şişli etfal hastanesi (ameliyat)

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
Arkadaslar annemin bel fitigi var.cok agrisi oluyo.daha onceden boyun fitigindan ameliyat olmustu boynu iyilesti cok sukur.

Belindende olmak istiyo istanbuldaki cogu hastaneye goturdum ozeller dahil.drlarin cogu ameliyat olmasanda olur dediler ama annem agridan kurtulacagini umit ederek ameliyat olmak istiyo.

Enson olarak sislietfale goturdum ameliyat edelim dediler.ama guvenemedik hastaneye.cunku boyun ameliyatini ozelde olmustu hic ameliyat olmamis gibi rahatti.

Sizin cevrenizde sislide ameliyat olan varmi memnun kaldilarmi.cevremizde yok ameliyat olan oyuzden size sormak istedim.

Ameliyat care degil tekrarlayabiliyor diskler tekrar kayabiliyor annem 5 yildir fizik tedavi goruyor fizik bitince iyilesiyor bir kac ay sonra tekrar basliyor agrilari tekrar fizik tedaviye basliyor medicalpark bahcelievlerde tedavi goruyor ordaki doktorlar bile ameliyat onermedi isterse olsun ama iyi arastirin doktorunuzla konusun ameliyattan sonra kesin cozum mu gecici cozum mu sonuclari ne olur dikkat etmesi gereken seyler nelerdir yada fizik tedavi gorse diye allah sifa versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X