ama sadcee bu özelliklerini taşıyor . Onun dışında telefonlrımız sevişmiyor mesela

Evli değilseniz ayrılın gitsin neden sizi şişiren birini çekiyorsunuz ki? İlişki de maksat mutluluk değil mi? Sizi mutsuz eden birşey var ortada..Telefonlarınızı evlendirin gitsin,madem onlar mutlu:)

Benim erkek arkadaşım da 8 yilimizdayiz hiç böyle huylari yok çok şansliyim sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…