Şişlik Karın ve kasık ağrısı :(

sonsuzmasal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
51
35
3
45
Merhaba kızlar, 5+2 yim henüz çok yeni. Bazen gaz sancısı gibi ve sağ kasık alt tarafında ağrı ayrıca sanki 5 aylık gibi şişkinliğim var.Hamileliğinin ilk zamanlarında bu tip ağrısı olanlar yazabilirmi acaba. Böyle birsey oldumu olduysa ne kadar sürdü korkulacak birseymi ((

Merhaba bende 5 Haftaligim ve ayni sorundan muzdaribim. Bu benim ikinci gebeligim ilk gebeligimde bukadar siskinlik olmamisti ama bunda karnim sisti ve asiri siskinlik hissi var ve bundan cok rahatsiz oluyorum. Bol su ve sade soda iciyorum ama yinede pek faydasi olmuyor.

Bendede oluyordu kaşık ağrısı doktoruna sordum dinlenince geçiyorsa sorun yok normal dedim

İnşaAllah bir an önce rahatlarız canım valla ben karnıma baktıkça böyle devam ederse 9. Ayda ne olur acaba diyorum kendime şişlikten

ilk donemler oluyor o ağrılar, bir sure sonra da batma hissi vs. ama zamanla gececek. bebeğiniz de hayirli olsun..

Benm 5 aylik olacak nerdeyse hala var kasik agrilari, bazen cok yorulunca siddetli olabiliyor dinleniyorum geciyor, siskinlik de var hep ya ama boyle gaz sancisi gibi benm daha gobegim cikmadi

Benm 5 aylik olacak nerdeyse hala var kasik agrilari, bazen cok yorulunca siddetli olabiliyor dinleniyorum geciyor, siskinlik de var hep ya ama boyle gaz sancisi gibi benm daha gobegim cikmadi
Sağlıklı olsunlarda bebişlerimiz çekecegiz demekki ben korktum açıkçası öyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…