sisliklerim ne zaman iner ?

Benim burnum da başta öyle duruyordu çünkü bütün şişliklerim geçmişti, sadece ucu şiş kaldı burnumun.Özellikle sabah kalktığımda burun ucum çok şiş oluyordu ve aşağı doğru duruyordu.Bugün 3 ayımı doldurdum burnumun ucundaki şişlikler azaldı baya ve benim de burnumun ucunun aşağısı da şişti o da azaldı.O yüzden artık daha kalkık duruyor,senin de burnun ucu zamanla küçülecek ve daha muntazam duracak.Merak etme zamanla burnun kendi şeklini alıyor sen daha çok yenisin.Bence 3 ay dolmadan canını sıkma,bir yargıya varma.Zaten şişkliklerin tam inmesi 6 ay sürüyor.:49:

bırsey sorucam boyle rahat rahat gulebılıyor muydun benım asırı kasılıyo ust dudagım ve cevresı.. esnerken bıle tırsıyorum bazen kanatları acılıyo dıye

Son düzenleme:
bırsey sorucam boyle rahat rahat gulebılıyor muydun benım asırı kasılıyo ust dudagım ve cevresı.. esnerken bıle tırsıyorum bazen kanatları acılıyo dıye

Ya ben de çok kasılma olmadı.Çok da rahat gülmüyodum ama hissediyodum bi sertlik var.Ama üst dudağımı rahat kullanıyodum.Ben de böyle bi sorun olmadı.Ama aynı zamanda ameliyat olduğum arkadaşımın böyle bi sorunu vardı,2 haftadan sonra geçti.Kişiden kişiye değişiyo bence bunlar.Herkesin bünyesine,ya da yapılan işlemin zorluğuna göre.Bence bunu takma çünkü zamanla ödemlerinin geççeği,sertliklerinin kaybolcağı kesin bişey.:86:

merhaba amsterdamli, sen kime ameliyat oldun?? benim burun ameliyatim 2 kasimda insallah!
benim burnumda egrilik var onun icin ameliyat olmak istiyorum eger onca eziyetten sonra yine eski haline
dönuyorsa parayda onca aciyada yazik :18: korkuyorum vallah

canım sağlık sorunun yoksa hiç olma ah valla ne kadar pişmanım keşke dönüş olsa geriye 35 gundur psikolojim bozuldu burun içi nasıl şiş anlatamam arada tıkanıyo da değmezyani

arkadaşlar bende 1 hafta önce ameliyat oldum.dikişlerin olduğu yer ve burun deliklerinin aşağı kısmı şiş.sizlerde de böyle miydi?

kızlar bu kadar kafaya takıp gereksiz panik yapmayın.
ben ameliyat olalı 5,5 ay oldu ve burun ucum hala şiş.
özellikle sol taraf sağ tarafdan daha şiş olduğu için burnum öndem yamuk gibi duruyor.
doktorum burnumun 1 seneye ihdiyacı olduğunu söyledi. yani yaklaşık bir 6 ay daha beklemem gerekecek son hali için. sizin ameliyatınız daha yeni olduğu için, henüz burnunuza alışamadınız, ondan dolayı şişlikleri daha çok kafanıza takıyorsunuz.
burun 3-4 aylık olunca, şişler bayağı iniyor, ancak son halini 1 seneyi doldurunca göreceksiniz.

biraz sabır lütfen.

tatlım yazdıklarnı okuyunca rahatladım bıraz.bende amelıyat olalı 5 ay oldu. ve sol tarafta kemıklı uzun bı burnum vardıı sımdı kemıgım alındı ama aynen sol tarafım daha sısı egrı gıbı gorunuyor.vee o sıslık yandan hafıf cıkıntı gıbı gozukmesını sağlıyor.benımde doktorum 1.5 ay kadar once gıttıgımde bıyle kalmaz demıstı ama benım duzelecegıne daıır pek umudum yok:(( cunku şlk zamanlar şiş olmasına ragmen yandan daha duzgun bı burnum vardı sımdı oyle değill.cok seymıkı bu ıstedıgımız:((bılmıyorum

Ben de ameliyat olalı 3 ay oldu ama değişen birşey yok yine burnum sis, yine sol tarafım daha şiş, yine bu yüzden önden yamuk duruyor ve yine bu yüzden ben rahat rahat fotoğraf cektiremiyorum. Bir sabah kalktığımda bir mucize olacak ve hersey düzelmiş mı olacak bilmiyorum ki :43:

Ben de ameliyat olalı 3 ay oldu ama değişen birşey yok yine burnum sis, yine sol tarafım daha şiş, yine bu yüzden önden yamuk duruyor ve yine bu yüzden ben rahat rahat fotoğraf cektiremiyorum. Bir sabah kalktığımda bir mucize olacak ve hersey düzelmiş mı olacak bilmiyorum ki :43:

off of benımde olee solda kemıgım vardıı zaten ondan som daha sısı sanırımmm sekıl olarakta sag daha duzgun sol sıs umudum bıle yok ınecegınee

ya kızlar lütfen cevap verin
ben gulerken aynı zamanda konuşuyosam burnumun içinde nefesim hapis kalıyo hususi nefes vermem gerekiyor doktor şişlikten plabilir diyo
böyle olan yokmu ya
konuşurken sorun yok
öyle çok tıkanma da yok
ama gülme esnasında hem de nefes kendiliğinde cıkmıyo gibi
47. gundeyim tabi şişlik çok içerde
Allah yardımcımız olsun hpimizin

ben ameliyat olalı 7 ay oldu ama burnumun on tarafı hala hafıf şiş doktorumun dediğine göre ön tarafın şişliğinin inmesi yaklaşık 1 yılı alıyormus.

nasıl oluyo anlamış deylm, daha 2 aylık olup burunları fıstık gibi olanlar var bide bize bak vala bence benimki 3 yılda geçse bi şeye benzemiyck ( şuan burnum 3,5 aylık)

sabır arkadaslar benim tam 30 gün oldu bugün hergn dahada azalıyo şişlik farkediyorum .. alcım cıkmadan önce hergün aglıyodum cok kalkık oldu diye ama gün gectikçe alıyo seklini benim kavis olustu bilee :3:

Back
X