şişliklerim bi türlü inmedi

moddi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
17
0
6
35
İzmir
Bayanlar merhaba. 3 gün sonra ameliyat olalı 2 ay olacak. Ama hala burnumda bariz bi şişlik var :( Burun yanlarım çok şiş ve önden çok kötü durmakta. Yani önceki burnum kemerli falandı ama zayıftı yinede. bide derim çok incelmiş cildim devamlı bozuluyo :(
Bide en büyük problemim iki gözümün hizasında ödem olamayacak kadar sert bişey var ve burnumu hafif kemerli gibi göstermekte :(
Doktorumda her şeye geçecek diyor ama ne zaman? Gerçekten yoruldum...

Son düzenleme:
Bayanlar merhaba. 3 gün sonra ameliyat olalı 2 ay olacak. Ama hala burnumda bariz bi şişlik var :( Burun yanlarım çok şiş ve önden çok kötü durmakta. Yani önceki burnum kemerli falandı ama zayıftı yinede. bide derim çok incelmiş cildim devamlı bozuluyo :(
Bide en büyük problemim iki gözümün hizasında ödem olamayacak kadar sert bişey var ve burnumu hafif kemerli gibi göstermekte :(

slm ... burnumda yara var bir türlü iyleşmiyor .... amelyat olduğunuz doktordan memnun kaldınız mı yada tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı ?? çok önemli lütfen

canım merhaba,
öncelikle geçmiş olsun.
benım bugun 11. gunum daha yenı alcılar dıkısler tamponlar alındı fakat hala bandajlı gezıyorum ve doktor henuz masaj vermedı. 5 gun sonra verecek.
burnum ılk acıldıgında dedıgın gıbı yan duvarlar cok şiş ve önden takoz gbı duruyor. gozlerımın arası cok acık duruyor. senın oncekı burnun gibi ince ve zarif zayıf gorunen burundu benım hayalım. fakat suan muzdaribim bu konuda. resım varsa gonder benımkıyle aynı buyuk ıhtımalle.

henüz burun ameliyatı olmadım ya, yine de eminim meme ameliyatında iyileşme süreci çok daha kolaymış. ne bu, herkes endişe içinde. üstelik o kadar ameliyat olan kişinin yazılarını okudum "endişe etmeyin geçecek." diye...

Back
X