şişlikmi acaba bi bakabilirmisiniz

leiaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
517
200
33
merhaba kızlar benim burnumun ucu değilde iki delik arası olan kısım sarkıktı. columella deniyormuş oraya sanırım. açık ameliyat oldum 12. gündeyim doktor oraya kıkırdak ekleyeceğim falan dedi ama sanki bişey yapmamış gibi bilmiyorum orda dikiş var şişliktenmi hala aynı gözüküyor anlayamadım valla. açık ameliyat olduğunuzda orası şişikmiydi

GBNodv.png

merhaba kızlar benim burnumun ucu değilde iki delik arası olan kısım sarkıktı. columella deniyormuş oraya sanırım. açık ameliyat oldum 12. gündeyim doktor oraya kıkırdak ekleyeceğim falan dedi ama sanki bişey yapmamış gibi bilmiyorum orda dikiş var şişliktenmi hala aynı gözüküyor anlayamadım valla. açık ameliyat olduğunuzda orası şişikmiydi

GBNodv.png
tam olarak bişey göremedim bana normal geldi

eskiden yandan burun deliklerim çok kötü ve büyük gözüküyodu sarkıklık yüzünden doktor kendiside öyle dedi o yüzden bişey yapmadığına ihtimal vermek istemiyorum ama hala aynı duruyor gibi :(

GBNodv.png
Aslında iyi görünüyor ben de ameliyat olalı çok olmadı burnunun bir günü diğer günü uymadı sürekli ödem oldu indi sisti bazen sevdim burnunu bazen sevmedim.Ancak 6 ayı buluyormus bu sorunlar o yüzden sabırlı ol canım

benim 14. günüm burun ameliyatı oldum izmir de özel bir hastanede şuan burnumun deliklerinin biri büyük biri küçük henüz çok yeni düzelicek diyorlar da bana hiç düzelicek gibi gelmiyor :/ böyle bir problem yaşayan oldumu hiç nolur bana biri bişiy söylesin doktorumdan randevu aldım haftaya salı gnü tekrar gidicem içim hiç rahat değil

benim 14. günüm burun ameliyatı oldum izmir de özel bir hastanede şuan burnumun deliklerinin biri büyük biri küçük henüz çok yeni düzelicek diyorlar da bana hiç düzelicek gibi gelmiyor :/ böyle bir problem yaşayan oldumu hiç nolur bana biri bişiy söylesin doktorumdan randevu aldım haftaya salı gnü tekrar gidicem içim hiç rahat değil
o düzeliyor canım büyük ihtimal şişlikten o genelde düzeliyor sıkma canını

umarım öylediiir inanılmaz korkuttu beni çünkü önden bakınca burnum resmen sağa kayık :D çok komik duruyor hiç yapılı gibi değil şuan :/

umarım öylediiir inanılmaz korkuttu beni çünkü önden bakınca burnum resmen sağa kayık :KK70: çok komik duruyor hiç yapılı gibi değil şuan :/
Düzelir hiç merak etme benim de ödem ile ilgili çok sıkıntım oldu ancak doktorum söylemişti ve ben biraz evham yaptım keşke hiç yapmasaydim doktor ne dediyse oldu sabretmek lazım doktoruna güvenmek lazım

GBNodv.png
Bence çok güzel olmuş ya çok sevdim ben Dr kimdi

Back
X