Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar iki hafta oldu ameliyat olali fotolarimi ekliycem sanki burnum niraz buyuk kaldi gibi duuyor sislikler inince kuculurmu acaba onu merak ediyordum .. simdiden tesekkurler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben burnumu yaptirali 2.5 ay oldu. Sisliklerin inmesi burnun tam seklini almasi maalesef kisa bir zaman almiyor. Bende baslarda cok takiyordum bu durumu. Hergun burnuma bakiyordum ama zaman gectikce duruma beklemeye alisiyorsunuz. Biraz daha sabir arkadaslar hem benim hem de sizin icin
Ben burnumu yaptirali 2.5 ay oldu. Sisliklerin inmesi burnun tam seklini almasi maalesef kisa bir zaman almiyor. Bende baslarda cok takiyordum bu durumu. Hergun burnuma bakiyordum ama zaman gectikce duruma beklemeye alisiyorsunuz. Biraz daha sabir arkadaslar hem benim hem de sizin icin