Şişman Gelin Olmak İstemeyenler Gelin Birlikte Zayıflayalım....:)

s_irine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
500
5
46
Ankara
Merhaba arkadaşlar.Kısmetse ağustos ayında düğünüm var tabi ondan önce birde nişan merasimimiz olacak.Nisanın ilk haftası falan...Nişanım için çok niyetlendim zayıflayım diye 2 kerede başladım fakat biri adet dönemime denk geldi.Tatlı kriziydi kan şekerim düşüyodu derken o diyet 2.gününde tarih oldu.Birde geçen hafta başladım ve başladıgı gün bitti :( Motivasyon çok önemli bu işlerde . Artık yaza kadar zayıflamam lazım şişko bir gelin olmak istemiyorum.Tam 70 kiloyum hedefim 55 kiloya kadar düşmek.Öyle hemen zayıflamakda gözüm yok.İstiyorumki beslenme düzenime dikkat ediyim.Sağlıklı beslenmeyi hayat felsefesi haline getiriyim.Zaten oturarak çalışıyorum sabahdan akşama kadar bide hemen zayıflarsam,sağlıksız şekilde misliyle geri dönecek biliyorum.Yemek yerken sanki bi hırsla yiyorum kendimi tanıyamıyorum bazen.Kocaman lokmalarla atıyorum:( Hep diyorumki tamam pazartesiye kadar istediğin kadar ye fakat sonra dikkat edeceksin ama olmuyo.Bu hemen hemen her hafta tekrar ediyo ve yediklerim yanıma kilo olarak kalıyo.Topikleri olan arkadaşlara baktım maşallah epey yol kat etmişler.Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.Benimle birlikte zayıflamak isteyen arkadaşlarada kapım sonuna kadar açık :)Kalbimde ve topiğimde hepinize yer var.Ben gündüzleri yoğun oldugum için internette olamıyorum fakat akşamları günlük raporumu ve ertesi gün için hazırlıklarımı paylaşcam sizlerle.İlk olarak yarın öğle yemeği için az yağlı bulgur pilavı yaptım.(Öğlenleri tok tutacak besinleri tercih etmem lazım yoksa dayanamıyorum) yanınada dereotlu cacık yaptım,1 dilim çavdar ekmeğiyle tüketmeyi düşünüyorum.
Herkese bu yolda sans diliyorum.İnşallah azmimiz ve irademizle bu işin üstesinden gelcez.:72:

nerde gelincik adayı orda mavimiiii:27:

hoşgeldin tatlım hoşgeldin nişan için geç kalmış da olsan "nişanda tombuldu bu gelin yahu düğünde nasıl çıtır bişi olmuş muuaaşallah muuaaşallahhhh "sözlerini duymak için başarmalısın :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

nerde gelincik adayı orda mavimiiii:27:

hoşgeldin tatlım hoşgeldin nişan için geç kalmış da olsan "nişanda tombuldu bu gelin yahu düğünde nasıl çıtır bişi olmuş muuaaşallah muuaaşallahhhh "sözlerini duymak için başarmalısın :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Canım teşekkür ediyorum.Benimde tek dileğim o.Artık sıkıldım düğüne kadar biraz zayıfla demelerinden.Seninde topiğine göz gezdirdim konumu açmadan.Sende iradesine sahip bi hatunsun maşallah.İnşallah hep birlikte üstesinden gelecez.Attık bi adım:)

Canım teşekkür ediyorum.Benimde tek dileğim o.Artık sıkıldım düğüne kadar biraz zayıfla demelerinden.Seninde topiğine göz gezdirdim konumu açmadan.Sende iradesine sahip bi hatunsun maşallah.İnşallah hep birlikte üstesinden gelecez.Attık bi adım:)

iyi yapmışsın tatlım her zaman beklerim ben de topiğime :7:

ben de düğün tarihi hatta söz tarihi belli olmayan aday aday adayı gelinciğim ama ben de çıtır gelincik olayım diye giriştim bu işe olsun eninde sonunda gelincik olcaksam yumurtanın kapıya dayanmasını beklemeyim demi:32::32::32::118:

agustosa epey var tatlım boyun kilon hedefin nedir onları yazarsan hoooop bi de çizelge oluşturdum mu fevkaladenin fevkinde bi başlangıç yapmış olursun :46::ssz::ssz:

iyi yapmışsın tatlım her zaman beklerim ben de topiğime :7:

ben de düğün tarihi hatta söz tarihi belli olmayan aday aday adayı gelinciğim ama ben de çıtır gelincik olayım diye giriştim bu işe olsun eninde sonunda gelincik olcaksam yumurtanın kapıya dayanmasını beklemeyim demi:32::32::32::118:

agustosa epey var tatlım boyun kilon hedefin nedir onları yazarsan hoooop bi de çizelge oluşturdum mu fevkaladenin fevkinde bi başlangıç yapmış olursun :46::ssz::ssz:

Bizimde öyle belli değildi fakat bi yerlerden bi kıvılcım kopuyo birde başmışsın ateşin ta ortasındasın ;) Tabi önceden tebir almakta fayda var.Boyum 1.63 civarında canım.Şuan 70 kiloyum.Hedefimde 55 olmak.İnşallah en yakın zamanda çizelgemide yapcam.

yaa benimde yaza düğün ben de sıkıldım bizimkilerin kilo ver kilo ver baskılarından ben bugun karatay diyetine başladım tam olarak uyamıyorum ama en azından bugunü aburcubursuz geçirdim. nişan fotoğraflarıma bakmak bile istemiyorum valla

Evet ilk raporumu vermeye başlıyorum:)Bugün benim için hayli hareketli birgün oldu.Sabah kahvaltımı yogun iş tempom yüzünden öglen 12.00 da yedim.Kendi hazırladıgım tost ve çayla.Öğle yemeğimi de 16.00 da yemek zorunda kaldım.Bulgur pilavı,cacık ve yarım çavdar ekmeği yedim.Normalde akşam 19.00-19.30 dan sonra yemeği kesmek istiyorum fakat düzenimin oturması bir haftamı alacağa benziyor.Birazdan 1 tabak pırasa yemeği yiycem.İlerleyen saatlerde acıkacağımı sanmıyorum ama biraz meyve yiyebilirim...Başlangıç için fena sayılmam:) 1lt de su içtim şimdiye kadar.

yaa benimde yaza düğün ben de sıkıldım bizimkilerin kilo ver kilo ver baskılarından ben bugun karatay diyetine başladım tam olarak uyamıyorum ama en azından bugunü aburcubursuz geçirdim. nişan fotoğraflarıma bakmak bile istemiyorum valla

Hayırlı olsun.Sizin düğününüz ne zaman?Karatay diyetiyle zayıflayan bi tanıdıgım var.Harfiyen uyarsan faydasını görüyosun.Madem sende gelin olcan.Topğin yoksa sende takıl bana şekerim:)

Hayırlı olsun.Sizin düğününüz ne zaman?Karatay diyetiyle zayıflayan bi tanıdıgım var.Harfiyen uyarsan faydasını görüyosun.Madem sende gelin olcan.Topğin yoksa sende takıl bana şekerim:)

ağustos sonu gibi düşünüyoruz inşallah bi aksilik olmazsa. yaa bende karatay a tam uyamıyorum. mesela bugün kahvaltı gayet iyiydi ama öğlen yiyemedim bi bardak ayranla idare ettim akşam da canım yemek yapmak istemedi sadece salata yaptım yedim. tabii gün içinde kahve kaçamağım var karataya kalsa kahve yok :(:( kahvesiz de ben yapamıyorum

ağustos sonu gibi düşünüyoruz inşallah bi aksilik olmazsa. yaa bende karatay a tam uyamıyorum. mesela bugün kahvaltı gayet iyiydi ama öğlen yiyemedim bi bardak ayranla idare ettim akşam da canım yemek yapmak istemedi sadece salata yaptım yedim. tabii gün içinde kahve kaçamağım var karataya kalsa kahve yok :(:( kahvesiz de ben yapamıyorum

Benimde 17 ağustosda olacak düğünüm.Daha vakit var.Eger illa Karatay diyeti yapcam demiyosan.Sende kendi alışkanlıklarına göre bi beslenme planı oluşturabilrsin.Bütün diyetlerin özü aynı bildiğim kadarıyla karatayda da öyle ekmek yok.Zaten ekmeği kestiğinde ve akşamları belli bi saatten sonra yemek yemediğinde.Abur cuburda yemiyosan zayıflıyosun.Sen kaç kilosun,boyun kaç cm,hedefin ne?

Benimde 17 ağustosda olacak düğünüm.Daha vakit var.Eger illa Karatay diyeti yapcam demiyosan.Sende kendi alışkanlıklarına göre bi beslenme planı oluşturabilrsin.Bütün diyetlerin özü aynı bildiğim kadarıyla karatayda da öyle ekmek yok.Zaten ekmeği kestiğinde ve akşamları belli bi saatten sonra yemek yemediğinde.Abur cuburda yemiyosan zayıflıyosun.Sen kaç kilosun,boyun kaç cm,hedefin ne?

bende varım kızlar :) benımde agustos 17 de dugunum var. dıyetteyım kızlar aranıza katılmak ıstıyorum :)

benim boy 166 kilo 71.5 regl dönemindeyim diye kilo cetvelimi güncellemedim. ilk hedefim 65 ondan sonra 59 kilolara düşmek. karatay da işte işin bahanesi ben öyle diyet listesine bağlı kalamıyorum. abur cubur çokkk severim bütün hayatımı onlarla geçirebilirim. işte çikolata ve kolayı kestim. akşamları salata yiyorum. kahvaltımı düzgün yapıyorum. vericem inşallah. ben metebolizmamın hızına güveniyorum açıkcası. abur cubur konusunda gerçekten artık pisboğaz olduğumu kabul ettim. bu kadar yemeye 90 falan olmam lazımdı :)

bende varım kızlar :) benımde agustos 17 de dugunum var. dıyetteyım kızlar aranıza katılmak ıstıyorum :)

Tabiki canım gel aramıza seve seve...Aynı günmüş bide düğünümüz hem zayıflar hemde düğün heycanlarımız paylaşırız.Senin hedefin,boyun,kilon nedir?

benim boy 166 kilo 71.5 regl dönemindeyim diye kilo cetvelimi güncellemedim. ilk hedefim 65 ondan sonra 59 kilolara düşmek. karatay da işte işin bahanesi ben öyle diyet listesine bağlı kalamıyorum. abur cubur çokkk severim bütün hayatımı onlarla geçirebilirim. işte çikolata ve kolayı kestim. akşamları salata yiyorum. kahvaltımı düzgün yapıyorum. vericem inşallah. ben metebolizmamın hızına güveniyorum açıkcası. abur cubur konusunda gerçekten artık pisboğaz olduğumu kabul ettim. bu kadar yemeye 90 falan olmam lazımdı :)

Senin boyun benden biraz daha uzunmuş kilomuzda hemen hemen aynı şayılır.Bende kendime yakın hedefler belirliyorum.Birden istediğim kiloya düşemeyeceğim için.Diyet listesine bağlı kalmak zor evet :( Bende pek uyamam o yüzdende kendi kendime bir yol çizdim kafamda.Yaz geliyo belki canın kolayı daha çok isteyecek ama kendini kandıracak şeyler bulmalısın.Günde 2 adet sodaya izin veriyo doktorlar bunları meyveli tüketebilirsin mesela.Limonlu buzlu su içebilirsin.İçine az bal katabilirsin suyunun vs.Çikolata yerinede keçiboynuzu ye :) krize iyi geliyo valla.Bugün canım abur cubur istedi mesela çantamda keçiboynuzu taşıyorum hemen çıkardım yedim iyi geldi.İnsan abur cuburu alışkanlık haline getirince vazgeçemiyo ama dolapda veya çekmecede bulundurma bişeyler aklına bile gelmi.Bizimkisi birazda psikolojik savaş:)

Evet günlük özetimi yazayım...Hızlı bir hafta geçirdiğim için Allaha emet gidiyor şimdilik diyetim ama nefsime hakim olabiliyorum.Abur cubur yememeyi başarıyorum.Sabah 09.15 de 1 yumurta,yarım yufka ekmek ve çay eşliğinde bir kahvaltı yaptım.Öglene dogru kan şekerimin düştüğünü ve canım tatlı isteyince 1 tane keçiboynuzu yedim.Saat 13.30 gibi ögle yemegi yedim.Akşam kendim hazırlayamadım için öğlen yarım kıymalı pide ve salata yedim.Akşam yemeğimde de bezelye yemegi yedim.Yatmadan 1 kase yoğurt yiycem ve günü sonlardırcam.:42:

arkadaşlarım köstebek pasta istemişti bugün ben de yaptım götürdüm. kahvaltı yok öğlende miniminnacık bi poğaca iki dilim köstebek pasta ve akşam da salata yedim. bugun hiç acıkmadım nedense hayret ettim kendime. o pastayı da neden yedim anlamadım walla sırf pisboğazlıktan işte!! öyle tatlı krizim falan da yoktu oysa :):) 69 u bi göreyim hayırlısıyla ben de katılıcam hatta kendi topiğimi bile açabilirim
her işi yarım bıraktığım için önce bi kendi kendime kararlı olduğumu göstermeliyim sanırım :)

Tabiki canım gel aramıza seve seve...Aynı günmüş bide düğünümüz hem zayıflar hemde düğün heycanlarımız paylaşırız.Senin hedefin,boyun,kilon nedir?

benım hedefım 60 canım suan 68ım. 4 kılo verdım yaklasık. boyum da 1,65. bende bellı bır lısteye uyamıyorum malesef. dugun hazırlıkları ne alemde :) ankaradasın galıba bende ankaraya gelın olacagım :)

Merhabalar...Sabah kahvaaltısı 2 dilim çavdar ekmeği arası 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 1 bardak çay(ben diyete başlamadan öncede şekersiz içtiğim için çayımı şekersiz diye not düşmüyorum),Öğlen 1 dilim yaşpasta :( Gene tembellik yapıp yemek götürmediğim için yarım porsiyon kıymalı pide ve salata,Akşamda 2 dilim çavdar ekmeği ve tarhana çorbası.Bu akşamda yatmadan 1 kase yoğut yiycem :)

arkadaşlarım köstebek pasta istemişti bugün ben de yaptım götürdüm. kahvaltı yok öğlende miniminnacık bi poğaca iki dilim köstebek pasta ve akşam da salata yedim. bugun hiç acıkmadım nedense hayret ettim kendime. o pastayı da neden yedim anlamadım walla sırf pisboğazlıktan işte!! öyle tatlı krizim falan da yoktu oysa :):) 69 u bi göreyim hayırlısıyla ben de katılıcam hatta kendi topiğimi bile açabilirim
her işi yarım bıraktığım için önce bi kendi kendime kararlı olduğumu göstermeliyim sanırım :)

Maddoxcum eline sağlık.O kadar emek harcayıpda yemeden durmak olmazdı tabi.Göz hakkı nede olsa:)Bazen böyle kaçırsakta kendimizi dengelersek sorun olmaz diye düşünüyorum.Burda inşallah hepimiz göstercez kararlılığımızı yeterki burda birbirimizi takip etmeyi bırakmayalım.Nede olsa yaza gelin olcaz dimi:3:

bacılar ben yeni üye oldum bu forumsa tam benlikmiş...ben de kilolu bi baayanım ve bu nedenle asla evlenmeyi düşünmüordum velhasılı diyete başladım 26 kg verdim görücü geldi filan sözlendm o arada 26 kiloyu aldım sonra düğünüme kadar veririrm dedim vermedm düğünümde kiloluydum ama resmlerimi göstersem ağzınz açık kalır .çok zayıf çok ince görndm herkes tebrik ederken kulağma ne kadar zayıflamışın dedi valla...gelinlik modelimden kaynaklanıodu ama olsun o günlük idare ettikya dosta düşmana karşı şimdi diete başladım 3 haftalık evliyim 26kg vermiştim ama sporda yapıorum ben dukan dietiyle 4 ayda 26 kilo vermiştim,dieti iyi bilirim ama yapamıorsanızda iyi bir gelinlik modeli seçin ....

Son düzenleme:
Back
X