Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,kreş bulabildiniz mi ? Bende arıyorum dabildiğiniz duyduğunuz memnun kalınan kreşler var mı bu civarlarda ?
şimdiden çok teşekkür ederim iyi akşamlar
Ben almanyada anasınıfı öğretmenliği yapıyorum. Görsellik de önemli olabilir ama bundan ziyade daha çok eğitim programlarına bakın, öğretmenlerin eğitimine bunlar daha önemli. Kreş güzel olabilir ama eğitimi kötüyse bu çocuğunuz için daha kötü olur. Fiyata da bağlamayın bu kadarPerpa ya 2 dk mesafede 3 kreş gezdim
Pembe balon 2 şube si var ve sahipleri anaokulu öğretmenliği yapmışlar.özel tülay kreşi ise icerde dik merdiven var ve cok Kucuk odalar ve sevimsiz geldi fiyati 800 tl.Gizem cocuk evi de çok güzel ve düz ayak olmasına rahmen havalandırma yoktu pencere yok doğal olarak hoşuma gitmedi fiyati 950 tl .PEmbe balon kreş de karar verdim fiyati 900 tl umarım hersey kızım için güzel olur.
Merhaba kızınız hala devam ediyor mu kreşePerpa ya 2 dk mesafede 3 kreş gezdim
Pembe balon 2 şube si var ve sahipleri anaokulu öğretmenliği yapmışlar.özel tülay kreşi ise icerde dik merdiven var ve cok Kucuk odalar ve sevimsiz geldi fiyati 800 tl.Gizem cocuk evi de çok güzel ve düz ayak olmasına rahmen havalandırma yoktu pencere yok doğal olarak hoşuma gitmedi fiyati 950 tl .PEmbe balon kreş de karar verdim fiyati 900 tl umarım hersey kızım için güzel olur.
merhaba pembe balona mı başladı nasıl gidiyor 2 ay oldu sanırım kaç yaştan itibaren alıyorlarBakalım bu hafta kreşe başladı miniğim
Pembe balondan memnun musunuzPerpa ya 2 dk mesafede 3 kreş gezdim
Merhaba kızınız hala devam ediyor mu kreşe
Merhaba gizem anaokulundan memnun musunuz tavsiye eder misinizqilk ay ateş öksürük grip pek bişey anlamadık çok ara verdık
sabah bırakırken hala mız mızlanıyor ama azaldı tabi
gün içinde keyfi çok iyi şükür.
gizem e başladık çok aktif bir kreş ilgi alaka güzel biz memnnuz şimdilik
yeni binaya taşındılar
hayır memnun değilimPembe balondan memnun musunuz
2 yaşındaki oğlumu tv bağımlığını azaltmak ve akranlarıyla iletişim kursun diye Pembe Balon a yarım gün kreşe kaydettirdik. Biraz hareketli yerinde duramayan bir çocuk. Oryantasyon sürecinde etkinliklere katılımda zorlanabilecegini açık açık ifade etmemize rağmen tüm yeni çocukların bu şekilde olduğunu ilk 15 gün hiç bir etkinliğe tam katılmadıklarını bazılarında bu sürenin 1 ayı bile bulduğunu ifade ederek kaydımızı aldılar.bildiğiniz duyduğunuz memnun kalınan kreşler var mı bu civarlarda ?
şimdiden çok teşekkür ederim iyi akşamlar