meraba arkadaşalr lütfen banada yardımcı olurmusunuz ben 25 yaşındayım ve 98kiloyum boyumda 1.75 bıktım artık bu kilodan yük gibi taşımaktan herzaman yorgunum halsizim şöyle bir dar bi kot giymeye hasretim valla ne olur neler yapabilirim yardım edin yorumlarınızı bekliyorum valla artık bir an önce kurtulmak istiyorum bu illet kilolardan:
canım benim annemin bi lafı vardır alı karaya bağla otur önünde ağla:) yani ben senden beterim 1,72 boyum 101,5 kiloyum 25 yaşındayım ve çıldırmak üzeriyim ne yapacağımı bilmiyorum allah yardımcın olsun...
canım benim annemin bi lafı vardır alı karaya bağla otur önünde ağla:) yani ben senden beterim 1,72 boyum 101,5 kiloyum 25 yaşındayım ve çıldırmak üzeriyim ne yapacağımı bilmiyorum allah yardımcın olsun...
Bu arada ikinizde de masallah selvi gibi boy var, uuu zayıflasanız fıstık olursunuz fıstık
sagol canım çok teşekür ederim sen kaç kilosun sendemi kilolusunki
HANOİ arkadaşım ben hiç diyet yapmadım şimdiye kadar nerdesiniz bende gelebilir topige ama neresi ben gec kalkıyorum sabahları kahvaltıyı gec yapıyorum
2gündür 5 biyerde içiyorum onu ac mı tokmu içecem
bi fikir verir seniz:86::86:
Bu arada ikinizde de masallah selvi gibi boy var, uuu zayıflasanız fıstık olursunuz fıstık
canım bir yıllık evliyim doğum falanda yapmadım ama evlendikten sonra 1 yılda 20 kilo aldımdüğün öncesi şok zayıflama sevdam yüzünden:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?