Şişli Civarı Doktor!

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.402
65.363
598
Merhaba arkadaşlar. O kadar çok doktor değiştirdim ki içime sinen birini maalesef bulamadım.
Şişli civarında çok iyi, ilgili bir kadın doğum doktoru tavsiyesi vermek isteyen var mı?

2.5 yıllık evliyim ve sadece ilk iki ay korunduk. Çocuğum olmuyor. Kime gittiysem sorun yok deyip kestirip attı.
Ben ilaç kullanmak istemiyorum sadece benimle ilgilenip düzenli yumurta takibi yapacak, neden olmadığına dair bir şeyler söyleyecek, beni dinleyecek bir doktor arıyorum.
Aşılama ya da tüp bebek şimdi düşünmüyorum.
İnşallah doğal yoldan olur hayirlisiyla.
Şimdiden teşekkürler. .

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah canım arkadaşım keşke yardımcı olabilseydim. Maalesef istanbulda yaşamıyorum. Umarım bulursun güzel bir doktor,hatta tedaviye başlamadan hamile kalırsın.. Allahım duysun sesimizi umarım gelir bebişlerimiz artık çok bekletmeden

Canim ya cok sagol. Amin insallah adetim 2 gun gecikti ama degilim test yaptim. Hayirlisi yaa ne yapalim..

Canim ya cok sagol. Amin insallah adetim 2 gun gecikti ama degilim test yaptim. Hayirlisi yaa ne yapalim..
Canım öncelikle hayırlısını diliyorum senin için, elin doktora gitti mi? Sadece yumurtlama tarihinde yumurta takibi yapılıp hormonlarına bakılırsa yeterli oluyor kardeşimle gittik yeni , kan tahlili yapıldı tsh prolaktin gibi hormonlara bakıldı bir de 11. Ve 18. Günler hergün yumurta takibine gitti yumurtayı ölçüyor ve çatlamasına bakıyor, çok detaylı bir işlem değil, bence her kadın doğumcu yapar bunu senin uyuşabildipin biri olması yeterli umarım gönlüne göre bir doktor bulur en kısa sürede de hamile kalırsın

Sagol canim evet esim de gitmisti. Her seyi yaptirdilar bi yumurta takibi yapmadilar bana. Rahim filmi bile cektirdim.
Bakalim hayirlisi insallah.

eşinizin değerlerine baktırdınız mı ?
siz niye hemen kendinizde kusur aradınız?
kolostrolune vs. baktırdınız mı eşinizin kolosterol çok ilişki kurulmasa da problem yok denildiğinde takibe alınıyor diye biliyorum (bekarım tamnet bilgilerim yok kulaktan doğma yazdım)
stresten uzak dur en tesirli ilaç çocuğum oluyor olmuyor stres yapma

Evet esime de baktirdik bana da her seyi yaptirdik hicbir sorun cikmadi ikimizde de ama bana yumurta takibi gittigim hicbir doktor yapmadi. O yuzden gerçekten her yonden ilgilenecek bir doktor ariyorum..
Cok sukur stresli degilim ama esimin isi cok stresli.. boyle iste

Sagol canim evet esim de gitmisti. Her seyi yaptirdilar bi yumurta takibi yapmadilar bana. Rahim filmi bile cektirdim.
Bakalim hayirlisi insallah.
Doktor kardeşime en önemli şeyin yumurta takibi olduğunu söyledi , yumurta üreten bir kadının ne sorunu olursa olsun hamile kalacağını söyledi, yani hormonlar vs hepsi düzelir şeyler önemli olan yumurta dedi, yumurta takibi yapmadan rahim filmi çekmeleri çok ilginç

Bi de profesördu gerizekali. Hatirladikca uyuz oluyorum. Hicbir sorun yok hemen asilama yapalim olmazsa tup bebek yapariz gec kalma demisti. Para tuccarlari. Boylelerinin doktorluklari ellerinden alinmali..

Bi de profesördu gerizekali. Hatirladikca uyuz oluyorum. Hicbir sorun yok hemen asilama yapalim olmazsa tup bebek yapariz gec kalma demisti. Para tuccarlari. Boylelerinin doktorluklari ellerinden alinmali..
Para avcıları :/
Aslında en başta yumurta takibi ile başlanıyor tedaviye sonra rahim filmi , o olmadı aşılama en son tüp bebek. Böyle gördüm hep ben çevremden.
Sen doktoruna söyle yumurta takibi yaptırmak istiyorum diye,adetken git canım

ay aynen bilgecem ya, benim gittiğim doktor da yumurta takibi falan yapmadan direkt aşılama dedi neye göre aşılama diyorsunuz ki dedim
benim adetlerim düzenli, hormonlarım normal her ay yumurtam da çatlıyor
ne alaka yani hemen aşılama dedim. kem küm etti
ben de kendi haline bıraktım, 3 aydır doktora falan gitmiyorum

Bu sefer ona gitmeyecegim baska doktor o yuzden arastiriyorum. Bakalim evime yakin bir yer var bi de oraya gideyim. Adet olunca gidicem insallah..

Aynen bi yumurtalarimin durumunu ogrensem ama onu da ogrenemiyoruz. Pislikler. Bi ton para verip gidiyorsun adam gibi bakmiyorlar daha fazla koparmanin pesindeler resmen..

Bu sefer ona gitmeyecegim baska doktor o yuzden arastiriyorum. Bakalim evime yakin bir yer var bi de oraya gideyim. Adet olunca gidicem insallah..
Gelecek ay bende başlıyorum canım yumurta takibine,doktorum gel başlayalım takibe dedi.Bismillah diyip başlayalım inşallah güzel haberler alırız biz ve tüm bebek isteyen arkadaşlarımız :)

Canım ben hep normal ultrasondan baktırıyordum,
Geçen ay ben utandığım için bayan doktora gittim adetken.vajinal ultrasondan yumurtalıklara bakti ilk kez.
Çok daha iyi görünüyor öyle

Aynen bi yumurtalarimin durumunu ogrensem ama onu da ogrenemiyoruz. Pislikler. Bi ton para verip gidiyorsun adam gibi bakmiyorlar daha fazla koparmanin pesindeler resmen..
of sorma... devlete gidiyorsun ilgilenmiyor, yüzüne bile bakmıyor
özele gidip bir ton para veriyorsun onlar da hemen aşılama, tüp bebek vs.

Canım ben hep normal ultrasondan baktırıyordum,
Geçen ay ben utandığım için bayan doktora gittim adetken.vajinal ultrasondan yumurtalıklara bakti ilk kez.
Çok daha iyi görünüyor öyle
Bana da hep vajinal baktilar. Normal bakmadilar. Ondan da biktim inanki..

of sorma... devlete gidiyorsun ilgilenmiyor, yüzüne bile bakmıyor
özele gidip bir ton para veriyorsun onlar da hemen aşılama, tüp bebek vs.
Aynen. Allah en hayirlisini versin hepimiz icin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…