şişirilmiş köpekler..

ocu

hayatt devam edeerr...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
328
0
96
Diğer
merhaba.
Kızlar ben kütahyada yaşıyorum.brda eskişehir caddesi denen bir cadde var barların olduğu cadde ve ne zaman geçsem (aşırı derecede şişman,sanki pompayla şişirmişsin gibi normal bir koyundan daha şişman iki köpek) hep uyuyolar ve de bakımsızlar her gördüğümde içim acıyor çünkü bira içirdiklerini duymuştum.. bu doğru olabilir mi? artan yemekleri veriylardır o yüzden dedi görmeyen bir arkadaşm ama yemekle öyle olmaları bence imkansız. Düşünüyorum madem biradan çarşıda belediye neden onları almıyr tedavi etmiyor.kızlar bu durumda napılır napabilirim sizce?

Köpek Bira İçer mi ?
Saçmalamış Birisi..

Tombik Tombikte Tatlı Olur..

bılıyorum o kopeklerı. onlara bıra ıcırıyorlar o yuzden sureklı halsizler, uyuyorlar ve sişmanlar. yani ben de oyle duydum ustelık tam da kibarın önundeler. bence yalan degıl yani

kız cıdden bak sureklı halsızler uyuyorlar. tam da barın onundeler.
Allah Allah Çok Enteresan..
Barın Önünde İçilir de Yani Köpek Alkol v.s. Bağdaştıramadım..

Şikayet Etseniz Belediyeye Falan Olmaz mı ?

Allah Allah Çok Enteresan..
Barın Önünde İçilir de Yani Köpek Alkol v.s. Bağdaştıramadım..

Şikayet Etseniz Belediyeye Falan Olmaz mı ?

bılmıyorum bız de baagdastıramamıstık ama ınsan bu her sey beklenır. 4 sene oradaydım hıc kalktıklarını gormedım en fazla 3 4 kez yuruyup gerı uyuyorlardı. hasta olsalar sımdıye kadar ölurler dıye dusundum. umarım ıcırmıorlardır

görülmück yerde de değiller belediye nasıl ilgilenmez anlamıyorum.. yemekten o kadar şişme sabahtan akşama kadar uyuma ihtimalleri olabilir mi sizce?

Köpek Bira İçer mi ?
Saçmalamış Birisi..

Tombik Tombikte Tatlı Olur..

köpekler bira içer :) benim köpeğim yere bira dökülünce deli gibi içmişti çok seviyor tabi içirmiyorum alkolik mi olcan diye bira bitki köklerinin mayalanmasıyla oluyo gayet doğal bir içecek ve alkol oranı çok çok az kola verdim sever mi diye dönüp bakmadı ama bira ... alkolik olcak başıma şerefsiz

başlığı okuyunca ürktüm bir an, başka bi işkence vahset çeşidi mi çıktı diye..o köpeklerden beyoğlunda var bitane..bir dondurmacının önünde duruyor istiklal caddesinde..görenler olmuştur..çok şişman ve hareketsiz ne zmn görsem yatıyor..sanırım şeker hastaları bu tür köpekler..çok abur cubur yemekten mi oluyor ya da bilemedim..belediyeni arayabilirsin..eskişehirdemisin yoksa kayseride misin eskişehir caddesi nerede bilemiyorum belediyenin numarasını yazıcaktım yoksa..belediyenin sağlık işlerine bağlan durumu anlat..bi müdahalede bulunurlar..sonra gelişmelerden bizi haberdar et..inş düzelirler

peki ama çok fazla dikkate almazlar gaiba.. yıllardır ordalar. beykozdada var dediniz orda kütahyadakinden daha çok hayvansever vardır diye düşünüyorum o kadar zararlı bir şey değil o zaman ?

peki ama çok fazla dikkate almazlar gaiba.. yıllardır ordalar. beykozdada var dediniz orda kütahyadakinden daha çok hayvansever vardır diye düşünüyorum o kadar zararlı bir şey değil o zaman ?

zararlıdır illaki canım çünkü normal birşey değil, sadece insanlar bişey olmaz gözüyle baktıkları için durum böyle sanıyorum..ben net bilgi bilmediğim için yanlış bişey söylemek istemem..şu numarayı ararsan sağlıklı bir bilgi edinirsin sanırım..2-3 dk fln sürer konuşman..

Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü

Tel274) 2236012 / 216-264
Faks274) 2236044

Evet, princess haklı; yukarıdaki numaralardan belediyeye ulaşın lütfen çünkü yanlış birşeyi görüp de tepki göstermezsek biz de ona ortak oluruz.

Hayvan severler derneği varsa orayada baş vurabilirsiniz takibe alabilirler

canlarım ciğerlerim olay kısırlaştırma işlemiyle ilgili... kısırlaştırılan hayvanların ''fit mama'' yemeleri gerekir çünkü vucut fonksiyonları değişiyor haliyle. ama o hayvanlar ne bulsa yedikleri için öyle domuz gibi şişiyorlar

evet hakikaten oradaki köpklerin çapı fazla geniş... benimde dikkatimi çekiyordu. özellikle sarı-turuncumsu olan köpekçik. kendileride boy olarak iriler zaten.

bira içmeleeri mümkündür. ama bira çok pahalı orada kim vericek o kadar manyak olmasınlar. bende 3 tane köpüş var. bir alkolün kokusundan nefret eder. biride şişeyi yalıycam diye şişenin dibinden ayrılmaz. köpekten köpeğe değişiyor işte...

eskişehirde o çevrede ki köpekler çok rahatlar. her an her yerde huzurla uyuyorlar. eskişehir halkı hayvanları seviyor. pek sanmıyorum kötü niyetli bir şeyler yapılacağını. inşallah yapılmıyordur.

Hamileyken kısırlaştırılmışlar yavrular taşlaşmış o yüzden öyleymiş..

Hamileyken kısırlaştırılmışlar yavrular taşlaşmış o yüzden öyleymiş..

o mümkün değil...

zaten kısırlaştırma bir ameliyattır. eğer yavru varsa da alırlardı. taşlaşma gibi birşey olamaz.

Hicbir bilgim yok bu ameliyat konularinda ama cevreye o civarlarda calisan tanidigima sordum biradan olmadigi bundan oldugunu soyledi demekki degilmis tek ihtimal kalan yemekler cok yagli fazla yiyiyolar bu galiba.Cunku hayvanseverler dernegiydi galiba tam adini bilmiyorum adresine baktim ayni caddedeler bir sorun olsa ilgilenirlerdi. yinede bir arayip icimi rahatlaticam haber veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…