şişlikler indikçe burun ucu kalkar mı yoksa daha aşağıya düşer mi?

Ameliyat olalı 13gun oldu.dort gun once alçım çıktı alçım çıktıgında buyuk hayalkırıklıgı yasadım burnum baya kucuk ve kalkıktı onden bakılınca burun delıklerım net olarak gorulebılıyordu.doktorum bant taktı va daha cok kaldıracak sekılde bantladı.düşecek merak etme dedı ama benım ıstedıgım duz ve normal bı burundu kavıs ve kalkık olmasını ıstemıyordum.doktorum inecegi konusunda cok emın ama cok korkuyorum cunku ust dudak burun açım baya geniş ve burnum baya kısa gorunuyor onden.sizce düzelir mi :(
Bu arada arnıca krem ıkı gunde tum morarıklarımı gecırdı kesınlıkle tavsıye edıyorum.:49:

arnıca kremı doktorum banada verdi ama almamıştım ve moluklarım çok zor geçti 2 ayımdayım hala biraz var diye bilirim

Sizin burnunuz bandajlıyken ya da bandajın çıkarılma aşamasının sonrasında cildinizin parlama durumu nasıl?

aynen benimki de öyle fare gibiyim :(

Merhaba ben yeni burun estetiği oldum. Bugün 10. günüm. Burnum tam domuz burnu gibi şiş ve kalkık. Hiç sevmediğim bi tarz. Şiş olduğu için böyle olduğunu okudum. Ne kadar zamanda şişlerin birazı da olsa iner acaba?

bence ınıyo sısıler ındıkce canım yaa benımde 5. gunum cok kalkık duruyor bende ondan rahatsızım ama burdakı arkadasların resımlerınden gordugum kadarıyla sısler ınınce bıraz daha normal duruyor sankı burun ucu .... mesela ben amelıyattan cıkınca da burun ucum normalmıs
ama yuzum sıstıkce fare gıbı oldum:)))

Merhaba, ben burun estetik ameliyatını yeni oldum bugün 10.günüm. Burnum domuz burnu gibi şiş ve kalkık. Bundan çok rahatsızm. Ne kadar zamanda bu şişlern birazı iner? Sizin nasıl olmuştu?

şişlikler indikce yukarı doğru kalkma gibi bişey olmaz. hatta en kalkık halleri şiş halleridir
şişlikler indikce burnun enine boyuna daha inceleşir, burun deliklerin küçülür. normale döner yani hersey:)
bende böle oldu en azından:)

Bunların olmasını dört gözle bekliyorum. Bugün 10. günüm. Ne kadar sürede şişlerin birazı iner? 2 3 haftada fark olur mu ki? Hiç arkadaşlarıma görünesim yok :(

Bunların olmasını dört gözle bekliyorum. Bugün 10. günüm. Ne kadar sürede şişlerin birazı iner? 2 3 haftada fark olur mu ki? Hiç arkadaşlarıma görünesim yok :(

Bu sizin yapınızdan bağlı ama benim 2.ameliyatımdı.cok fazla şişmediğimi düşünüyordum ama yinede tam şeklini alması, incelmesi 6 ay aldı

Bunların olmasını dört gözle bekliyorum. Bugün 10. günüm. Ne kadar sürede şişlerin birazı iner? 2 3 haftada fark olur mu ki? Hiç arkadaşlarıma görünesim yok :([/QUOTE

burnunuz nasıl şuanda ben de fazla kalkık buluorum siz benden bir hafta önce ameliyat oldunuz değişiyor mu bir haftada osman beye ameliyat olmuştunuz siz de

Son düzenleme:
17 gün önce ameliyat oldum.Burun ucum çok kalkık.Sanki doktorum yüzle burun kalkıklığı açısını ayarlayamamış gibi geliyor bana.Korkuyorum bu şekilde kalmasından.Umarım düzelir.Düzelen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ameliyat olalı 13gun oldu.dort gun once alçım çıktı alçım çıktıgında buyuk hayalkırıklıgı yasadım burnum baya kucuk ve kalkıktı onden bakılınca burun delıklerım net olarak gorulebılıyordu.doktorum bant taktı va daha cok kaldıracak sekılde bantladı.düşecek merak etme dedı ama benım ıstedıgım duz ve normal bı burundu kavıs ve kalkık olmasını ıstemıyordum.doktorum inecegi konusunda cok emın ama cok korkuyorum cunku ust dudak burun açım baya geniş ve burnum baya kısa gorunuyor onden.sizce düzelir mi :(
Bu arada arnıca krem ıkı gunde tum morarıklarımı gecırdı kesınlıkle tavsıye edıyorum.:49:

Aynı problemi yaşıyorum.Ameliyat olalı 17 gün oldu.Burun kalkıklığı açısı çok büyük geliyor bana.İnsanlar düzelir diyor.Bakalım göreceğiz.Gönlümüze göre olur inşallah.

Başlığı görünce yazma ihtiyacı hissettim .) yaklaşık 6 ay önce burun ameliyatı oldum.. O kadar pişmanım ki "keşke" demediğim tek bi saatim yok:( burun eti ve kırık olması nedeniyle eğrilik nefes alamama nedeniyle ameliyat olcaktm olmuşken estetik cerrahına olayım biraz düzelttireym dedim. Burnumun ucu yıllar geçtikçe düşüyordu burun deliklerim yana açılıyordu çok da şikayetçiydim. Gülünce delikler iyice yana açılıyordu. Doktorum burun düşüklüğü için destek koydu kıkırdaktan içine. Ekstradan da kaldırmış sağolsun:/ bi de iki delik arasındaki kısım benim çukuru orayada kıkırdak koydu ve hala şiş orası hala uyuşuk uç kısmı. Burun o kadar kalkık duruyo ki hala sanki önden burnu kesmişler gibi. Iki Kaş arası da çok küçük olduğundan gözler birbirine yakın duruyo zaten küçük gözlerim iyice küçük gözüküyor. Avatar gibi . Burun deliklerinden şikayet ederken eskisini arar oldum. Inanılmaz genişledi güldükte iyice açılıyor. Burun dudak mesafesi çok uzadı doğal olarak ve dudağım düştü resmen. Gülemiyorum gülünce üst dudağım hiç çıkmıyor yukarı.( burna tek başına bakınca güzel denebilir ama benim suratıma kesinlikle uygun değil. Hamileyim kilo aldıkça suratıma gömülüyor burun resmen. .(. Hamilelik sevincimi yaşamamıyorum. Psikolojim alt üst. Doktorum burun deliklerini yandan küçültülürüz doğumdan sonra diyo. Kilo verdikçe de burnun oturur diyo. Kalkıklığı indirin yine kahkaha atmak istiyorum diyorum kalkıklık en az 1 sene de oturur diyo indirmeyiz dedi. Ama yapılabiliyomuş araştırdığıma göre. Tabii ikinci kez ameliyata cesaret edebilirsem ve çocukla yaptırabilirsem.. Eski burnumu istiyorum :((

Aynı problemi yaşıyorum.Ameliyat olalı 17 gün oldu.Burun kalkıklığı açısı çok büyük geliyor bana.İnsanlar düzelir diyor.Bakalım göreceğiz.Gönlümüze göre olur inşallah.
simony şu an burnun ne durumda kalkıklık indi mi? 10. günümdeyim hergün ağlıyorum burun deliklerim karşıya bakıyor burun ucum çok kalkık.. çok üzülüyorum..senin 6 ay olmuş düzelme var mı?

merhaba kızlar 1 hafta önce burun ameliyatı oldum. alçılarım bugün çıktı. kemerli ve burun ucum top gibiydi. kavis ve kalkıklık istemiştimve tabi burun ucunda küçülme. şu anda gözüme çok garip görünüyo. kavis güzel olmuş ama burun ucunda hiç kalkıklık yok ve şişlikten dolayı daha büyük bi burun görünmekte. tamam mantıken bu burun küçüldü fakat burnumun ucu kalkık değil doktoruma sordum fakat her tarafın çok şiş bu şişler indikten sonra burun ucu küçülücek ve kalkıcak dedi. yanii kalkar mı gerçekten bilemiyorum. çok üzülüyorum :( doktorum aynaya bakıp sakın kendini üzme ağlama şu anda çok şiş nerden bakarsan bak istediğin burun şu anda görünmüüyo dedi zaman ver dedi ama genelde kalkık istenen burunlarda burun daha kalkık yapılıyomuş burun şişi indikten sonra birazdaha inecek diye. yani benim nasıl kalkıcak bilmiyorum. aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa yazabilirler mi ???

kızlar ben de tam 1 yıl önce burun ameliyatı oldum son 1 bucuk 2 aydır burnumun ucuna dokunup hafif yukarı kaldırdıgımda ses geliyor bu nedir acaba doktorumda asırı ilgisiz hiç ulaşamıyorum bile bulundugum şehirde değil zaten, bu konuda bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar benimde ameliyatımın 17.günü. Sizin yaşadıklarınızın aynısını bende yaşadım merak etmeyin. Ameliyat sonrası bildiğin domuz gibiydim. Dudak ve burun arası mesafe açıklığı olsun önde. Bakınca burun deliklerinin görünmesi beni benden almıştı. Kalan hayatımın yarısını michael jackson olarak geçiricem sanmıştım. Ameliyat olduğuma çok pişman olmuştum. Bunları yaşayan bilir. Herneyse tampon ve alçılardan dolayı öyle görünmesi normal olduğunu sonradan anladım ve gördüm. Açıkçası tampon çıktıktan sonra bantlı halinde şişliğim yoktu ve bantlar çıktıktan sonra burnum şişti gibi geliyor bana. Değişik birşey oldu bilemiyorum. Zamanla bu şişlikler indiğinde istediğimiz burun ortaya çıkacakmış, bekliyoruz. Ameliyat sonrası kesinlikle düşüyor. Daha doğrusu yerine mi oturıyor bilemedim. Şişler indiğinde nasıl birşey olacak merak etmiyor değilim.
*bu arada arnica krem hiçbir işe yaramıyor boşuna almayın. Hala morluklarım geçmedi. Sanırım doktorların bioderma ile anlaşması var.

sislikler inicek, burun ucu oturmaya basliycak, o asiri kalkiklik gidicek. gecmis olsun, burun estetigi insana sabirli olmayi ogretiyor

8 nisan da ameliyat oldum kapalı rinoplasti ile gayet güzel geçmişti ameliyatım ameliyat sonrası 3 gün antibiyotik kullandım doktor bırak dedi ama iltihap oldu devamlı şişiyor ve iltihap akıyordu doktorum tekrar başladı antibiyotiğe korkuyorum çok ağrım var masajı bile devamlı yapamıyorum ağrıdan sonuç ne olur bilmiyorum :(

Ben de 2 hafta önce oldum.normalde burnum önden kalkıktı delikler gözüküyordu, ben seviyordum hatta doktora o kısmı ellemeyin dedim. Kıkırdağın boşta kanatlarla birleştiricem sadece dedi.. Yandan da 1 tık kaldırdı sağolsun önden iyi ama yandan düşüktü.. fakat şu an burun deliklerim karşıdan gözükmüyor bile sanki deriden bir yol var :( ödemden diyor takip edicez diyor ama ben eski burun ucumu istiyorum kızlar artık böyle mi kalıcak sizce :((

merhaba kızlar 1 hafta önce burun ameliyatı oldum. alçılarım bugün çıktı. kemerli ve burun ucum top gibiydi. kavis ve kalkıklık istemiştimve tabi burun ucunda küçülme. şu anda gözüme çok garip görünüyo. kavis güzel olmuş ama burun ucunda hiç kalkıklık yok ve şişlikten dolayı daha büyük bi burun görünmekte. tamam mantıken bu burun küçüldü fakat burnumun ucu kalkık değil doktoruma sordum fakat her tarafın çok şiş bu şişler indikten sonra burun ucu küçülücek ve kalkıcak dedi. yanii kalkar mı gerçekten bilemiyorum. çok üzülüyorum :KK43: doktorum aynaya bakıp sakın kendini üzme ağlama şu anda çok şiş nerden bakarsan bak istediğin burun şu anda görünmüüyo dedi zaman ver dedi ama genelde kalkık istenen burunlarda burun daha kalkık yapılıyomuş burun şişi indikten sonra birazdaha inecek diye. yani benim nasıl kalkıcak bilmiyorum. aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa yazabilirler mi ???
Merhaba canım bu yazıyı yazalı 1 yıl olmus, cok merak ediyorum burnun, ozelliklede burun ucun nasil oldu kalktimi doktorun dedigi gibi? Bende 2 hafta once oldum, doktor benimde burun ucumu kaldiracagini soylemisti yandan bakinca kalkik fakat önden burnumun ucu normalden biraz fazla görünüyo, ben önden bakınca ucunun normal olmasini istiyorum:KK12: Sence bu düzelirmi senin nasil suan cevaplarsan cook sevinirim:KK5:

merhaba kızlar 1 hafta önce burun ameliyatı oldum. alçılarım bugün çıktı. kemerli ve burun ucum top gibiydi. kavis ve kalkıklık istemiştimve tabi burun ucunda küçülme. şu anda gözüme çok garip görünüyo. kavis güzel olmuş ama burun ucunda hiç kalkıklık yok ve şişlikten dolayı daha büyük bi burun görünmekte. tamam mantıken bu burun küçüldü fakat burnumun ucu kalkık değil doktoruma sordum fakat her tarafın çok şiş bu şişler indikten sonra burun ucu küçülücek ve kalkıcak dedi. yanii kalkar mı gerçekten bilemiyorum. çok üzülüyorum :KK43: doktorum aynaya bakıp sakın kendini üzme ağlama şu anda çok şiş nerden bakarsan bak istediğin burun şu anda görünmüüyo dedi zaman ver dedi ama genelde kalkık istenen burunlarda burun daha kalkık yapılıyomuş burun şişi indikten sonra birazdaha inecek diye. yani benim nasıl kalkıcak bilmiyorum. aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa yazabilirler mi ???
burnun oturması bir sene diyorlar
burun için masajlar varmış onları dr unuza sorup uygulayabilirsinz

benim burnum yandan iyi ama önden yine ucu düşük duruyor ödemen dolayı mıdır acaba ameliyat olalı 23 gün oldu dr yaptığı ameliyat resmi böyle değildi burun nasıl düzeliyor laç ayda tam şekli oturuyor bununla ilgili bu süraci yasayanlar ayrıntılı yazabilir mi

Back
X