ŞİŞKOOO

storm_angell

popüler üye :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.397
665
37
merhaba arkadaşlar benm derdim kilo 170 boyunda 72 kiloyum sevgilim ise bana göre zayıf biraz
basenlerim falan yok sadece belim biraz kalın gel gelelim erkek arkadaşım bana sürekli şişko göbüşlü
falan diyor zaten ben kilomu takmışım kafaya ayrıca yani biz sülalecek kilolu kalıplıyız yani ne yapayım
az önce konuştuk ne yedin dedi ekmek arası peynir domates dedim hıhhh sen ekmekleri ye dur sonra göbüşün çıksın dedi bende yeter ama artık bana böyle bişeyler deme sende keltoşsun ben sana saç ektir diyormuyum dedim desende ektirmem kızım ben buyum falan dedi ama çok kötü oldum telefonu kapattık 2 dk sonra aradı aşkım seni kırdımmı yaaa sen üzülünce ben dayanamıyorum diyor
ama ben çok kırılıyorum bu sözlerine bunalıma giricem artık :mad::mad::mad:

Canım bir 5 kilo versen aslında çok değil kilon, uzun olduğu için göze batmaz. Ama birazcık daha versen çok hoş olursun bence. :) Ekmekten biraz uzak dursan. Aslında evde bir kaç hareketle bile verirsin, yürüyüş yaparak falan. Bu arada evet sevgilin biraz saygısız yaklaşmış. Ama takmana gerek bile yok bence.

Ewet saygısızca olmuş..

Böyle konuşmaması lazımm...

Sizde iyi cewap wermişsiniz ama aferin kendine baksın ilk önce...

Diyetisyene gitme şansın var mı, ya da spora ?

Canım bir 5 kilo versen aslında çok değil kilon, uzun olduğu için göze batmaz. Ama birazcık daha versen çok hoş olursun bence. :) Ekmekten biraz uzak dursan. Aslında evde bir kaç hareketle bile verirsin, yürüyüş yaparak falan. Bu arada evet sevgilin biraz saygısız yaklaşmış. Ama takmana gerek bile yok bence.
aslında fazla yemek yediğimden değil sadece çok hareketsizim ondan kaynaklanıyor :cry::cry:

merhaba arkadaşlar benm derdim kilo 170 boyunda 72 kiloyum sevgilim ise bana göre zayıf biraz
basenlerim falan yok sadece belim biraz kalın gel gelelim erkek arkadaşım bana sürekli şişko göbüşlü
falan diyor zaten ben kilomu takmışım kafaya ayrıca yani biz sülalecek kilolu kalıplıyız yani ne yapayım
az önce konuştuk ne yedin dedi ekmek arası peynir domates dedim hıhhh sen ekmekleri ye dur sonra göbüşün çıksın dedi bende yeter ama artık bana böyle bişeyler deme sende keltoşsun ben sana saç ektir diyormuyum dedim desende ektirmem kızım ben buyum falan dedi ama çok kötü oldum telefonu kapattık 2 dk sonra aradı aşkım seni kırdımmı yaaa sen üzülünce ben dayanamıyorum diyor

canım ben 13 yıllık evliyim
eşim ne zaman biraz kilo alsa başlıyorum kilo aldın, gıdın çıktı, göbek kocaman oldu demeye :confused:
ama bu kötü niyetimden değil, hem onu düşünüyorum, hem bu kilo alıp başını gider mi diye düşünüyorum, hem de eşimi yanımda "kendimce" çekici görmek istiyorum:confused:
senin nişanlın da kötü niyetli değildir, üzülme bence

ayrıca topu topu 5-6 kilo fazlan var
kendin için de, ver gitsin Hoppa

spora gidicem dediğimde kıskançlıkta çıldırıyor resmen
Ha manyağa bak hele kusura bakmayında....

Sadece kadınlara spor dersi verebilen yerler de war...

Bence araştırın, birlikte gidin yaptırın kaydınızı...

Azim varsa ver 5-6 kilo görsünnn beyfendii ...

Eğer sende bu durumdan rahatsızsan ekspres diyetler var,
zaten 3-4 kilo versen problemin çözülüyor..
Ama sen mutluysan gerisini boşver canım.

aslında fazla yemek yediğimden değil sadece çok hareketsizim ondan kaynaklanıyor :cry::cry:

Ama öyle olma işte, bu senin sağlığın içinde önemli, kilodan geçtim. Bel fıtığının en büyük etkenlerinden birisi bu, benim arkadaşım var daha doğrusu ablam gibi sevgiğim birisi 38 yaşında bel fıtığına yakalandı. Doktor kızdı ona spor yapma, otur sürekli ye iç sonra gel ben neden böyle oldum diye isyan et dedi. Sadece zayıflamak için değil, sağlığın içinde spor yapmalısın, yürüyüş yapmalısın. Bak alışınca spora bırakamıyor insan. İnan kendini daha dinç, mutlu hissediyorsun. Ben pilatese başladım mesela o kadar rahatlıyorum ki, anlatamam sana.

bundan ne koca olur ne kasaba sekerim
simdiden senin göbegine takan adam oooo
bak mesela benimde hafif bi göbegim var derim herkeze :))
esimede hatta kızarım evlendikten sonra oldu sen yaptın dıye hemen sever göbegimi oo benim güzelim diyee asla duymadım desin cünkü cok ayıp bisey hatta küfürden bile asalayıcı bi kelime bence

bu arada cok yüz vermissin sekerim bu adama

canım ben 13 yıllık evliyim
eşim ne zaman biraz kilo alsa başlıyorum kilo aldın, gıdın çıktı, göbek kocaman oldu demeye :confused:
ama bu kötü niyetimden değil, hem onu düşünüyorum, hem bu kilo alıp başını gider mi diye düşünüyorum, hem de eşimi yanımda "kendimce" çekici görmek istiyorum:confused:
senin nişanlın da kötü niyetli değildir, üzülme bence

ayrıca topu topu 5-6 kilo fazlan var
kendin için de, ver gitsin Hoppa
erkeklere çok fazla dokunmuyor biz biraz hassasız bu konuda :KK42:

Allah Allah...

O öyleyse sende böylesin. Ayrıca boyun uzun o kilo sende fena durmuyordur. Bence açıkça söyle bu tip şeylerden hoşlanmadığını. Israr ederse sen kel ben fodul mutlu mesut yaşıyoruz işte de. Bir kaç kez söyle bakalım ne yapacak :KK53:?

bundan ne koca olur ne kasaba sekerim
simdiden senin göbegine takan adam oooo
bak mesela benimde hafif bi göbegim var derim herkeze :))
esimede hatta kızarım evlendikten sonra oldu sen yaptın dıye hemen sever göbegimi oo benim güzelim diyee asla duymadım desin cünkü cok ayıp bisey hatta küfürden bile asalayıcı bi kelime bence

bu arada cok yüz vermissin sekerim bu adama
aklınca dalga geçiyor sersem yanımda olsaydı basmıştım tokadı

Kilon çok fazla değil boyuna göre ama demekki sevgilinin gözüne çarpıyor bu sana şaka yollu belli etmeye çalışmış gibi.. Bi 5 kilo versen azıcık ekmekten tatlıdan falan kıssan gayet yaparsın. Bazıları daha takıntılı olur bu konuda ben 10 kg da alsam sevgilim çok güzelsin der vana ama o kilo alınca ben hem kiloyu yakıştıramıyorum hem de endişeleniyorum ailesinde kalp hastalığı fazla çünkü. Sen de kendince bişeyler yapmaya çalışsan olur. Tabi önce sana bu şekilde göstermemesi gerek düşündüklerini daha anlayışlı bir dil kullanması gerek.

Ama öyle olma işte, bu senin sağlığın içinde önemli, kilodan geçtim. Bel fıtığının en büyük etkenlerinden birisi bu, benim arkadaşım var daha doğrusu ablam gibi sevgiğim birisi 38 yaşında bel fıtığına yakalandı. Doktor kızdı ona spor yapma, otur sürekli ye iç sonra gel ben neden böyle oldum diye isyan et dedi. Sadece zayıflamak için değil, sağlığın içinde spor yapmalısın, yürüyüş yapmalısın. Bak alışınca spora bırakamıyor insan. İnan kendini daha dinç, mutlu hissediyorsun. Ben pilatese başladım mesela o kadar rahatlıyorum ki, anlatamam sana.
o şişko dedikçe benim karnım acıkıyor stresten

X