Gebeliğe Hazırlık Şişman düşmanı olmayan doktor önerisi - İstanbul?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HilalKendiniKurtaracak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
1
0
1
37
Merhaba,
Hamile kalmadan önce genel bir kontrole girmek, varsa doğurganlıkla ilgili testleri yaptırmak istiyorum. Ama bazı doktorlar cidden saldırgan oluyor ve ilk söyledikleri laf "Kilo ver! Vermeden olmaz." gibi kırıcı şeyler. Evet kilo vermek sağlık için kolay doğum için vs gerekli ama bu beni otomatikman doğuramaz yapmıyor.
Obez sınıfındayım kilo vermeye çalışıyorum bir yandan, ama başka bir sıkıntım varsa onu da önceden öğrenmek istiyorum, keza kısırsam ona göre bazı kararlar almam gerekiyor hayatımla ilgili.

Kiloya endekslenmeden kadın sağlığı ve doğurganlığa dair kontrolleri yapabilecek İstanbul Avrupa yakasında (besiktas, sisli vb ilçelerde) doktor önerebilecek var mıdır?

İsim veremeyeceğim ama jinekoloji alanindaki iyi doktorlarin hepsi dediginiz yerlerde. Özel olduklari icin kimse zaten size kirici alay edici bir sekilde yaklasmiyor. Gayet kibar iyi davraniyorlar. Fiyatlari da yuksek zaten muayenesi 400 tl olan doktorlar var. İsim verecrk arkadaslar olur internetten bakip birine gidebilirsiniz

Back