Şişli Memorail tüp bebek. Bakın kızlar

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.954
742
73
Kızlar Şişli memorail tüp bebekte doktor önerisi istiyorum. Yani giden var mı memnun musunuz? Önerir misiniz?

Lütfen destek.

Ben ilk görüşmemi ipek hoca ile yapmıştım memnunum kendisinden muayenelerimede ipek hoca girdi çoğunlukla. Birer defada Aysu hoca ve yücel hoca girdi genel olarak bütün doktorlar iyi olarak duyuluyor

Kızlar Şişli memorail tüp bebekte doktor önerisi istiyorum. Yani giden var mı memnun musunuz? Önerir misiniz?

Lütfen destek.
Benim doktorum Lale Hoca.
Ben kendisiyle baska bir merkezde daha çalışmıştım, sonrasında Şişli Memorial da oldugunu ogrendigimde ve ben de o merkeze embriyolarimi taşıdıgimda kendisi ile yeniden çalışmaya başladım. Kendisinden memnunum ben. 2 haziranda transfer oldum gebelik testlerim pozitif çıkıyor, yarın da test günüm bakalım

Merhaba. Ben ilk muayenemi lale hoca ile oldum. sonra lale hoca yücel hoca aysu hoca ile devam ettik. gönül hoca transferimi yaptı. şimdi 5 buçuk ayı bitirdik bile :))

Merhaba ben Aysu hoca ve Umut hocayla başladim tedaviye. Daha sonra kontrollerde zaten bütün hocalara muayene oldum sayılır. Hepsi birbirinden iyi ancak Semra Kahramandan sonra unvan olarak ve bilgi olarak Yard.Doç. olarak orda tek olması açısından Aysu Hocanın bilgisine güvendim, iyiki guvenmisim bütün dedikleri oldu çok şükür dogumuma sayılı gün kaldi

Yaa ben hiç Aysu hocayı görmedim. Siz Aysu hoca ve Semra hoca ile mi ilerlediniz.

Yaa ben hiç Aysu hocayı görmedim. Siz Aysu hoca ve Semra hoca ile mi ilerlediniz.
Benide transfere aysu hoca hazırladı çok kibar iyi biri oğlum oldu temmuzda bir yaşına gircek ikinci için gitcem yine yine aysu hocayı isterim transferimide yine yücel hocanın yapmasın isterim

Benide transfere aysu hoca hazırladı çok kibar iyi biri oğlum oldu temmuzda bir yaşına gircek ikinci için gitcem yine yine aysu hocayı isterim transferimide yine yücel hocanın yapmasın isterim
Usizinle Aysu hoca ile Yücel hoca ilgilendi o zaman. Yücel hoca nasıl biri peki

Usizinle Aysu hoca ile Yücel hoca ilgilendi o zaman. Yücel hoca nasıl biri peki
Aysu hoca hep baktı bikere gönül hoca baktı transferimide yücel bey yaptı aysu hocadan memnunum her soruduğum sorulara cevap aldım transferdende yine yücel hocayı isterim rahat geçti transferim bi sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim cnm

Lütfen destek.

Şişli Memoriala gitmedim ama orada uzun yıllar çalışmış olan (şimdi kendi yeri var) Soner Düzgünerde yaptırdım. Çok memnun kaldım.
Miel Clinic. Şişlide.

Arkadaslar, dun opu oldum. Sadece bir yumurtam var. O kadar heyecanliyim ki, acaba embriyolog arkadas bilgi vermek icin saat kac gibi ariyor normalde?

Çok sevindim gözün aydın inşallah 5.güne sağlıkla ilerler. Ben temmuz adetimle transfer hazırlığına başlayacağım 12 gün var adetime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…