- 20 Ağustos 2021
- 1.954
- 742
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Benim doktorum Lale Hoca.Kızlar Şişli memorail tüp bebekte doktor önerisi istiyorum. Yani giden var mı memnun musunuz? Önerir misiniz?
Lütfen destek.
Yani hepsi iyi. Kendimizi ellerine bırakıl gerisi nasipse olur anladığımMerhaba. Ben ilk muayenemi lale hoca ile oldum. sonra lale hoca yücel hoca aysu hoca ile devam ettik. gönül hoca transferimi yaptı. şimdi 5 buçuk ayı bitirdik bile :))
Yaa ben hiç Aysu hocayı görmedim. Siz Aysu hoca ve Semra hoca ile mi ilerlediniz.Merhaba ben Aysu hoca ve Umut hocayla başladim tedaviye. Daha sonra kontrollerde zaten bütün hocalara muayene oldum sayılır. Hepsi birbirinden iyi ancak Semra Kahramandan sonra unvan olarak ve bilgi olarak Yard.Doç. olarak orda tek olması açısından Aysu Hocanın bilgisine güvendim, iyiki guvenmisim bütün dedikleri oldu çok şükür dogumuma sayılı gün kaldi
Benide transfere aysu hoca hazırladı çok kibar iyi biri oğlum oldu temmuzda bir yaşına gircek ikinci için gitcem yine yine aysu hocayı isterim transferimide yine yücel hocanın yapmasın isterimYaa ben hiç Aysu hocayı görmedim. Siz Aysu hoca ve Semra hoca ile mi ilerlediniz.
Usizinle Aysu hoca ile Yücel hoca ilgilendi o zaman. Yücel hoca nasıl biri pekiBenide transfere aysu hoca hazırladı çok kibar iyi biri oğlum oldu temmuzda bir yaşına gircek ikinci için gitcem yine yine aysu hocayı isterim transferimide yine yücel hocanın yapmasın isterim
Evet ikinci çocuk dusundugumde yine direk Aysu hocayla ilerlicemYaa ben hiç Aysu hocayı görmedim. Siz Aysu hoca ve Semra hoca ile mi ilerlediniz.
Usizinle Aysu hoca ile Yücel hoca ilgilendi o zaman. Yücel hoca nasıl biri
Aysu hoca hep baktı bikere gönül hoca baktı transferimide yücel bey yaptı aysu hocadan memnunum her soruduğum sorulara cevap aldım transferdende yine yücel hocayı isterim rahat geçti transferim bi sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim cnmUsizinle Aysu hoca ile Yücel hoca ilgilendi o zaman. Yücel hoca nasıl biri peki
Kızlar Şişli memorail tüp bebekte doktor önerisi istiyorum. Yani giden var mı memnun musunuz? Önerir misiniz?
Lütfen destek.
Genelde 11 12 gibi arıyolar hayırlısı olsun cnmArkadaslar, dun opu oldum. Sadece bir yumurtam var. O kadar heyecanliyim ki, acaba embriyolog arkadas bilgi vermek icin saat kac gibi ariyor normalde?
Beni ilk gün sabah 8.30da aradılar sonraki günler 10.30 11.00 arasıArkadaslar, dun opu oldum. Sadece bir yumurtam var. O kadar heyecanliyim ki, acaba embriyolog arkadas bilgi vermek icin saat kac gibi ariyor normalde?
Benim embriyolar donduruldu transfer için bekliyor canım sende telefon gelince haber ver inşallah tek yumurtan olgundur ve döllenirCok tesekkur ederim arkadaslar. Sizin durumunuz ne? Bebisleriniz geldi mi?
Harika! Ne zaman olacak Transferin canim? Aynen dediginiz gibi aradilar erkenden, olsunmus ve dollenmis. Allahim insallah boyle devam ederBenim embriyolar donduruldu transfer için bekliyor canım sende telefon gelince haber ver inşallah tek yumurtan olgundur ve döllenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?