Şişliklerin en yoğun olduğun dönem ?

joli_joli

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
790
550
648
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Sormak istediğim bir husus var. Burnum ilk alçıdan çıktığında gayet güzeldi daha sonra bantladılar burnumu. Bantlı hali ilk birkaç gün iyiydi ama sonradan şişmeye başladı burnum. Bantlar çıktıktan sonra özellikle sabahları sanki yüzümde bir sünger parçasıyla uyanıyorum. Kocaman şiş. Ameliyat tecrübesi olanlar cevaplayabilir mi? Bu şişliklerin pik olduğu günler ne zaman? Kaçıncı haftadan sonra artık inmeye başlıyor. Şu an 18. günüm ve Allahtan maske takıyorum yoksa çok kötü görünüyor burnum :(

Sabahlari ödem olmasi gayet normal. Su an 18. gündesiniz cok erken stres yapılacak bisey degil

bolca ananas yiyin ödem attiriyor. Burun estetiğinde sabir gerekiyor çokca sabir.

Arkadaşlar merhaba. Sormak istediğim bir husus var. Burnum ilk alçıdan çıktığında gayet güzeldi daha sonra bantladılar burnumu. Bantlı hali ilk birkaç gün iyiydi ama sonradan şişmeye başladı burnum. Bantlar çıktıktan sonra özellikle sabahları sanki yüzümde bir sünger parçasıyla uyanıyorum. Kocaman şiş. Ameliyat tecrübesi olanlar cevaplayabilir mi? Bu şişliklerin pik olduğu günler ne zaman? Kaçıncı haftadan sonra artık inmeye başlıyor. Şu an 18. günüm ve Allahtan maske takıyorum yoksa çok kötü görünüyor burnum :KK43:

bolca masajınızı yapın oradaki ödemlerin gitmesi ve burnunuzun şeklinin oturması için benim aşağı yukarı 40 gün oluyor şişlik kalmadı denecek kadar az

Back
X