• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli Memorial doktor önerisi kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi snmay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

snmay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
338
46
48
35
Merhaba tüp bebeğe başlayacağım inşallah. Polikistik över hastasıyım . Hangi doktor öneriniz var mı ? Şimdiden teşekkürler

Merhaba tüp bebeğe başlayacağım inşallah. Polikistik över hastasıyım . Hangi doktor öneriniz var mı ? Şimdiden teşekkürler
Şişli memorialde doktor tercihi çok önemli değil canım. Tüm prosedüre Semra hoca bakıyor. Ama yücel hoca ve sevinç hoca iyidir. Diğerlerini bilmiyorum. Ama ilaç dozu transfer zamanı opu zamanı her şeye semra hoca karar veriyor

Şişli memorialde doktor tercihi çok önemli değil canım. Tüm prosedüre Semra hoca bakıyor. Ama yücel hoca ve sevinç hoca iyidir. Diğerlerini bilmiyorum. Ama ilaç dozu transfer zamanı opu zamanı her şeye semra hoca karar veriyor
Allah razı olsun ❤️ Siz de mi orda tedavi oldunuz

Evet hangi doktor müsait ise ona randevu veriyorlar zaten tedaviye başladığında hergün kontrole gittiğinde bazen doktor değişiyor , tedavi prokotolini Semra hanın takip ediyor

Canım ne kadar ilaçsız hariç tedavi ücreti tuttu ?bir de taksit yapılıyor mu ?

Merhaba bende bugün cem çelik ile görüştükten sonra memoriel Semra hanım Yücel bey de karar kıldım son olarak bende bilgi almak istiyorum

Canım ne kadar ilaçsız hariç tedavi ücreti tuttu ?bir de taksit yapılıyor mu ?
Tedavi 120 bin ilaçlar hariç ve ekstralar olabilir eğer kadında ileri yaş varsa pgt istiyor Semra hanım embrio başına 330 dolar erkek için ımbs var 3850 yapay zeka embrio seçimi 150 Euro gibi 1ile 3 tüp dondurma işlemi 860 dolar

Tedavi 120 bin ilaçlar hariç ve ekstralar olabilir eğer kadında ileri yaş varsa pgt istiyor Semra hanım embrio başına 330 dolar erkek için ımbs var 3850 yapay zeka embrio seçimi 150 Euro gibi 1ile 3 tüp dondurma işlemi 860 dolar
Yardımcı oluyorsunuz çok teşekkürler hangi ayın ücreti ?

Merhaba bende bugün cem çelik ile görüştükten sonra memoriel Semra hanım Yücel bey de karar kıldım son olarak bende bilgi almak istiyorum
Cem Çelik ne kadar fiyat çıkardı canım ilaçlar hariç ? Bir de neden vazgeçtiniz . Ben de onu düşünüyordum ama çok pahalı dediler vazgeçtim

Cem Çelik ne kadar fiyat çıkardı canım ilaçlar hariç ? Bir de neden vazgeçtiniz . Ben de onu düşünüyordum ama çok pahalı dediler vazgeçtim
Eylül ayında on görüşme yapmıştım muayene olarak..iki ay sonra gel demişti tahliller vs istedi bu arada hepsini yaptırdım..bugün regl 2.gunu idi tedaviye başlamak icin gittim muayene odasında cem beyi sadece 1 dakika gorebildim asla muhatap olmadi istediği tahlilleri rahim filmini asla yorumlaması..muayene etti asistanina biseyler söyledi ve gitti..karşılıklı konuşmamız malesef olmadi..histereskopi yapmak istediğini söyledi sadece ek olarak..muayene sonrası muhasebe ile görüşmeye gittim histereskopi hk..ve şok bir fiyat aldım..tedavi ücreti + histereskopi benim belirledigim fiyatı. Çok üstüne çıktı..tedavi ücretini zaten bı şekilde çıkarttık onda sıkıntı yok ama son dakika başka işlem istemesi ve bı anda odeyemeyecegimiz bı mebla olduğu için + bugunki ilgisiz alakasız muhatap olmayan tavırlarından dolayı vazgeçtim...şişli memoriel zaten hep aklımda olan bi yerdi...önümüzdeki ay nasipse orda başlayacağım...odedigim 6 bin TL muayene ücreti çöp oldu ona üzülüyorum ama vardır bundada bı hayır..

Eylül ayında on görüşme yapmıştım muayene olarak..iki ay sonra gel demişti tahliller vs istedi bu arada hepsini yaptırdım..bugün regl 2.gunu idi tedaviye başlamak icin gittim muayene odasında cem beyi sadece 1 dakika gorebildim asla muhatap olmadi istediği tahlilleri rahim filmini asla yorumlaması..muayene etti asistanina biseyler söyledi ve gitti..karşılıklı konuşmamız malesef olmadi..histereskopi yapmak istediğini söyledi sadece ek olarak..muayene sonrası muhasebe ile görüşmeye gittim histereskopi hk..ve şok bir fiyat aldım..tedavi ücreti + histereskopi benim belirledigim fiyatı. Çok üstüne çıktı..tedavi ücretini zaten bı şekilde çıkarttık onda sıkıntı yok ama son dakika başka işlem istemesi ve bı anda odeyemeyecegimiz bı mebla olduğu için + bugunki ilgisiz alakasız muhatap olmayan tavırlarından dolayı vazgeçtim...şişli memoriel zaten hep aklımda olan bi yerdi...önümüzdeki ay nasipse orda başlayacağım...odedigim 6 bin TL muayene ücreti çöp oldu ona üzülüyorum ama vardır bundada bı hayır..
Tedaviye başlayacaksınız neden 6000 TL ödediniz ki

Şimdi Memorial‘de tedaviye başlamaya niyetlediğimiz de size Hemşire telefon numarası veriyor işte adetinizin ilk günü onlara mesaj atıyorsunuz kıvamı çok önemli akıntılıysa sıfırıncı gün sayılıyormuş tam kanamanın olduğu gün çağırıyorlar sabah kan tahlili yaptıktan sonra yumurtalıklarına bakıyorlar ultrasonda sonrasında diyorlar ki muhasebeye gidip bir ödeme yapmanız gerekiyor ilk etapta bir 10.000 TL ödüyorsunuz sonrasında biz size ilaçları mesaj olarak göndereceğiz diyorlar çünkü onlar yumurtalık takibini yapıp boyutlarına girdikten sonra ekrana bütün bilgileri girdikten sonra zaten Semra Hanım’a düşüyor Semra hanım her gün öğleden sonra doktorlarla toplantı yaparak o kişinin tedavi protokolüne başlatıyor yani aslında bütün süreci Semra Hanım‘ı görmüyorsunuz ama bütün süreci Semra hanım yönetiyor ve karar veriyor saat 2:00 gibi falan zaten size bütün ilaçların mesajı geliyor ondan öncesine de zaten ödemeyi yaptıktan sonra sizi hemşireler bir odaya alıyorlar orda da sizi iğne eğitimi veriyorlar süreç bu şekilde başlıyor

Sonrasında üçüncü gün gidiyorsunuz yumurta takibi yapmak için sonrasında Opuya kadar sizi her gün çağırıyorlar iğnelerin yumurtalıkları etki etmediğine bakıyorlar opu gününde de sabah zaten sizi çağırıyorlar ki ondan öncesine başka iğneler de oluyor o arada bir 60.000 TL daha ödüyorsunuz opu günü 36.000 TL alıyorlar pgt yapılmayacaksa en son kalan 24.000 TL ödemeyi de transfer günü yapıp alıyorlar

Bilmiyorum ben Şişli’de böyle bir durum mu görmedim

Back
X