Şişli Etfalde Burun Estetiği Olan Varmı Yada Devlet Hastanesinde Burun Amelyatı Olan

nagihanbastug

Temsilci
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
122
5
38
Arkadaşlar Merhaba Ben Aranıza Dün Katıldım :)
Şişli Etfalde Burun Estetiği Olan Varmı Yada Devlet Hastanesinde Burun Amelyatı Olan Varmı ?
Memnun musunuz burnunuzdan yada devlette Amelyat Olmak İstermisiniz ?
 
bn inşallah 15 gn snra devlet hastanesnde olcam canım dr. da çok iyi ve sadce tampon parası alıo ama başka yerlerde 1000 lira isteyenleri falan dydum . olanlar da çok memnun bnde kesn kararımı verdm sabrszlıkla bekkliorm :)
 
bn inşallah 15 gn snra devlet hastanesnde olcam canım dr. Da çok iyi ve sadce tampon parası alıo ama başka yerlerde 1000 lira isteyenleri falan dydum . Olanlar da çok memnun bnde kesn kararımı verdm sabrszlıkla bekkliorm :)
şimdiden hayırlı olsun canım ben devlette oldum ama ücret ödedim :d daha fazla ilgilendi merak ettiğin soruların olursa ekle sana anlatabilirim :)
 
bn inşallah 15 gn snra devlet hastanesnde olcam canım dr. da çok iyi ve sadce tampon parası alıo ama başka yerlerde 1000 lira isteyenleri falan dydum . olanlar da çok memnun bnde kesn kararımı verdm sabrszlıkla bekkliorm :)

merhaba hangi devlet hastanesinde oldun ne kadar ödedin
 
memnun kaldınız mı ameliyattan? acı sancı oldumu bende olmak istiyorm şuan araştırma aşamasındayım.

evet suanda memnunum ben 2. amelyat düşünüyorum ama kendim karar verdim nefes alamıyodum cok iy nefes alıyorum suanda ve ben doktoruma doğal dursun dedim suanda doğal görünüyo fakettim ki ben doğal durmasını istemiyomusum :D bu sebepden 2. bi amlyat düşünüyorum ileriki yıllarda burnumun resmi var aslında albümüme bakabilirsin :)
 
Back
X