Şişlikler indikçe burun küçülüp zarifleşir mi? (Fotoğraflı)

cheescakevesufle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
187
30
98
35
Tam bir ay oldu ameliyat olalı. Eski burnum çok kemerli ve kötü olduğu için yeni halini aslında gayet beğendim. Tabii ki şu an ödemli ve şiş. Merak ettiğim ödemler indikçe bariz farklar oluşuyor mu yoksa çok fazla fark olmuyor mu?

(Bu arada fotoyu uykudan uyandığımda çekmiştim. Saçım daģınık duruyo diye o kocaman çiçekleri koydum :D)

Eklentiler

• Screenshot_2020-04-22-21-31-08-1.webp
    Screenshot_2020-04-22-21-31-08-1.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 201
Geçen yıl arkadaşım burun ameliyatı olmuştu uzun ve rahat nefes almasına engel bir burnu vardı. baya şişmişti. Gözleri falan morardı sonra bambaşka bir insan oldu. Aşşırı fark oldu yani 😊

Tam bir ay oldu ameliyat olalı. Eski burnum çok kemerli ve kötü olduğu için yeni halini aslında gayet beğendim. Tabii ki şu an ödemli ve şiş. Merak ettiğim ödemler indikçe bariz farklar oluşuyor mu yoksa çok fazla fark olmuyor mu?

(Bu arada fotoyu uykudan uyandığımda çekmiştim. Saçım daģınık duruyo diye o kocaman çiçekleri koydum :KK70:)

Çok güzel olmuş, burnunuzu inanılmaz beğendim. Çok zarif, çok narin. Doktorunuz kimdi?

Kesinlikle her ay sürekli değişiyor..En azından ben de öyle oldu.5 ay olacak neredeyse.Eski fotoğraflara bakıyorum her ay daha da inmiş ve oturmuş.Şimdiden çok güzel burnunuz :)

Geçen yaz abim oldu. Burnu şimdi daha iyi oturmuş durumda. Burnunu küçükken düşüp yamultmuştu kemikten. Ameliyat sonrası hâlâ ucunda yamukluk var gibiydi ama burun oturduktan sonra düzelmeye başladı.

Kesinlikle her ay sürekli değişiyor..En azından ben de öyle oldu.5 ay olacak neredeyse.Eski fotoğraflara bakıyorum her ay daha da inmiş ve oturmuş.Şimdiden çok güzel burnunuz :)

Çok tesekkurler. Boyle yorumlar içimi rahatlatiyo gerçekten:) umarim daha da içime siner zamanla. Psikolojik midir bilmiyorum da insan çok inceledikçe olumsuz şeyler buluyo. Takinti yapiyo.

Çok tesekkurler. Boyle yorumlar içimi rahatlatiyo gerçekten:) umarim daha da içime siner zamanla. Psikolojik midir bilmiyorum da insan çok inceledikçe olumsuz şeyler buluyo. Takinti yapiyo.
Ben ilk ay çok üzulüyordum boşuna olmusum bir şey değışmedi diye.Şimdi hala daha da küçülduğünü hissediyorum ama artık yeter lütfen küçülmesin diyorum 😁🙏🏻

B
Ben ilk ay çok üzulüyordum boşuna olmusum bir şey değışmedi diye.Şimdi hala daha da küçülduğünü hissediyorum ama artık yeter lütfen küçülmesin diyorum 😁🙏🏻

haha ne güzel:) Benim de ilk bantlar cikinca dumduzdu. Simdi sanki kavis ortaya cikmaya basladi gibi. Ben de mesela insallah durmasi gereken yerde durur diye umut ediyirum o kavisin :D

(Bu arada fotoyu uykudan uyandığımda çekmiştim. Saçım daģınık duruyo diye o kocaman çiçekleri koydum :KK70:)
Doktprunuz kim acaba çok hoş

Back
X