Şişko'nun Diyet Günlüğü

kaburgadolmasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
197
0
46
Ankara
şişkoyum. sabah doktora gidip testler yaptırıcam. TSH, hormon, şeker vs...
dümdüz bir karın. daracık bir kot...
övgüler...
hayran ya da kıskanç bakışlar...
30umda çıtır olmak...
ahhh

babamla geçen yılın resimlerine bakıyorduk. ben beyaz bir elbise giymişim. orda bi yarım dünya var dedi. ben kahkaha attım. babam arasıra ondan beklenmedik espiriler yapar ve ben gülme krizine girerim. yine öyle bişey sandı bellki ki. bilgisayar ekranında öyle görünüyorum dedim. şimdiki bu ince ve geniş ekranlar herkesi şişko gösteriyo ya.halbuki ben o sırada olsam olsam en fazla 80 kiloyumdur. babam anlamadı. şimdi 87yim.

kardeşlerimin sevgililerine benimle ilgili yaptıkları temel espiri:
"ablamı sinirlendirme bak üzerine oturur."
ben her seferinde bu espiriye çok gülerim. bahsedilen şişko ben değilim çünkü... kendimi daha 20 filan sanıyorum. şişko bir bedende çırpınan bir çocuk da diyebiliriz...

aslında geçen hafta 4-5 gün dikkat ettim. 88dim 1 kilo verdim. denizde damla...
komik ve zavallı... acıdım şimdi kendime...
4-5 gün doyana kadar yedim günde 45 dakka yürüdüm bizim alette.
zavallıcık pas tutmak üzereydi, hem kullanılmamaktan hem de üzerine asılan ıslak çarşaflardan...
sonra ne mi oldu? tatil oldu. yemek zorundayımdır tatillerde. kusmuk gibi bişey. eskiden yüzüne bakmadığım tatlıları yutuşumu görseniz. halbuki düşünce gücüyle zayıflayacaktım... o da ayrı bir vaka...

şimdi söyleyin kafkaha mı atayım yine, yoksa düşüneyim mi deriin derin.

az önce bir kızın diyet başarı öyküsünü okudum. resmen ağzımın suyu aktı yemin ederim. limon görmüş gibi... eskiden benim gibi şişkoymuş, şimdi şişkoların hayran olduğu bir kahraman...

bu, beni çocukken de bunalıma sokmaya yeminli bir vatandaş... o zaman erkek fatmaydım, şimdi şişko. ama halk kahramanıdır aynı zamanda... çok meziyeti vardır, cömerttir en başta...

"epey kilo almışsın"

ne yorum yapayım bu cümleye?

yakın bir akrabası: " ben de çok aldım, vermem lazım biraz"
bu: "yok kızım sen böyle iyisin"

çok klasik olacak ama bu insanlar şişkolara niye ikidebir yorum yapma ve akıl verme gereksinimi duyarlar? kilo verdiğimi görse atacağı bakışı da tahmin edebiliyorum. samimiyetsiz, özetle.

bundan 3 sene önce 95ken...

markette üniversiteden bir kızı gördüm. hiç değişmemiş. çok samimiyetimiz yoktu... yanıma yaklaştı ve arabasındaki oğlumu sevdi. bana da pandaya bakar gibi baktı ve tanımadı...

bi kahkaha da buna...

yaş 12: "kalçalarını örtecek bişiler giy" (kilo 55 filan)

yaş 18:"şu kızın poposu mu büyük benimki mi?"
"seninki daha büyük canım" (kilo 65)

yaş 29: "bariz şişkosun, kalçalarından bahsetmeye bile gerek yok", haaa bugün bir yorum aldım "bufalo" (mandanın kibarcasıymış) (87)

şu an gülme krizindeyim (her ne kadar yoksa ağlıyor muyum diye şüphe etsem de)

- yerden kalkma hareketlerini çok yap

- kocanı zayıflatmışın, evde herşeye o mu koşar yoksa?

-kalkı kalkıver, üşenme, çocuğunla ilgilen...

(aklıma bufalo geliyor ve ağlamalı gülme krizine giriyorum)

- gülmek kalbe zararlıymış.

hhahahahhaaaaaa canım ya sen kitap yazsana akıcı ve müptela edici yazınla doğal üslubunla gülme krizine sokuyorsun insanı ,valla yzdıkların cok dogru nedıyeyım,yasanan anekdotlar aynen oyle:))))

yarın testleri yaptırayım. kendime bir dizi kurallar koyucam. ben zayıflıcam arkadaş başka çarem yok. bişeyler yapmam lazım. bunu sade ve sadece ben yapabilirim. diyetisyenim beni 25 kilo zayıflatmıştı. ona olan bağımlılığım bittikten sonra bufalo hızıyla aldım kiloları...

bunu ancak BEN yapabilirim.

hhahahahhaaaaaa canım ya sen kitap yazsana akıcı ve müptela edici yazınla doğal üslubunla gülme krizine sokuyorsun insanı ,valla yzdıkların cok dogru nedıyeyım,yasanan anekdotlar aynen oyle:))))

aslında kitap yazmayı düşünmüyor değilim de, kitabın sonu zaferle bitmeyecekse anca komedi kitabı olur...

Valla ben bu ''şişko günlüğü''nü okurum
Devam lüten :46:
Ama şuan kaç kilo olduğunu anlayamadım:26:

cok hossunuz :1::1:
siskoyum diye baslamissiniz gunlugunuze.. durumunuz su anlik vahim olabilir ama bir adim atmadan kara kara dusunmenin de kimseye faydasi yok..
benim kizkardesim 18 yasindaydi ve o kadar kiloluyduki.. biyu 173 olmasina ragmen artik resmen sisman denilebilecek kategorideydi,, inatla yiyerek aldi kiloyu ama.. psikolojik.. daha sonra diyetisyene gitmeye karar verdi.. ve oyle kararliydiki.. bir yndan da oss ye hazirlaniodu dusunun.. ve o azmiyle 25-30 kilo falan verdi.. ve simdiki halini bir gorseniz o kiz bu kiz mi dersiniz.. fistik gibi oldu.. tam bir manken fizigi.. ve ben onun ablasiyim.. o yaptiysa bende yapabilirim.. ben yapabilirsem sizde yapabilirsiniz.,. Saglik pproblemi olmasinda bogazimizi tutarak fistik gibi oluruz evelallah..
benimde diyet gunlugum var ve bugun 3. gunumdeyim..
yaza kadar fistik gibi olmak niyetindeyim..
side ona niyetlenin oyle guzel oluruz ki herkesler de sasirir..
ama burda onemli olan karalar baglamak yerine o ise baslamak..

cok hossunuz :1::1:
siskoyum diye baslamissiniz gunlugunuze.. durumunuz su anlik vahim olabilir ama bir adim atmadan kara kara dusunmenin de kimseye faydasi yok..
benim kizkardesim 18 yasindaydi ve o kadar kiloluyduki.. biyu 173 olmasina ragmen artik resmen sisman denilebilecek kategorideydi,, inatla yiyerek aldi kiloyu ama.. psikolojik.. daha sonra diyetisyene gitmeye karar verdi.. ve oyle kararliydiki.. bir yndan da oss ye hazirlaniodu dusunun.. ve o azmiyle 25-30 kilo falan verdi.. ve simdiki halini bir gorseniz o kiz bu kiz mi dersiniz.. fistik gibi oldu.. tam bir manken fizigi.. ve ben onun ablasiyim.. o yaptiysa bende yapabilirim.. ben yapabilirsem sizde yapabilirsiniz.,. Saglik pproblemi olmasinda bogazimizi tutarak fistik gibi oluruz evelallah..
benimde diyet gunlugum var ve bugun 3. gunumdeyim..
yaza kadar fistik gibi olmak niyetindeyim..
side ona niyetlenin oyle guzel oluruz ki herkesler de sasirir..
ama burda onemli olan karalar baglamak yerine o ise baslamak..

ben o işe o kadar çok başladım ki. o kadar çok adım attım ki... ben artık koşmak istiyorum...aslında biraz eğlence katmaktı amacım.

1,5 sene önce 4000metre koşucusuydum... koşmak dedim ya az önce ondan aklıma geldi... koşmayı çok özledim...üzerimde dede yeleği, altımda kocamın eşofmanı, üstümdeki kazak benim neyseki, o da XXL mi XXXl mi öyle bişey... evet evet bu 3xl, bunun grisi 2xl idi. koluna salça akıttım, kullanım dışı...

bi tek siyah elbiselerimi seviyorum. onların içinde güzelim sadece. diğerlerinde, mesela az evvel bahsettiğim kazak serimi giydiğimde okuldakiler diyor ki, biz seni böyle seviyoruz(bufalo). sen kendinle barışıksın (ağlamaklı kahkahalar), yüzün çok güzel (ama gitgide yuvarlaklaşıyo, gıdın bile var), sen çok sevimlisin (panda)

yatsam iyi olcak. annem dişlerini bardağa ıslatmış, gelip gidip yazdıklarımı okuyor, kah akıl ve diyet yöntemi veriyor (valla az önce 1 köfte büyüklüğünde ete izin veren diyabetik diyet listesini bile gösterdi), kah bana kızıyor dişsiz dişsiz, neymiş efendim bilgisayarın sesi zır zır geliyomuş. laptopdan yazsaydım ne bahane bulacaktı acaba.

canım ya ne olur uzulme ALLAH baska dert tasa vermesın ya nekı kılo verılıyor alınıyor sankı hıc veremıcekmısın gıbı yazma ,tabıkı verırsın .

Back
X