Merhaba arkadaşlar.Kısmetse ağustos ayında düğünüm var tabi ondan önce birde nişan merasimimiz olacak.Nisanın ilk haftası falan...Nişanım için çok niyetlendim zayıflayım diye 2 kerede başladım fakat biri adet dönemime denk geldi.Tatlı kriziydi kan şekerim düşüyodu derken o diyet 2.gününde tarih oldu.Birde geçen hafta başladım ve başladıgı gün bitti
Motivasyon çok önemli bu işlerde . Artık yaza kadar zayıflamam lazım şişko bir gelin olmak istemiyorum.Tam 70 kiloyum hedefim 55 kiloya kadar düşmek.Öyle hemen zayıflamakda gözüm yok.İstiyorumki beslenme düzenime dikkat ediyim.Sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi haline getiriyim.Zaten oturarak çalışıyorum sabahdan akşama kadar bide hemen zayıflarsam,sağlıksız şekilde misliyle geri dönecek biliyorum.Yemek yerken sanki bi hırsla yiyorum kendimi tanıyamıyorum bazen.Kocaman lokmalarla atıyorum
Hep diyorumki tamam pazartesiye kadar istediğin kadar ye fakat sonra dikkat edeceksin ama olmuyo.Bu hemen hemen her hafta tekrar ediyo ve yediklerim yanıma kilo olarak kalıyo.Topikleri olan arkadaşlara baktım maşallah epey yol kat etmişler.Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.Benimle birlikte zayıflamak isteyen arkadaşlarada kapım sonuna kadar açık :)Kalbimde ve topiğimde hepinize yer var.Ben gündüzleri yoğun oldugum için internette olamıyorum fakat akşamları günlük raporumu ve ertesi gün için hazırlıklarımı paylaşcam sizlerle.İlk olarak yarın öğle yemeği için az yağlı bulgur pilavı yaptım.(Öğlenleri tok tutacak besinleri tercih etmem lazım yoksa dayanamıyorum) yanınada dereotlu cacık yaptım,1 dilim çavdar ekmeğiyle tüketmeyi düşünüyorum.
Herkese bu yolda sans diliyorum.İnşallah azmimiz ve irademizle bu işin üstesinden gelcez.

Herkese bu yolda sans diliyorum.İnşallah azmimiz ve irademizle bu işin üstesinden gelcez.