- Emoji Skoru
- 20
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi pisipisi25
-
Anladım tesekkur ederımHayır 1 adet geçmesi yeterli diye biliyorum ama ben 1 adet daha geçirmeyi planlıyorum.
8 bin lira için mi yani ? Sonuçta tüp bebek ücretini 200 yerine 210 bin yapsalar memoriale gitmekten vaz mı geçilecek? Bence tüp bebek konusunda kendini kanıtlamış bir hastane ve labaratuarın böyle bişey yapacağını hiç düşünmüyorum.
Laparoskopi ile tüplerim kontrol edilecek sorun varsa bağlanacak aynı anda histereskopi de yapılacak.Ne amelıyatı olucaksınız bende dermoıd kıst var o yüzden sordum
Valla eğer sonucum olumlu sonuçlanırsa avukatı olmak çok isterimKurumun avukatımısınız ?evet 8 bin az para değil ki 200 bin sayısı bile çok abartı orada çalışan herkesin aylık maaşını size yansıtıyorlar hiç bu açıdan düşündünüz mü o fiyatlar da çok yüksek ayrıca yapay zeka yokken tüp bebek yokmuydu
Valla eğer sonucum olumlu sonuçlanırsa avukatı olmak çok isterim
Özel hastanelerin çoğunda fiyat bu civarlarda.Ayrıca işlerini iyi yaptıktan sonra ne kadar aylık maaş aldıkları beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor.
Yapay zeka yokken elbette tüp bebek vardı ama teknolojiyi takip etmek diye bişey var.Tıp sürekli ilerliyor.Yeniliklerden yararlanmak her zaman avantaj sağlar.
Ben başarılı bulduğum için başarılarını anlatıyorum başarısız bulsam söylerdim.Ben başka merkezde de tedavi gördüm hem de 3 defa ve Şişli memorialle aynı Fiyattı hep döllenme sayım 1-3 arasında değişiyordu ve sürekli negatif sonuç alıyordum ama burada 8 yumurtadan 8’ide döllendiyse evet bu başarıdır hem de büyük bir başarı.Ben de kendi yaşadığım deneyimi anlattım.Ayrıca ben o kadar çok embriyo ile ilgili bilgi edindim ki embriyoskopla embriyoları kendim inceleyince bile embriyoların durumu hakkında bir fikrim oluyordu.Sizin hayatınız sizin tercihiniz bu beni ya da kimseyi ilgilendirmez.Ama kurumun pazarlama politikası şeklinde gerçekliği kanıtlanmamış olarak konuştuğunuz için ben de başarısını anlattım.Ki benim gibi forumda memnun olan da çok fazla isim var.Ben de buradaki araştırmalarım sonucunda Şişli memoriale gitmiştim.Kurumun hep başarıları anlatılıyor bende süreçteyim ve devlette ilerleyeceğim ilk aşamada ama başarısızlık oranı da çok yüksek ve şikayetleri kaale almıyorlar ben iletişim sorunu olduğunu ilk araştırdığımda anladım kurumla görüşme sorunu var ve İstanbul öncelikli havaları var zaten gelen geliyor ama bir de başarısızlık oranlarını açıklasınlar çok fazla
Meehaba , ben de yurtdisinda. Gelip sisli memorialde tedavi oldum. Tedavi basladiginda hemsire numarasi verilecek size , sizi de hep oradan arayacaklar onlar genelde hemen cevap verirler . On gorusme yapmanizda fayda var yuzyuzede sizi muayene edicekler regl in 2. Gunu gittiginizde hemen tedavi icin organize olucaklar once kaniniz alinacak gerekli olan hormonlar bakilavak ve surec baslayacakBende dun yazdım wptan doktorun numarası vermişlerdı. Cevap yok dun haftasonuydu belkı gormemıstır dıye bır daha yazdım okumus ama cevap yok ona gore ızın ayarlayıp gelmek ıstıyorum dedım ama gercekten cok sınır oldum sekreterı arıyoruz doktora sormanız lazım dıyolar muhasebeyı arıyorum ulasamıyorum hıcbır sekılde muhattap bulamıyorum cok sınırlendım. Bende tedavı daha onemlı dıye dusunuyorum ama gercekten bu surede ınsanın sabrı kalmıyo uzaktan gıden ıcın telefonla ulasmak cok onemlı ben transfer olup mecbur gerı donecegım bır sorun olsa hıcbır sekılde muhattap bulamıyoruz. Yapay zeka seyı de gercekten cok saçmaymış teşekkür ederım uyardıgınız ıcın 7 bın çok degıl ama bu surec maddı olarak zaten zor gereksız seylere de neden para verelım kı
Size katiliyorum.Ben asla sizin gibi düşünmüyorum o yapay zeka dediğiniz embriyoskop benim için her kuruşunu hak eden bir uygulama.Çünkü an be an embriyoları görebiliyordum yaşıyorlar mı gelişimleri nasıl izleyebiliyor olmak mükemmel bişey yoksa embriyologların aramalarında aşırı geriliyordum.Bir de embriyoların gelişim hızlar an be an takip ediliyor hangisi daha iyi gelişim gösterdiyse o öncelikli transfer ediliyor.Bir diğer konu da normalde embriyolar gözlenmek için kısa süreli ortamdan başka bir ortama alınıp bakılıyor ama yapay zeka ile embriyoskopla izledikleri için başka ortama gerek kalmıyor bu da embriyonun gelişimine minimumda olsa zarar verme ihtimalini azaltıyor.
Ogleden once mı orda olmamız gerekıyor rapor dedıgınız ıs ıcın mı sadece kadına mı verıyolar raporuBende iletişim ve randevu konusunda çok zorluk yaşadım baktım şimdi bir seferinde 27 kez üst üste aramışım randevudada şehir dışındaysanız öğleden sonraya asla randevu yok sabahtan gidersen rapor yok birde süreç uzadıkçada (yada para alındıktan sonra) ilgi çok azaldı kendi doktoruma bile randevu vermiyolar
On gorusmeye gıdıcem ulasamadım zaten kendılerıne sız otelde mı kaldınız bu surecteMeehaba , ben de yurtdisinda. Gelip sisli memorialde tedavi oldum. Tedavi basladiginda hemsire numarasi verilecek size , sizi de hep oradan arayacaklar onlar genelde hemen cevap verirler . On gorusme yapmanizda fayda var yuzyuzede sizi muayene edicekler regl in 2. Gunu gittiginizde hemen tedavi icin organize olucaklar once kaniniz alinacak gerekli olan hormonlar bakilavak ve surec baslayacak
Doktor bakıcam ona gore karar verıcem dedı ınsallah gecırmem bana bır rahatsızlıgı yok tup bebek tutarsa sezeryanla aldırırım dıye dusunmustum doktor bakıcam dedıLaparoskopi ile tüplerim kontrol edilecek sorun varsa bağlanacak aynı anda histereskopi de yapılacak.
Siz dermokist için operasyon geçirecek misiniz ?
Evet muayeneler sabahtan yapılıyor operasyon falan değilse rapor vermiyolarlar iş yeri için sadece muyene olunduğuna dair kağıt veriyolarOgleden once mı orda olmamız gerekıyor rapor dedıgınız ıs ıcın mı sadece kadına mı verıyolar raporu
Hayir kendi evimizde kalmistik Istanbulda. Insallah kolaylikla hayirla tamamlarsiniz sureciniziOn gorusmeye gıdıcem ulasamadım zaten kendılerıne sız otelde mı kaldınız bu surecte