şişliklerden bıktım yaaaaaaa :( ne zaman geçecek

pandorasu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
35
3
16
35
Erzincan
40. Gün olmak üzere ama hala ödemler çok. Mimik yapamıyorum :( burnum büyük gibi hala :(birazda kalkık .. Ne zaman geçer bu ödemler????????? Ve burun ucum biraz düşse iyi olur :( sabrım kalmadı valla kafayı yemek üzereyim...
:2: :2:

Ayrıca hala sabahları uyandığımda kocaman oluyor:( masaj yapmaktan da bıktım çok mutsuzum
:43:

canım 40 gün nedirki ameliyat bu ben ameliyat olalı 2 bçuk ay oldu hala sabahları kocaman o zaman biz ölelim sabretmek zorundasın kolay değil 6 ay bekleyeceksin

40. Gün olmak üzere ama hala ödemler çok. Mimik yapamıyorum :( burnum büyük gibi hala :(birazda kalkık .. Ne zaman geçer bu ödemler????????? Ve burun ucum biraz düşse iyi olur :( sabrım kalmadı valla kafayı yemek üzereyim...
:2: :2:

kalkıklığından yana korkma canım benimde çok kalkıktı düşmesi için dua ediyordum. dördüncü ayıma yeni girdim şu an süperrr kalkıklığı indi epey. şimdide artık inmese bari diyorum:)

canım 40 gün nedirki ameliyat bu ben ameliyat olalı 2 bçuk ay oldu hala sabahları kocaman o zaman biz ölelim sabretmek zorundasın kolay değil 6 ay bekleyeceksin
evet haklısın. biliyorum düzelecek ama sabırlı biri değilim hiç. çok uzun bi süreç benim için. aynalara küstüm resmen. yapcak bi şey yok ama. saol yine de

Back
X