şişlikler indikçe burun ucu kalkar mı yoksa daha aşağıya düşer mi?

asilem44

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
790
4
296
Diğer
Kızlar bir hafta önce ameliyat oldum.henüz çok şiş suratım.burnumun ucu da hala şiş.çok kalkık bir burun yapmamış doktorum bana.ama daha kalkıkta olabilirdi diye düşünüyorum.alçı çıksın sizlerle fotolarımı paylaşacam.merak ediyorum:zaman geçtikçe burun ucu daha da kalkıyor mu yoksa daha aşağıya doğru mu kavisleniyo.hani şimdi kalkıklığı iyi gibi ama zamanla şişler indikçe aşağıda durur mu.ben şimdiki gibi kalsın istiyorum.zamanla aşağı düşmesinden korkuyorum.zaten eski burnum düşüktü.bari bir fark olsun istiyorum.ameliyat tecrübesi olanlar bilirler bu durumu.zamanla sizlerde nasıl değişiklik ler oldu?

bence ınıyo sısıler ındıkce canım yaa benımde 5. gunum cok kalkık duruyor bende ondan rahatsızım ama burdakı arkadasların resımlerınden gordugum kadarıyla sısler ınınce bıraz daha normal duruyor sankı burun ucu .... mesela ben amelıyattan cıkınca da burun ucum normalmıs
ama yuzum sıstıkce fare gıbı oldum:)))

cnm kimse bisey yazmamis ben yardimci oluyum bari
zamanla burun iniyo ilk zamanlar alci ve bantlardan dolayi burun felaket kalkik görünür sonradan iner
ben henüz ameliyat olmadim ama forumda hep bunlari okudum önce domuz burnu gibi kalkik oluyo zamanla normale dönüyo diyolar

ayy benden önce crazy46 yazmis hic farketmedim daha dogrusu ben yazarken yazmis heralde :kedi:

ayy benden önce crazy46 yazmis hic farketmedim daha dogrusu ben yazarken yazmis heralde :kedi:

kaydirigubbakcemile3 fıstıkcım ıcımı pek bı rahatlattı senın sozlerın... ızlenımlerımı pekıstırdı cunku,benı gorsenız 5. gunum kacarsınız korkunc morluklarım var ve ucu fena kalkık fare gıbıyım resmen ama ınecek dıye bekleyıp duruyorum-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 fıstıkcım ıcımı pek bı rahatlattı senın sozlerın... ızlenımlerımı pekıstırdı cunku,benı gorsenız 5. gunum kacarsınız korkunc morluklarım var ve ucu fena kalkık fare gıbıyım resmen ama ınecek dıye bekleyıp duruyorum-tatlicadiarzu-

5nci gününde olduguna göre henüz bantlardan fln kurtulamamissindir demi alcin ciktimi??
alcidan bantlardan kurtul zamanla incek emin olabilirsin yerimseniben
güven bana rüyalarimi bile estetikle geciriyorum :roflol: o kadar cok arastiriyorumki yakinda profesör olcam :roflol:

5nci gününde olduguna göre henüz bantlardan fln kurtulamamissindir demi alcin ciktimi??
alcidan bantlardan kurtul zamanla incek emin olabilirsin yerimseniben
güven bana rüyalarimi bile estetikle geciriyorum :roflol: o kadar cok arastiriyorumki yakinda profesör olcam :roflol:

kaydirigubbakcemile3walla daha tamponlarım bıle alınmadı kı benım doktor bır hafta tutuyor o sebeble kan pıhtılarımdan da kurtulamadım o sebebledde cırkınım sanırım suan neyse gececegını umıt edıyorummm..
ılk amelıyattan cıkınca supermıs burnum doktor o halı alacak ıste dıyor hıc sıs falan yokkenkı halı annem ve arkadasım bebek gıbıydı dıyorlar ama sımdı gorunce gulmekten oluyolar mafoldumben dalga gecıyorlaarrr ama olsun ben geccegıne ınanıyorumm:utangac: sen nezaman amelıyat oluyorsun canım???

bıde ben cok sısmedım sankı oyle gozlerım falan kapanmadı yanı sadece yanaklarım asagıya sarktı:roflol: bırazda goz altlarımda morluk var ama ben hıc buz falan uygulamadım gunde 2 kez falan uyguladım o sebeble normal galıba ...

şişlikler indikce yukarı doğru kalkma gibi bişey olmaz. hatta en kalkık halleri şiş halleridir
şişlikler indikce burnun enine boyuna daha inceleşir, burun deliklerin küçülür. normale döner yani hersey:)
bende böle oldu en azından:)

benimde ilk hafta domuz burnu gibiydi,korkunçtu..20 gün oldu indi baya normale döndü yani insan burnuna şükürler olsun ki..kaydirigubbakcemile2:nazar:

Ben de ılk gÜn alÇının ıÇınde domuz burnu gıbı duruyordu.fakat 5 gÜn sonra ılk alÇı Çıkınca gÖrdÜmkı Öyle sandıĞım gıbı domuz burnu deĞılmıŞ.bu seferde dÜŞÜk gıbı gÖzÜktÜ gÖzÜme.ben de merak ettım:acaba ŞıŞler ındıkÇe toparlanıp kalkıyo mu,yoksa aŞaĞıya dÜŞÜyo mu dıye?

zamanla burun iniyo ilk zamanlar alci ve bantlardan dolayi burun felaket kalkik görünür sonradan iner
ben henüz ameliyat olmadim ama forumda hep bunlari okudum önce domuz burnu gibi kalkik oluyo zamanla normale dönüyo diyolar

teşekkür edrim canım ya.bakalım zamanla ne olacak.sabırlı olup beklemek en iyisi galiba.

canım bir de deliklerde küçülme olur mu?benimki daha bir haftalık bir burun.cuma günü alçım çıkacak.sanki deliklerde bana büyük geliyo içindeki tampondan mıdır nedir anlamadım.bir de çok sert burun kanatlarım.yani o sertliğe güvenerek deliklerin kasıldığını ve büyük durduğunu düşünüyom.şişler indikçe delikte küçülür diye kendimi teselli ediyom.bilmem doğru mu düşünüyorum?

crazy46 .!.:
kaydirigubbakcemile3 walla daha tamponlarım bıle alınmadı kı benım doktor bır hafta tutuyor o sebeble kan pıhtılarımdan da kurtulamadım o sebebledde cırkınım sanırım suan neyse gececegını umıt edıyorummm..
ılk amelıyattan cıkınca supermıs burnum doktor o halı alacak ıste dıyor hıc sıs falan yokkenkı halı annem ve arkadasım bebek gıbıydı dıyorlar ama sımdı gorunce gulmekten oluyolar mafoldumben dalga gecıyorlaarrr ama olsun ben geccegıne ınanıyorumm :utangac: sen nezaman amelıyat oluyorsun canım???
kaydirigubbakcemile3 gecsinler bosver zamanla burnun gercek seklini alinca sende onlarla dalga gecersin bakin bana gülüyodunuz diye kaydirigubbakcemile5
bi aksilik cikmazsa ins bu yaz agustosun kavurucu sicaginda olcam akannehir o sicakta iki kati daha cok siserim heralde eyvahedigeldismile zaten en korktugum sey sismek sempatiksalakcinni ameliyat kolay geliyo ama sismek beni cok ürkütüyo kaydirigubbakcemile3

canım bir de deliklerde küçülme olur mu?benimki daha bir haftalık bir burun.cuma günü alçım çıkacak.sanki deliklerde bana büyük geliyo içindeki tampondan mıdır nedir anlamadım.bir de çok sert burun kanatlarım.yani o sertliğe güvenerek deliklerin kasıldığını ve büyük durduğunu düşünüyom.şişler indikçe delikte küçülür diye kendimi teselli ediyom.bilmem doğru mu düşünüyorum?

valla onu bende bilemiyorum bi arkadas burun deliklerim büyüdü demisti baska biride kücüldü demisti :uhm: en iyisi onu ameliyat olanlara sormak :lepi:
6 aylik burunlar bile sert oluyomus seninki daha yeni normal sositososito

şişler indikçe burun iniyor aynı kalkıklıkta kalmıyor ne yazıkki kafamçokkarıştı

valla şuan bende aiçılıyım canım tamponlarım dün alındı alçılı hali çok güzel burun ucum inşallah çıkıncada alçı böle durur..böle çok güzel çünkü..benim doktora olan başka bayana sordum oda benim burnum başta nasılsa şimdide öle dedii içim rahatladı biraz ama görcezz

valla şuan bende aiçılıyım canım tamponlarım dün alındı alçılı hali çok güzel burun ucum inşallah çıkıncada alçı böle durur..böle çok güzel çünkü..benim doktora olan başka bayana sordum oda benim burnum başta nasılsa şimdide öle dedii içim rahatladı biraz ama görcezz[/QUO

canım seninki silikonlu tampon muydu?acıdı mı çıkarken.ben çok korkuyorum.benim de cuma günü tamponlar çıkacak.

aynen benimki de öyle fare gibiyim :(

Back
X