- Konu Sahibi kaburgadolmasi
yazdıklarım şaka değildi. dalga geçmedim. kilom 86. sadece kendime yeni bir yol çizdim ve artık kendimi şişkoluğa şartlandırmıyorum, hakaret etmiyorum kendime.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdıklarım şaka değildi. Dalga geçmedim. Kilom 86. Sadece kendime yeni bir yol çizdim ve artık kendimi şişkoluğa şartlandırmıyorum, hakaret etmiyorum kendime.
yazdıklarım şaka değildi. dalga geçmedim. kilom 86. sadece kendime yeni bir yol çizdim ve artık kendimi şişkoluğa şartlandırmıyorum, hakaret etmiyorum kendime.
ne yapıyosun peki kendini rahat bırakıp ödüllendiriyormusun???
rahat bırakmaktan kastın gevşeyip her bulduğunu yemek içmekse, hayır. sadece huzurlu bir şekilde zayıflıyorum. artık canım cips yemek istemiyor. yürüyüşümü yapıyorum. ödül olayına henüz girmedim
rahat bırakmaktan kastın gevşeyip her bulduğunu yemek içmekse, hayır. sadece huzurlu bir şekilde zayıflıyorum. artık canım cips yemek istemiyor. yürüyüşümü yapıyorum. ödül olayına henüz girmedim
senın ıcın sadece uzuluyorum yazık kı gerceklerden kacıyosun basarmaktansa kacmayı secıyorsun bende 85 kıloydum ve hıc kendımı beğenmıyoodumkı kılo vermeye karar verdım ve kararımdan donmedım aslada kendımı kandırmadım yuzum ne kadarda guzel olsa esım bana her dakkada olsa guzelsın senı sevıyorumda dese ben kendımı sevmedım kılolarım yuzunden ve hıc kımse ıcın değil kendım ıcın zayıflamak ıstıoyom cunku hıc bır sısman kadın mutlu olamaz hepsıde zayıfları kıskanır cunku bende bır zamanlar sısmanlar katogorısındeydım ama artık allaha sukur ırademe sağlık değilim ve ıstedğim kıloyada geldığimde her halde dunyanın en mutlu ınsanı ben olcam keske bunu sende dıye bılseydın arkadsım![]()
ben bana asıl iyi gelen şeyi buldum. kendime süreklişişko derken iştahım hep arttı. haftada 1 kilo vermek bile imkansızdı. aylarca kilo veremedim, kendimi fil gibi görmeye başlamıştım. bakış açımı değiştirdim.
ben bana asıl iyi gelen şeyi buldum. kendime süreklişişko derken iştahım hep arttı. haftada 1 kilo vermek bile imkansızdı. aylarca kilo veremedim, kendimi fil gibi görmeye başlamıştım. bakış açımı değiştirdim.
bunu nasıl başardın?? ben başaramıyorum mesela hala kendimi çok çirkin hissediyorum.aynaya bakmak istemiyorum.son 1 aydır hiç
makyaj yapmadım mesela.kendime 1 senedir hiç kıyafet almadım almakta içimden gelmiyor![]()
Daha önce hiç yazmamıştım ancak bu topiği takip ediyordum. Bakış açınızı değiştirmenize sevindim. Bence en önemli şey insanın kendini sevmesi zaten sevmeyince motivasyon bozukluğu oluyor. Dediğiniz gibi iştah daha da artıyor. Umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız.![]()