şişman gebeler ve bebek hareketleri

ben-deniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
9
12
3
46
merhaba arkadaşlar ben 36 yaşındayim.3.gebeliğim ancak yaşayan çocuğum yok malesef.risk üstüne risklerim var.obezim.şuan 22+0 ve ben 103 kiloyum.diyabet hastasıyım.Dualarla hamile kaldım bence ve dualarla devam ediyor.benim merak ettiğim şişman gebe kalanlar bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başlıyor?hafif güm güm şeklinde hislerim var nadiren.onun dışında hiç birşey hissetmedim daha.erken mi?bilmiyorum.endişeleniyorum.cevap verirseniz çok mutlu olurum.şimdiden sağolun

Canım 24 e kadar yolu var. Evet zayıf olanlar daha erken hissediyorlar bebek hareketlerini. Ama senin de bebeğin sağlıklıysa bi problemi yoksa hiç merak etme :) bi kaç haftaya hissedersin

Canım 24 e kadar yolu var. Evet zayıf olanlar daha erken hissediyorlar bebek hareketlerini. Ama senin de bebeğin sağlıklıysa bi problemi yoksa hiç merak etme :) bi kaç haftaya hissedersin
çok teşekkür ederim.insan kendi başına gelince zır cahil oluyor.mesleğimi söylesem gülersin:)teşekkürler

Forumdan edindigim tecrubelere gore, kilolu bayanlar 30lu haftalara kadar daha az hissediyor bebeklerini.. doktor kontrollerinizde bir problem yoksa hic endiselenmeyin derim ben ;).. gereksiz stres ancak bebeginize olumsuz geri donucektir.

Forumdan edindigim tecrubelere gore, kilolu bayanlar 30lu haftalara kadar daha az hissediyor bebeklerini.. doktor kontrollerinizde bir problem yoksa hic endiselenmeyin derim ben :KK66:.. gereksiz stres ancak bebeginize olumsuz geri donucektir.
inşallah öyledir.dr kontrolllerim şimdilik çok iyi gidyor.biliyorum bebişimide sıkıntıya sokuyorum.zaten benim mucizem.doğarsa da mucizem olacak.hakkımızda hayırlısı

inşallah öyledir.dr kontrolllerim şimdilik çok iyi gidyor.biliyorum bebişimide sıkıntıya sokuyorum.zaten benim mucizem.doğarsa da mucizem olacak.hakkımızda hayırlısı
Tabii ki de doğacak :) sen önce inan buna. Mübarek gün bugün. Rabbim sağ sağlim kucaklarımıza almaya nasip etsin mucizelerimizi cümlemizle beraber. İyi düşünün hep iyi olsun.

Ilk uc ayi atlatmissiniz bundan sonrasida eminim iyi gecicektir.. :) icinizi ferah tutun..

23. Hafta ayrıntılı test sonrasında hissetmeye basladım. Ben de çok stres yapmış ve 6. Haftadan beri bebeğin tekmesini hissettiğini söyleyen andavallarla doluydı etrafım.
Önceki kayıplarıma, kilolarıma ve +30 yaşıma rağmen şu an kucağımda 40 günlük bebeğim var. Darısı başınıza inşallah.

23. Hafta ayrıntılı test sonrasında hissetmeye basladım. Ben de çok stres yapmış ve 6. Haftadan beri bebeğin tekmesini hissettiğini söyleyen andavallarla doluydı etrafım.
Önceki kayıplarıma, kilolarıma ve +30 yaşıma rağmen şu an kucağımda 40 günlük bebeğim var. Darısı başınıza inşallah.
amin isteyen herkesin kucağına bir evlat nasip etsin Allahım.sizin evladınızıda analı babalı büyütsün inşallah

Back
X