• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli memorial da PGT yaptıranlar okurmusunuz lütfen

merhabalar bu konuyu acan arkadaşa teşekkür ediyorum bende sizinle aynı durumdayım hatta mayıs gibi memorialda tedeviye başlıyacam daha önce bahçecide pgt 2 kez yaptım başarılı olunmadı artık bebek sahibi olamyıcam diye düşünürken memorialada sürecimi anlatan bir email göndermişdim bana dönüşlerinde bir kez daha şansımı denemem gerektiğini söylediler mayıs gibi bir kezde onlarla deneyicem pgt tüp bebekden çok daha zorlu bir süreç iyi embriyolarınız oluşmalı sonra oluşan embriyoların sağlıklımı değil mi süreçi başlıyor yani zor ....

Pgt işlemini
merhabalar bu konuyu acan arkadaşa teşekkür ediyorum bende sizinle aynı durumdayım hatta mayıs gibi memorialda tedeviye başlıyacam daha önce bahçecide pgt 2 kez yaptım başarılı olunmadı artık bebek sahibi olamyıcam diye düşünürken memorialada sürecimi anlatan bir email göndermişdim bana dönüşlerinde bir kez daha şansımı denemem gerektiğini söylediler mayıs gibi bir kezde onlarla deneyicem pgt tüp bebekden çok daha zorlu bir süreç iyi embriyolarınız oluşmalı sonra oluşan embriyoların sağlıklımı değil mi süreçi başlıyor yani zor ....
canım şişli memorialda pgt hastanede mi yapılıyor? yoksa yurt dışına falan mı gidiyor..
birde pgt sonucu kaç günde çıkıyor..Son olarak PGT 'ye ne kadar ücret ödediniz acaba ?

merhaba arkadaşlar bende şişli memorialde tedavıye başlıcam mersınden gıdecem bızede 5.pgd sı dendı sımdı bu cghmı pgdmı oluyo orayı anlayamadm çok korkuyorum 8 gebelık kaybım var semra hanım cok hos bı kadın ama yapılacak tek sey bu kalmıs dedı bıraz umutsuzlandm farklı sehırden gıden arkadaslar varmı aranızda

Back
X