şişlikler indikçe burun ucu kalkar mı yoksa daha aşağıya düşer mi?

Ameliyatın ilk haftası benim burun ucum kalkıktı,ama gün geçtikçe burun ucumun inerek normal hale geliyor yavaş yavaş. Ama burun ucum halen şiş ve top gibi :(

yüreğime su serptiniz kızlar çok sağolun :46: bugün alçım çıktı bantlar yapıştırıldı ve abartılı olmasa da kalkık görünüyor, işlem gördüğü belli oluyor :( umarım 1 ay içinde normal bi seviyeye iner özellikle doktora belirtmiştim sakın kalkık olmasın diye.

benimde25.günüm tamponlarım çıktıktan sonr abaya fazla inme oldu ancak kavisi gitmiyo kızlar ucu çok sert ve kalkık şuan önden duruşu değilde yandan görünümü takmış durumdayım estetik olduğu bariz belli oluyr ucu inerse en azından kavislik bi nezede olsa gider dimi? ve dahadoğal bi hal alır?:26:

benimde25.günüm tamponlarım çıktıktan sonr abaya fazla inme oldu ancak kavisi gitmiyo kızlar ucu çok sert ve kalkık şuan önden duruşu değilde yandan görünümü takmış durumdayım estetik olduğu bariz belli oluyr ucu inerse en azından kavislik bi nezede olsa gider dimi? ve dahadoğal bi hal alır?:26:

offf aynen yaa :/ önden gayet iyi ama yandan bakınca beni tanımayan biri bile ameliyat olduğumu anlar, o derece kalkık ve yapay :(

offf aynen yaa :/ önden gayet iyi ama yandan bakınca beni tanımayan biri bile ameliyat olduğumu anlar, o derece kalkık ve yapay :(

henüz 2 hafta ameliyatımdan cıkalı bantlar da dahil herseyden kurtuldum yalnız tamponları aldırırken annem sol tarafından sanki bayağı uzun bi cubuk cıktı diyor ve benim sol tarafım sag tarafıma göre daha yavas iyilesti su an da hic bir morluk filan yok fakat aynaya baktığımda gercekten sol tarafın biraz daha sis olduğunu farkettim bir de içindeki iplere iyice uyuz oldum gerci son 2 ip kaldı onlardan da kurtulsam rahatlıcam :D burnumun ucu benim de kalkık ama hani su iki burun deliğini ortadan ayıran kısım var ya o cok sert ve sanki bana asagı doğruymus gibi geliyor ve bir yerde okuduğuma göre şişliklerin %90'ı ilk ayda geciyormus daha sonra burnunun şişliğini icten sadece sen hissediyormussun Herkese acil sifalar dilerim :):)

şu önündeki topluk sertlik hissi 1 2 senede geçiyormuş bu geçtikçe burunda inme oluyormu?

benim 20.günüm.. dışardan görünen dikişler gitti ama içtekiler duruyo. henüz erken biliyorum ama elimle vurup bu iğrenç kavisi yok edesim var. 16464656 kere söyledim doktora sakın kavis vermeyin diye. gerçi bendeki şişlikle alakalı da olabilir bilemiyorum, burun ucun epey sert ve şiş ödemli. bikaç arkadaş daha yazmış aynen ben de herkes burnuma bakıyo gibi hissediyorum o kadar istekle yaptırdım şimdi herkesten saklayasım var. nerden bilebilirdim ki bu kadar fark olacağını ? o kadar pürüzsüz oldu ki resmen bağırıyo estetik diye, oysaki yalnızca bi törpüleme ve çok az da burun ucu toparlama mevcut. yeni ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem lütfen doktora burnunuzun alacağı şekli bi şekilde ya çizim yaptırın ya photoshop ile göstersin ama mutlaka görün. bana böyle olacağını gösterseydi kesinlikle müdahale ederdim artık çok geç, eski eğik burnumu bile özlüyorum. :50:

Burun sislikler gittikce ilk bir sene icinde tamamem oturuyor. ve yaslandikca da burun ucu zamanla sarkmaya basliyor. ;-)

benim 20.günüm.. dışardan görünen dikişler gitti ama içtekiler duruyo. henüz erken biliyorum ama elimle vurup bu iğrenç kavisi yok edesim var. 16464656 kere söyledim doktora sakın kavis vermeyin diye. gerçi bendeki şişlikle alakalı da olabilir bilemiyorum, burun ucun epey sert ve şiş ödemli. bikaç arkadaş daha yazmış aynen ben de herkes burnuma bakıyo gibi hissediyorum o kadar istekle yaptırdım şimdi herkesten saklayasım var. nerden bilebilirdim ki bu kadar fark olacağını ? o kadar pürüzsüz oldu ki resmen bağırıyo estetik diye, oysaki yalnızca bi törpüleme ve çok az da burun ucu toparlama mevcut. yeni ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem lütfen doktora burnunuzun alacağı şekli bi şekilde ya çizim yaptırın ya photoshop ile göstersin ama mutlaka görün. bana böyle olacağını gösterseydi kesinlikle müdahale ederdim artık çok geç, eski eğik burnumu bile özlüyorum. :50:

Bence hemen uzülme cnm o kavis azalacaktir burun ucun indikce burun ucuna masaj yap bol bol sık acısın benimde 20. Gunum masajla odemleri cok azalttim bayada indi... Ama tabi doktorun masaj verdimi bilmiyorum

Öncelikle ameliyat olan herkese geçmiş olsun sizleri okudukça kendimi görüyorum endişeler söyle mi böyle mı acabalar...iner mi düşer mi kalkarmilar... Ameliyat olalı 1 ay 4 gün oluyor...bu süre zarfında 80 bin tane fotoğraf çekmişimdir heralde:) ilk 20 gün kemiğimin alındığı yerde milimlik belli olan kemiğim kayboldu odun gibi dümdüzdu burnum kavisi oturmaya başladı...sonra birden bire burnumun uc kismindan yarım cm. yukarıda su toplamıs görüntüsu oluştu oda tumsek bi görüntüye neden oluyordu ama son iki gündür oda kaybolmaya ve inmeye başladı sanki yıllardır bu burun vardı bende, doğal kibar bi burun çıkıyor sanırım yavaş yavaş..masaj vermişti onu yapıyorum...çok fazla kafaya takmamak gerek doktorum bana bu burnu unut artık demişti haklida:) burun ucunuzla dudak arası doktorunuz vermiş olduğu açi korunuyormus ama ödemler indikce burun kemiğimiz burun çatınizla dost oluyormus...herşey değişip güzellesecektir inşallah adınıza....geçmiş olsun dileklerimle.

ben ameliyat olalı yaklaşık bir buçuk ay oluyo. ne kadar sürede burun ucu son halini alıyo kızlar? ve burun dudak arası mesafe çok uzadı, bu düzelir mi?? yardımcı olun please..

Bence en az 8. aya kadar bekleyin...
ozaman burun sekli daha net olur ama 1yilin sonunda bile degismeye cok az da olsa devam ediyor burun

kızlar peki şişlikler indikçe burun delikleri küçülürmü büyürmü??? benim şuan ikisi farklı.doktor ödemden olduğunu söyledi.hangisi hangisine benzeyecek tedirginim :18:

Bence kücülerbilir de büyüyebilir de. Sisligin nerde nasil olduguna bagli, ama burunun surekli sisip indigi bi donemde kestirmek zor. Dokoruna guven bekle.

Kalkiklikta ayni sekilde. Doktor kavis verdiyse burna, burun sirti basta sis olup yavas yavas isdikce burnun kalkikli da ortaya cikiyor, daha dogrusu kavislendikce kalkik gozukuyor. Sislikler indikce cok kavislenen burunlar var. Burun surtu ne kadar duz yapildiysa, burun ucunun sisligi indikce burun ucu hafif dusuyor bence. Nerenizde sislik olduguna bagli yani.

Back
X