Şişli Florence Nightingale Yusuf Olgaç

TheQueeninthenorth

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.339
20.392
598
Aslında İstanbul Florence Nightingale deki Doç.Dr.Faruk Abike'yi düşünüyordum, nette hakkında çok iyi şeyler okumuştum ama bu hastanede skk nın geçmediğini, cari muayene ücretinin de 440 tl olduğunu öğrenince vazgeçtim. Çağrı merkezinde bana Şişli'deki Yar.Doç. Dr. Yusuf Olgaç ı önerdiler, ssk kaşılıyormuş. muayene ve doğum ücretleri makul duruyor. Ancak nette hakkında hiç yorum bulamadım. Kendisine muayene olan, doğum yapmış birileri var mı acaba?

Aslında İstanbul Florence Nightingale deki Doç.Dr.Faruk Abike'yi düşünüyordum, nette hakkında çok iyi şeyler okumuştum ama bu hastanede skk nın geçmediğini, cari muayene ücretinin de 440 tl olduğunu öğrenince vazgeçtim. Çağrı merkezinde bana Şişli'deki Yar.Doç. Dr. Yusuf Olgaç ı önerdiler, ssk kaşılıyormuş. muayene ve doğum ücretleri makul duruyor. Ancak nette hakkında hiç yorum bulamadım. Kendisine muayene olan, doğum yapmış birileri var mı acaba?

Merhaba Ağustos ayında doğum yaptım doktorum Yusuf OLGAÇ tan memnunum. Kendisi Normal Doğum yanlısı, ne kadar yoğun olsa da sıkılmadan sorularınıza sizi rahatlatan pozitif bir enerjisi olan

Kendisini hamilelik sürecimde tanıdım. 22 gün önce kızımız dünyaya geldi.
Yusuf OLGAÇ tüm sorulara sabırla ve sakinlikle cevap veren, pozitif enerjisi sayesinde sizi rahatlatan, doğumda çoğu doktorun kaçındığı anne için en sağlıklısı Normal doğumdan yana olan, ama kesinlikle buna zorlamayıp kararı anneye bırakan, idealist, 2 çocuk babası iyi bir doktor. En önemlisi de 24 saat boyunca her an çekinmeden görüşebilirsiniz.

Bugun tanıştık kendisiyle. Is yogunlugundan midir bilemedim biraz mesafeli buldum kendisini, yorgundu belki de. Halbuki sosyal medya paylasimlarinda sanki tum hastalariyla adeta arkadas olmus gibi samimi pozlari ve ifadeleri vardi. Kimbilir, ilerde biz de oluruz belki:) Ama gayet bilgilendiriciydi, sorularima tatminkar yanitlar verdi. Cep nosunu vererek her an ulasabilecegimi soylemesi buyuk.bir arti oldu benim icin. Birlikte devam edecek gibi duruyoruz su an icin.

Uykusuz bol doğumlu yoğun bir gece geçirmiş olabilir. Hamilelik sürecinde zamanla arkadaş gibi oluyorsunuz, doğru analiz :) Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Normal doğum düşünüyorsanız bütçe de uygunsa plates öneririm. Ben faydasını gördüm. Hayırlısı olsun.

Canımm doktorum :) kesinlikle tavsiye ederim gebeliğimin 17. Haftasında tavsiye üzerine gittik kendisine ve çok memnun kaldımm siz bu mesajı yazdığınızda da ben yeni doğum yapmışım :) şimdi kızım 40 günlük normal hiçbir mğdahale olmadan bir doğum gerçekleştirdim yusuf olgaç ve ekibi de her an yanımdaydılar

Gebelik kolestazı teşhisimi koyan üstüne üstelik 40. Haftamda suni sancısız, dikişsiz, epizyotomisiz normal doğum yaptıran dünyanın en iyi insanlarından biridir. İşini aşkla sevgiyle bu kadar itinayla yapan bir doktor tanımamıştım. Ayrıca doğumumda Nagehan ebeden, Emine ebeden, Melike ebeden Allah razı olsun. İşlerini bu kadar sevgiyle saygıyla sükunetle yapıyorlar.
Benim sloganım da şu olsun. Gebelik kolestazı kesinlikle normal doğuma engel değildir☺️☺️☺️

Gebelik kolestazı teşhisimi koyan üstüne üstelik 40. Haftamda suni sancısız, dikişsiz, epizyotomisiz normal doğum yaptıran dünyanın en iyi insanlarından biridir. İşini aşkla sevgiyle bu kadar itinayla yapan bir doktor tanımamıştım. Ayrıca doğumumda Nagehan ebeden, Emine ebeden, Melike ebeden Allah razı olsun. İşlerini bu kadar sevgiyle saygıyla sükunetle yapıyorlar.
Benim sloganım da şu olsun. Gebelik kolestazı kesinlikle normal doğuma engel değildir☺️☺️☺️
Gerçekten dikişsiz, kesisiz normal doğum mu yaptırdı doktor? Kaç kilo bebeğiniz, biraz anlatır mısınız hiç kesisiz normal doğuran duymanıştım , birde doğum ücreti ne kadardı acaba? Çok tşkler bilgiler için şimdiden

Akrabalarımdan çevremden bile bu şekilde doğal Doğum yaptığıma zor inandılar Yusuf beyin Doğum esnasında söylediği nefes egzersizleri sayesinde dikişsiz Doğum yapabildim:)çok şükür bebeğim 3.600 kilo doğdu Elhamdülillah. Sağlığı da yerinde hatta şu anda 3 aylık oldu kızım:) normal Doğum ücreti 5.0000 tl’dir. Ayrıca İnstagramda Yusuf Olgaç paylaşımlarına bakarsanız ne demek istediğimi daha da anlarsınız. Birçok doğal Doğum paylaşımı var. Lütfen çekinmeden sorun yardımcı olmamı istediğiniz konu var ise:)

Back
X