Benim özelimde eğer kamera takip sistemi olmasaydı ben sorunun nerede olduğunu anlamayacaktım.Embriyolar bulunduğu ortamdan çıkarılmadan kamera ile görüntü alınıyor ve dış koşullardan etkilenmemiş oluyor.
Son tedavimde 5 yumurta toplandı sabah 8 de mesaj geldi 1 olgun çıktı ve döllenmedi diye çok üzüldüm ama akşamüstü Embriyolog olgun olmayan gv aşamasında 2 yumurtamın olgunlaşma belirtisi gösterdiğini söyledi onlardan birini genetiğe gönderdim
Laboratuvar koşulları embriyo için yeterince zorlu o yüzden yerlerinden çıkarılmadan bakılmaları bence önemli ama tabi her şey maaliyet,doktorunuza sorduğunuzda sizin için en iyi kararı verirsiniz bence.
Benim son tedavimde 5 yumurtam toplandı ertesi gün mesaj geldi 1 yumurta olgun çıktı döllenmedi diye çok üzüldüm, akşam üstü Embriyolog aradı 2 yumurta laboratuvarda olgunlaşmış gv halinden m2 olgun hale gelmiş bu süreci takip etmede ben kamera sisteminin önemine çok inandım.Hepsi benim özelimde olan şeyler ama ufacık bir faydam olsun isterim çünkü 2 senedir bu sürecin içindeyim