ŞiŞLİ ÖZBEN KLİNİĞİ

dtmichelle

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
11
2
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Hamileliğimin başından beri Özben Kliniği'ne gidiyorum. Op.Dr.H.Celal Özben de doktorum.
Aslında klinik tam bir aile yuvası. Anneleri de kadın doğum uzmanı olan İki kardeş tarafından hastalar muayene ve tedavi ediliyor.
Tüm ekip son derece profesyonel ve güleryüzlü. Herkesin gebeliği kendine özgü olsa da ben hamileliğimin bazı süreçlerinde oldukça
zorlu virajlar atlattım. Geçirdiğim kanama probleminde bebeğimin ve benim sağlığım için ellerinden geleni yaptılar,fiziksel ve psikolojik desteklerini eksik etmediler.
Allaha çok şükür ki bugünlere kadar geldim ve hayırlısıyla çok azıcık kaldı yavrumuza kavuşmamıza:)
Sadece anneler değil babalar da gayet güzel bilgilendiriliyor,istediğiniz kadar soru sorun,bilmişlik yapın tüm sorularınız sabırla yanıtlanıyor ve asla geçiştirilmiyor.
Doğuma gelince ise sizi herhangi bir doğum şekline kimse zorlamıyor,tercihlerinize göre sizi bilgilendirip sizin ve bebeğiniz için en doğru yöntem kararlaştırılıyor.
Doktorunuza 7/24 ulaşabiliyorsunuz. Doğumun yapılacağı hastane seçimi size kalmış,Balat Hastanesi (ki Dr.Bülent Özben'in eşi kadın doğum uzmanı Dr.Meltem Özben de bu
hastane de çalışıyor.),Mecidiyeköy Çevre Hastanesi,Fatih Medilife Hastanesi, Amerikan Hastanesi, Florance Nightingale vs çalıştıkları hastaneler.
Elbette birbirimize önerilerimiz önemli ve çok önemli referanslar fakat ben şuna inanıyorum ki insanın doktorunu görünce içinin ısınması ve ona güvenmesi çok önemli.
Biz,eşimle böyle bir güveni bulduk. Eğer sizin de işinize yarar bilgiler verebildiysem ne mutlu bana..

Meraba canim sen dogumunu yaptin hangi hastanede ve nekadara, ben 6 aylik hamileyim balat hastanesi meltem ozbene gidiyorum doktorumdan memnunum aslinda ama ozben kliniginide merak ediyorum evime falanda yakin bana bilgi verebilirsen cok sevinirim

bak şimdi ben de merak ettim
Kızımın tüm kontrollerini ve doğumunu 2003 de özben klinikte yaptım o zamanlar çapadaydı yeri. Bülent beydi doktorum ama zaten aile üyelerinin hepsi jinekolog. Şimdi yine hamileyim Bülent beyin eşi Meltem hnm a gidiyorum balat hastanesinde bana uzak ama tadığıdım bildiğim insanlar. Sgk geçiyor hastanede o yüzden Bülent bey Meltem e git dedi hepsinden Allah razı olsun çok iyi insanlar. Kızımı normal doğum yapmıştım ama bu sefer bir ameliyat oldığum için sezeryan olmak durumundayım. İster özben kliniğe ister balatta meltem hanıma gidin kesinlikle ilgi alaka süper meltem hnm sıradan hastalarının bile doğumuna gece gündüz bayram demeden giren bir yapıya sahip bu çok önemli bir çok hastane de nöbetçi kimse o giriyor..

Merhaba ozben kliniginde tedaviye basladim bilenler soylesin nasil biyer cok sevdim doktorumu insallah boyle devam ederiz

Back
X