Şişlikleriiim :(

Mine3435

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
23
0
merhaba kizlar 11 gün önce burun ameliyatı oldum. sanki gün gectikce sirti inceliyor ucu büyüyor patates gibi hissediyorum cok kaba duruyor önden :KK43:((( eskiden kemerli ancak ince bir burnum vardi sizce sislikten mi sislik inince kibarlasiyor mu?? nolur cevap verin cok kafama takıyorum :KK43:

Benimki de öyle. 3 ay oldu ameliyat olalı. Zamanla küçülüyor adım adım. Acele etme. Önce şişiyor, sonra iniyor. 3 ay oldu çok bir inme olmadı benimkinde ama ilk günlere göre tabi ki şişlikler inik.

merhaba kizlar 11 gün önce burun ameliyatı oldum. sanki gün gectikce sirti inceliyor ucu büyüyor patates gibi hissediyorum cok kaba duruyor önden :KK43:((( eskiden kemerli ancak ince bir burnum vardi sizce sislikten mi sislik inince kibarlasiyor mu?? nolur cevap verin cok kafama takıyorum :KK43:
şişlerin yavaş yavaş inecek

Benimki de öyle. 3 ay oldu ameliyat olalı. Zamanla küçülüyor adım adım. Acele etme. Önce şişiyor, sonra iniyor. 3 ay oldu çok bir inme olmadı benimkinde ama ilk günlere göre tabi ki şişlikler inik.
Pekii burun ucu sisliği inince brun kısalmis gibi oldu mu canim? simdi uzun geliyor ucu top gibii kanatlar da bi garip deliklerin biraz daha küçük olmasını ummuştum ama zamanla ufaliyo dediler içte ödem mi varmis ne :KK43:

umarim canim işte bir an önce olsun istiyoruz bir taraf daha uzun ve ince bir taraftan daha kalın ve kisa.. anlamadım ki ben kısa güzel bi burun istemiştim sisliğinden mi uzun görünüyodur ki :KK43:
şiş olması normal zamanla düzelir bence doktoruna da danışsan daha sağlıklı bilgi verir canım

X