sisliklerim ne kadar iner burnum kuculurmu

ipkb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
29
0
1
İstanbul
arkadaslar iki hafta oldu ameliyat olali fotolarimi ekliycem sanki burnum niraz buyuk kaldi gibi duuyor sislikler inince kuculurmu acaba onu merak ediyordum .. simdiden tesekkurler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepimizin derdi o şişlikler, benim de 10-11 gün oldu, şişlikler inince biraz daha küçülür inşallah.

Hepimizin derdi o şişlikler, benim de 10-11 gün oldu, şişlikler inince biraz daha küçülür inşallah.

insallah canim ya ben anlayamiyorum neresi sis neresi degil sanki boyle kalcakmis gibi geliyor hafif sola yamuk gibi birde buyuk off :(

insallah canim ya ben anlayamiyorum neresi sis neresi degil sanki boyle kalcakmis gibi geliyor hafif sola yamuk gibi birde buyuk off :(

Bi de millet fark göremiyor ya burnumda o beni sinir ediyor.

aynennn aynen cnm bnmde oyle ama sisliklerimiz iner belki guzellesir ya

alçı çıktığında güzeldi, sonradan daha da şişti sanki. Beklemekten başka seçenek yok.

Ben burnumu yaptirali 2.5 ay oldu. Sisliklerin inmesi burnun tam seklini almasi maalesef kisa bir zaman almiyor. Bende baslarda cok takiyordum bu durumu. Hergun burnuma bakiyordum ama zaman gectikce duruma beklemeye alisiyorsunuz. Biraz daha sabir arkadaslar hem benim hem de sizin icin

Ben burnumu yaptirali 2.5 ay oldu. Sisliklerin inmesi burnun tam seklini almasi maalesef kisa bir zaman almiyor. Bende baslarda cok takiyordum bu durumu. Hergun burnuma bakiyordum ama zaman gectikce duruma beklemeye alisiyorsunuz. Biraz daha sabir arkadaslar hem benim hem de sizin icin

haklısın canım beklemekten baska care yok benim derdim burnum sola dpgru yAmuk duruyor aCaba sisliktenmi yoksa yamukmu yaptı o cok kafama tKılıyor ya :(

Back
X