Şişman Gelin Olmak İstemeyenler Gelin Birlikte Zayıflayalım....:)

Demin dayanamdım yarım dilim su böreğini götürdüm vicdanlardayım şu anda keşke yemeseydim ühüüü :(

Demin dayanamdım yarım dilim su böreğini götürdüm vicdanlardayım şu anda keşke yemeseydim ühüüü :(

Yarım dilimden bişicik olmaz o kadar kilo vermişsin.Yarın bi yarım saatcik yürü ama:1: Sen 2 ay var dedin diktirceksen şimdiden başla canım.Yoksa yer bulamazmışsın öyle diyolar.Zaten son provada daraltırlar gelinliği.Senin nişanlın iyiymiş valla benimkine diyorum azda sen kilo ver yok biz kilolu değiliz hayatım diyo.Beni bu hallere getiren o zaten.Ben tığ gibiydim valla:5::5::5::5:

Bugünki menüm Sabah çavdar ekmeği ile yapılmış tost ve çay
Arada 1 incir ve keçiboynuzu
Öğlen 1 tabak dolusu kabak yemegi 1 dilim ekmek
Akşam 2 kaşık kabak ve 1 tabak dolusu madımak kavurması 1 lokma ekmek:)
2 lt suuu:72:

Yarım dilimden bişicik olmaz o kadar kilo vermişsin.Yarın bi yarım saatcik yürü ama:1: Sen 2 ay var dedin diktirceksen şimdiden başla canım.Yoksa yer bulamazmışsın öyle diyolar.Zaten son provada daraltırlar gelinliği.Senin nişanlın iyiymiş valla benimkine diyorum azda sen kilo ver yok biz kilolu değiliz hayatım diyo.Beni bu hallere getiren o zaten.Ben tığ gibiydim valla:5::5::5::5:

Bende nişanlım yüzünden aldım kiloları pizzaydı sinemaydı derken derken kilo aldığımı yüzüme vurdu :( ben gelinliğimi akraba mağzasından alacağım canım önceden tembihledim ;)

Bende nişanlım yüzünden aldım kiloları pizzaydı sinemaydı derken derken kilo aldığımı yüzüme vurdu :( ben gelinliğimi akraba mağzasından alacağım canım önceden tembihledim ;)
Benimkide iş çıkışına yaş pastalar getirir,devamlı yemege çıkarırdı nasıl aldım anlamadım bile:5:

kız gelincik ne yiyion ne içiyon ne yazmıyon menülerini bakiim

kız gelincik ne yiyion ne içiyon ne yazmıyon menülerini bakiim

Canım bu ara çok yogunum.İkigündür evden çalşıyorum.Ne yediğimi takiip bile edemedim:ssz::ssz:Bide alışveriş yapma telaaşındayım ki sorma...Senin sevgilide yakıda geliyo iyice azaltmışsın gözün aydın:34:

ayy sağol balım az kaldı ama var daha ya :5:

tatlı telaşlar bunlar tatlım darısı başıma inşallah bakalım:24:

Yarım saatlik yürüyüşle tekrar rejime kaldıgım yerden devam ediyorum.Verdiğim 3 kg nun 2kg nu aldım üzerinize afiyet :27::27::27:

Back
X