Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde25.günüm tamponlarım çıktıktan sonr abaya fazla inme oldu ancak kavisi gitmiyo kızlar ucu çok sert ve kalkık şuan önden duruşu değilde yandan görünümü takmış durumdayım estetik olduğu bariz belli oluyr ucu inerse en azından kavislik bi nezede olsa gider dimi? ve dahadoğal bi hal alır?:26:
offf aynen yaa :/ önden gayet iyi ama yandan bakınca beni tanımayan biri bile ameliyat olduğumu anlar, o derece kalkık ve yapay![]()
benim 20.günüm.. dışardan görünen dikişler gitti ama içtekiler duruyo. henüz erken biliyorum ama elimle vurup bu iğrenç kavisi yok edesim var. 16464656 kere söyledim doktora sakın kavis vermeyin diye. gerçi bendeki şişlikle alakalı da olabilir bilemiyorum, burun ucun epey sert ve şiş ödemli. bikaç arkadaş daha yazmış aynen ben de herkes burnuma bakıyo gibi hissediyorum o kadar istekle yaptırdım şimdi herkesten saklayasım var. nerden bilebilirdim ki bu kadar fark olacağını ? o kadar pürüzsüz oldu ki resmen bağırıyo estetik diye, oysaki yalnızca bi törpüleme ve çok az da burun ucu toparlama mevcut. yeni ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem lütfen doktora burnunuzun alacağı şekli bi şekilde ya çizim yaptırın ya photoshop ile göstersin ama mutlaka görün. bana böyle olacağını gösterseydi kesinlikle müdahale ederdim artık çok geç, eski eğik burnumu bile özlüyorum.![]()
kızlar peki ameliyatlı burunda burun etleri zamanla büyür mü?
sorunsuz bir burun 10-15 derece iner ve ödem azaldıgı için daha kücük ve zayıfda görülür