şişli hospitalium hastanesi Op.Dr.Ayşe YILDIRIM'ın hastaları buraya

77CEYLAN

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
790
453
303
şişli hospitalium hastanesi Op.Dr.Ayşe YILDIRIM'a kontrole giden ve doğum yapan varmı ?

şişli hospitalium hastanesi Op.Dr.Ayşe YILDIRIM'a kontrole giden ve doğum yapan varmı ?

Merhaba,

ben 14 şubatta şişli hospitalium hastanesinde dogum yaptım. Doktorum Demet Par. Çok tecrübeli ve iyi bir doktor. sordugun her soruya sıkılmadan cevap veriyor. Ayşe hanımı tanımıyorum. Ama dogum yaptıgım gün yan odada ayşe hanımın hastası dogum yapmıştı o da memnunmuş. hem hastaneden hemde Demet hanımdan cok menun kaldım. tavsiye ederim. hastanede yenidoğan yogun bakımı var. hastane seçimi yaparken bu ayrıntıı gozonune almalısınız.

bende şişli civarında yakın hastanelere bakıyorum
evet haklısın internetten araştırdım baya iyi
odaları nasıl? doğumdan sonra da hemşirler doktorlar ilgileniyorlar değilmi cnm

EFTELYA35 birde sezeryanmı normalmi doğum mu yaptın?
doğum ücreti nekadar?

Son düzenleme:
bende şişli civarında yakın hastanelere bakıyorum
evet haklısın internetten araştırdım baya iyi
odaları nasıl? doğumdan sonra da hemşirler doktorlar ilgileniyorlar değilmi cnm

çok sağol fatoş, sende sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

sezeryanla oldu benim dogumum. iki gece kaldık. normal dogum 900, sezeryan 1050 tl. paket ucretleri. başka hiçbir ucret ödemiyorsun. odalarıda guzel. istersen suit oda tutabliyorsun. eger suit oda istersen gece başına 250 tl oduyorsun. ama bence hiç gerek yok. odalarda 3 lu ve tekli bir koltuk, buzdolabı tv var. kendne ozel tuvaleti var. çok temiz. hastabakıcılar ve hemşireler cok iyi. ben cok memnun kaldım.bebegimde 6 gun kuvezde yattı. bebek içinde hiç bir ucret odemedik. bebek %100 sigorta kapsamına giriyor. yenidogan ekibide cok iyi. gözü gibi bakıyorlar bebelere..
jinekolog muayne ucretide ssklıysan 20 tl. gayet uygun. gidip odaları gezebiliyorsun..
gidip bir görüş istersen

bu arada doktorlarda dogumdan sonra rutin olarak gelip kontrolleri yapıyorlar.. ayşe hanımda yan odaya gelip arkadaşla ilgilenmişti. sen bilirsin 2 doktorda iyi

sağol cnm çok teşekkür ederim. Bebiş niye yattı küvüzde sorunmu vardı
şimdi iyidir umarım
baya iyiymiş yani hastane
kendinede bebişede çok iyi bak

sağol cnm çok teşekkür ederim. Bebiş niye yattı küvüzde sorunmu vardı
şimdi iyidir umarım
baya iyiymiş yani hastane
kendinede bebişede çok iyi bak

bebişle benim aramda kan uyuşmazlığı vardı. bebiş a+ ben 0 rh + ayrı gurplar oldugumuz için AB0 uyumsuzluğu nedniyle sarılığı yukselebilir dediler.sarılığı sınırı hiç geçmedi geçme ihtimali yuksek oldgu için müşade altına aldılar.
SENDE KENDİNE İYİ BAK CANIMM

sende kendine ve bebeğine iyi bak

bir kaç ay önce zamansız kanama nedeni ile bende ayşe hn a bir kaç kez gittim iyi niyetli yumuşak bir hanım ama istediği gereksiz testler ve fazla hormon kullandırma eğilimi nedeni ile beni biraz huzursuz etti alternatiflerin ne olacağını sorduğunda o da olabilir bu da olabilir vs vs diye kafa karıştırıyor. azıcıkda bilinçli bir insansan gereksiz yönlendirmeleri amaaaan ne oluyorum hissiyatına kapılmanıza sebep oluyor bu nedenle ben gitmiyorum artık

Ben de bugün ilk defa kontrol için gittim Ayşe Hanıma.Güler yüzlü ilgili bir doktor ama bilgisi tecrübesi konusunda pek bir şey anlamadım.Haftaya yine kendisine gideceğim ve o zamanki iletişimimize göre karar vereceğim devam edip etmemeye.
Eğer Ayşe hanıma gidenler varsa lütfen izlenimlerini paylaşsın.İnanın çok yardımcı olacak bize fikirleriniz.Özellikle hamileliğin büyük kısmını ona giderek geçiren ve de doğum yapanlar yardım ederse sevinirim.

bende araştırıyorum da
hospitaliumda 2 kadın doktor var demet hn ve ayşe hn ikisinden birine gitmeyi düşünüyorum. Fakat demet hn içinde farklı görüşler var
kafam karıştı açıkcası.

bende önümüzdeki ay gidicem ama karar veremedim daha.
Olmazsa demet hn a gidicem.
Hayırlısı bakalım.
Haftaya cevabını bekliyorum cnm.

Selam.Bu hafta karar değiştirerek ayşe hanıma değil de demet hanıma gittim ve ondan daha memnun kaldım.Bence daha bilgili ve ilgili.Şimdilik onunla devam edeceğim gibi ama bakalım daha ben 6 haftalık hamileyim belki değişir kararım.

bende 16 haftalık hamileyim. c.tesiye randevu alıcam. demet hanıma gidicem.
cevabın için çok teşekkür ederim. Kendine ve bebişine iyi bak. mavibebek belki oğlun olur nicinde mavi bebek ya :))

Demet hn sorduğum bütün sorulara cevap verdi
sadece c.tesi olduğu için belkide 1,30 gibi ordaydık
acelesi vardı sanki. Bizi bir an önce göndermeye çalışıyordu
o şekilde bir izlenim uyandı bizde.
Ama bir ay sonra c.tesi gidince sabah saatlerine randevu alıcam ilgili bir kadın
sorulan bütün sorulara cevap veriyor. Birdahaki ay daha net bilgi veririm sizlere arkadaşlar.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

bende önümüzdeki ay gidicem ama karar veremedim daha.
Olmazsa demet hn a gidicem.
Hayırlısı bakalım.
Haftaya cevabını bekliyorum cnm.

merhaba gideceğin dr a karar verebildinmi bende aynı hastane üzerinde düşünüyorum ve dr seçemedim. şu anda kadıoğlu hastanesine oğuzhan bey e gidiyorum sen ne durumdasın? cinsiyet belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…