şişli etfal yada okmeydanı araştırma hastanesine gidenler ltf.yardım

yasmin_84

minik kuşum
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
1.628
52
158
Diğer
şişli etfal yada okmeydanı araştırma hastanesine giden anne adayları aranızda memnun olduğunuz bi doktor varmı.ben yeni hamileyim.bu iki hastaneden birine gitmek istiyorum.bana önereceğiniz bi doktor varsa yardımcı olabilirmisiniz.

kimse gitmiyo mu yaa.çevrenizde tanıdıklarınız larınızdan da mı yok:84::84::84::84:

Son düzenleme:
Tatlım ben okmeydanında çalışıorum kadın doğumcuların çoğunu tanıyorum ben aydın kılıç' a gdiorum simten genç var bayan olsun dersen br de emine paşmakoğlu var üçünede gittim iyiler

Tatlım ben okmeydanında çalışıorum kadın doğumcuların çoğunu tanıyorum ben aydın kılıç' a gdiorum simten genç var bayan olsun dersen br de emine paşmakoğlu var üçünede gittim iyiler

teşekkürler canım.benim için erkek bayan fark etmez.benim bi bebeğim 38 haft.karnımda öldü.4 yıl öncede kızım 7 aylık doğdu.benim sorunum suyum erken geliyo.bu yüzden işinin ehli bi doktor arıyorum.özellerde yeterince ilgi görmedim.araştırma hastanesi benim için en iyisi.aydın kılıça ne zamandır gidiyosunuz?bide benim doğumum sezeryan.yapıştırmamı yapıyolar,yoksa dikişmi.:49::49:

Cnm bu sene gitmeye başladım ben aydın beye simten hanımada gidiorum doğum yapmadım hiç o yüzden çok detaylı bilmiorum kontrollere falan gidiorum bi düşük yaşadım aydın bey ilgili bi doktor ama senin kendin karar vermen lazım bence bi randevu al gel görün derim kendin karar verirsin çünkü doktorun içine sinmesi çok önemli

Cnm bu sene gitmeye başladım ben aydın beye simten hanımada gidiorum doğum yapmadım hiç o yüzden çok detaylı bilmiorum kontrollere falan gidiorum bi düşük yaşadım aydın bey ilgili bi doktor ama senin kendin karar vermen lazım bence bi randevu al gel görün derim kendin karar verirsin çünkü doktorun içine sinmesi çok önemli

geçmişm olsun canım.bende randevu alıp aydın beye gelicem.önümüzdeki hafta inşallah.:34::34:

Back
X